Av Komal Sharma

Hei damer

Vel, hvem elsker ikke leppe scrubs? De fukter leppene som gjør dem myke og klare til nye leppestifter. Denne anmeldelsen handler om MAC Lip Scrubtious. Det er en sukkerbasert leppeskrubbe. Jeg skal gjennomgå leppeskruen i smaken Sweet Brown Sugar.

Pris: Rs 1400 Produktbeskrivelse: En sukkerbasert exfoliator som forsiktig fjerner tørr og flakket hud. Plukk opp! Få helt glatte lepper med M.A.C Lip Scrubtious. Denne sukkerbaserte exfoliatoren forsøker forsiktig bort tørr og flakket hud, med en formel som er forbedret av fuktighetsgivende og nærende balsam, som gjør at leppene er myke og ujevne. Tilgjengelig i fem smaker, inkludert Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar og Sweet Vanilla.

Min erfaring med MAC Lip Scrubtious Sweet Brown Sugar:

Den kommer i en liten søt krukke som er reisevennlig. Produktet inne i krukken kommer i god mengde. Den kommer i en brun krukke med et svart lokk. Lokket er solid.

Det har en duft av brent sukker, som når jeg luktet for første gang, fikk meg til å skramme. Det er en nydelig leppeskrubbe og har en god mengde sukkergranuler i den. Det har også Sheasmør og fantastiske oljer, og derfor vil du smake på det selv om du ikke burde smake det. Den søte brune sukker smaker fantastisk.

Du må ta en sjenerøs mengde skrubbe og flytte den i sirkelbevegelsen med en lett hånd for en god stund og vaske den av. Det gjør leppene super myke. Det exfolierer forsiktig og fukter leppene og gjør dem klare for matte leppestifter.

Pros av MAC Lip Scrubtious Sweet Brown Sugar:

• Reise vennlig • Emballasje • Mengde • Smak • Gjør leppene myke og klare for matte leppestifter • Leveres i forskjellige smaker

Ulemper med MAC Lip Scrubtious Sweet Brown Sugar:

• Ingen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale MAC Lip Scrubtious Sweet Brown Sugar? Ja.

MAC russisk rød leppestift MAC Oh, Darling! Ekstra dimensjon Skinfinish MAC Doe Liptensity Lipstick MAC Ambrosial Liptensity Lipstick Beste Lip Scrubs For myke og glatte lepper Dior Addict Lip Sugar Scrub Lush The Kiss Lip Scrub Hjemmelaget Sugar Lip Scrub med mandelolje for myke lepper Laura Mercier Brown Sugar Stickgloss Bath og Body Works Brown Sugar og Fig Triple Moisture Body Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020