Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv (har en tendens til å bli tørre flekker om vinteren)

Hilsener alle,

Tidligere har jeg brukt Innisfree bija problemer rensing skum og Innisfree bija problem maske. Jeg likte begge produktene og tenkte på å gi denne gelkrem et forsøk. La oss komme inn på anmeldelsen for å se om det gikk meg som andre produkter fra Bija-serien.

Pris: RM 72,00 for 50 ml

Produktbeskrivelse: Formulert med Torreya frøolje og høyt salicylsyreinnhold (2%), lindrer denne gelkremet problemer i områder som gir rikelig fuktighet i huden din, og huden ser strålende og feilfri ut. Inneholder Bija som beholder utmerket naturlig energi for å dramatisk forbedre hudtilstanden Bears en Citrus grønn urte duft fra Bija Forest av tusen år Slapper av og renser huden på alle urenheter

ingredienser: Vann, propanediol, alkohol, cyklopentasiloksan, salicylsyre, cykloheksasiloksan, Peg-8, polyakrylatkorspolymer-6, Torreya Nucifera Frøolje, Camellia Sinensis Leaf Extract, Kamelia Japonica Blad Utdrag, Citrus Unshiu Peel Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Orchid Extract, T-butylalkohol, glycerylkaprylat, dimetikon, dimetikon / vinyldimetikon-krypolymer, dimetikonol, ammoniumakryloyldimetyltaurat / Vp-kopolymer, kaliumhydroksid, polysorbat 20, hydroksyetylakrylat / natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, dinatrium edt, duft

Hvordan å bruke: I den siste fasen av hudpleierutinen må du bruke et passende beløp og forsiktig glatte over ansiktet.

Min erfaring med Innisfree Bija Trouble Gel Cream:

emballasje: Innisfree Bija Trouble Gel Cream kommer i beroligende blåfarget, lett å presse, slank tubeemballasje med en skruehett. Røret har dyseåpning som lar deg dispensere riktig mengde gelen. Røret i seg selv har retninger for bruk og ingredienser. Røret har ytre pappemballasje. Papirboksen inneholder all informasjon om produktet i detalj. Samlet sett er emballasjen enkel, funksjonell og reisevennlig.

Tekstur: Innisfree bija problem gelkrem er en lett gel. Gelen har veldig jevn tekstur. Konsistensen er bare perfekt; verken tynn eller tykk. Den glir over huden så jevnt og enkelt. Gelen er nesten gjennomsiktig i utseende.

Parfyme: Når du snakker om duft, er det veldig lik Innisfree bija problemmask. Den eneste forskjellen er at gelkrem har sterke urtetoner til den. Selv om duften er urte, er den for sterk til min smak. Jeg har en sensitiv nese, og jeg finner duften veldig sterk og off-putting. Imidlertid, etter noen minutter med påføring, vil duften forsvinne.

Bruk / Resultat: Det er beregnet til bruk i den siste fasen av hudpleie ved å bruke passende mengde over ansiktet. Jeg glatter ut en ertstørrelsesstørrelse av denne gelkremen over ansiktet mitt etter å ha brukt toner og serum. Jeg bruker denne krem ​​individuelt om morgenen, men om natten bruker jeg det som flekkbehandling. Gelkremen sprer seg lett over huden, men tar noen minutter å bli absorbert i huden. Noen ganger, når jeg bruker krem ​​mer enn nødvendig, tar det mer tid for denne krem ​​å synke inn. Det gjør øyenbrynene klissete, så det er bedre å styre og ikke bruke denne gelkremet nær øyenbrynene.

Etter å ha blitt absorbert, gjør disse gelkremer huden myk, hydrert, myk og myk, men samtidig gjør huden det kjedelig. Det føles ikke tungt på huden, men etterlater glans på huden som tar tid å forsvinne. Denne gelkrem hjelper i beroligende og beroligende hud. Jeg har lagt merke til at porene rundt nesen, før de ble påført denne gelkrem, så mindre ut, men etter å ha blitt påført, så de seg større.

Som følge av regelmessig bruk hjelper bija gel krem ​​i å øke hastigheten på helbredelsesprosessen av akne. Det gjør dem tørre raskere med minimal arrdannelse. Derfor bruker jeg det bare som spotbehandling. Mens det fungerer effektivt som flekkbehandling, forhindrer det ikke kviser det effektivt. Når du snakker om fading flekker, er det veldig minimal effekt, ikke merkbar en.

Samlet, denne gelkrem hydrerer huden veldig godt og gjør den myk og glatt. Det påskynder helbredelsesprosessen av akne uten større arrdannelse. Det hjelper også i beroligende hud og slapper av det. Men på den negative siden har den sterk urte duft og gjør hudens utseende kjedelig.

Pros av Innisfree Bija Trouble Gel Cream:

 • Enkel å bruke, reisevennlig emballasje.
 • Inneholder torreya frøolje og salisylsyre.
 • Hydrerer huden.
 • Fremskynder aknehelbredingsprosessen.
 • Soothes huden.
 • Gjør huden myk og glatt.
 • Fungerer effektivt som en spotbehandling gel.

Ulemper med Innisfree Bija Trouble Gel Cream:

 • Sterk medisinsk / urte duft.
 • Gjør hudfarge kjedelig.
 • Ikke mye effektivt for å forhindre akne / kviser.
 • Noen ganger gjør porene ser større ut.
 • Lever en glans på huden.
 • Veldig liten effekt på flekker.

IMBB Rating: 3.5/5 Anbefaler jeg Innisfree Bija Trouble Gel Cream? Du kan prøve det hvis du elsker sterk urte duft.

Innisfree Bija Trouble Mask Innisfree Bija Trouble Facial Foam Innisfree Bija Trouble Spot Focus Duo Innisfree Bija Trouble Spot Essence Innisfree Bija Det er Real Squeeze Mask Innisfree Bija og Aloe Sleeping Pack Capsule Oppskriftspakke Innisfree Bija Trouble Facial Foam Innisfree Capsule Oppskrift Pack Bija og Tea Tree Himalaya Herbals Oljefri Radiance Gel Cream Korres Pomegranate Balancing Cream Gel Moisturizer Lakme Absolute Skin Gloss Gel Creme O3 + Mattifying Gel Cream SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: