Hilsener alle,

I dag er jeg her med en leppe skrubbe som lukter super yummy, i hvert fall for meg. Vel, uansett hva sesongen er, mine lepper er tørre hele året. Spesielt om sommeren blir mange døde hudceller samlet over leppene som trengs for å bli sløvet av med en mild skrubbe. Jeg bruker denne leppeskrubben når jeg føler behovet, og det gjør jobben ganske effektivt mens jeg får meg til å føle meg oppdatert. Derfor, la oss lese videre for å få vite oppskriften.

Ingredienser og deres fordeler:

1. Kaffe:

Koffeinen til stede i kaffen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Det hjelper med å gjøre leppene næret og klumpete. For ikke å nevne, forbedret blodsirkulasjon fører til god overføring av næringsstoffer. Derfor kan kaffe gjøre leppene dine sunne og strålende.

2. Kakao:

Kakao har nærende og antioksidant egenskaper. Det gjør leppene klumpete og reduserer det fine linjemerket. Næringsstoffene som finnes i kakao, danner et beskyttende lag over leppene som hjelper til med å holde fuktigheten inne. Dessuten gjør vitaminer og mineraler i kakao leppene dine friske og myke.

3. Mintblader:

Mintblader er ganske populære for å behandle pigmenteringen på leppene. De fungerer bra for å lette de mørke flekkene over leppene effektivt. Bortsett fra dette, mint bladene også tone opp leppene og holde dem hydrert.

4. sukker

Sukker er en flott exfoliator, og det kan veldig enkelt sløre av døde celler. Det gir fuktighet til leppene og gjør dem mykere og rosa.

5. Kokosolje:

Kokosolje er en vidunderlig ingrediens for tørre og hakkede lepper. Jeg har en dårlig vane med å stadig slikke leppene mine som gjør dem super tørre. Det er ganske kraftig i fuktighet og myker de tørre og flakete leppene. Kokosolje har fettsyrer som fukter leppene veldig bra samtidig som de gjør det klumpete og strålende.

6. mandel olje:

Almondolje forynger hudcellene og behandler tørrhet på leppene. Dessuten er den rik på innhold av vitamin som gjør leppene myke og rosa.

Hvordan lage:

Trinn 1: Ta like mye kokosnøttolje og søt mandelolje. Jeg tok 2 spiseskjeer av hver.

Steg 2: Ta 8-10 mynteblader og hakk dem ordentlig. Nå dypp dem helt i den forberedte oljeblandingen. Husk at bladene må være helt nedsenket i oljen.

Trinn 3: Dekk bollen med et vevpapir og lagre det på et mørkt og varmt sted. La det komme i minst 24 timer. Jeg glemte min å bruke, og det ble igjen i skapet i 3 dager. Du kan holde det så mye lengre du vil ha. Men kontroller jevnlig støvkonstruksjonen for enhver formdannelse. Etter 24 timer kan du spenne oljen for å skille myntebladene eller kan bruke oljen med myntebladene.

Trinn 4: Ta 3-4 ss sukker. Du kan også bruke brunt sukker også. Tilsett like store mengder kakaopulver og kaffe. Jeg har tatt en spiseskje av hver. Bland dem godt.

Trinn 5: Hell oljekonvensjonen tilsatt med mynteblader over sukker-kakao-kaffeblandingen. Gi en god blanding til det og leppeskruen er klar.

Hvordan å bruke:

Trinn 1: Påfør leppeskrubbingen og la den sitte i et minutt. Steg 2: Senere massasje lett i sirkulære bevegelser i et minutt eller så. Du kan bruke fingrene til å gjøre det eller ta hjelp av en tannbørste også. Trinn 3: Vask av leppene dine, eller tørk dem av med en myk, fuktig klut. Trinn 4: Følg opp med en leppebalsam for å holde leppene dine myke og næret.

Merk:

• Hvis du føler deg irritert etter bruk av denne skrubbingen, avbryter du bruken. • Du kan også bruke denne leppe skrubbe på daglig basis. • Du kan endre / redusere ingrediensene etter eget valg. • Hvis du skal bruke en tannbørste, må du huske å bruke den med myke børster. • Oppbevar leppeskruen i en lufttett beholder.

DIY All-Natural Hair Serum for Frizzy Hair! DIY: 2-ingrediens All-Natural Hair Serum DIY: Hvordan lage alle Natural Body Mist Matrix Biolage Scalp-Therapy Cooling Mint Shampoo Maybelline Icy Mint Baby Lips Dr. Rescue Lip Balm Beste Lip Scrubs For myke og glatte lepper Forest Essentials Cane Sugar Lip Scrub EOS Blackberry Nectar Synlig Soft Lip Balm DIY Lip Care Rutine for myke rosa pigmentfrie lepper 6 Summer Makeup Trender som vil bli store i 2017

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: