Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer,

Så tok Estee Lauder seg til sosiale medier og skapte mye sprøytenarkoman for deres kommende (nå utgitte) leppestiftkolleksjon - "Pure Color Love." Samlingen er et utvalg av 30 nyanser, alt fra matt til rent og skinnende. Jeg gikk også med sprøytenarkoman og kjøpte skyggen "Stropløs" fra dette området. Selv om jeg ønsket å velge skyggen "Wild Poppy", men dessverre, var den utelatt, så jeg plukket Strapless i stedet. Så les videre for å få vite mer om denne skyggen:

Pris: $36 Produktbeskrivelse: Dristige leppefarger med lip-jevnende og fuktighetspåfyllende ingredienser. Det er ingen regler i kjærligheten. Opprett og tilpass ditt utseende når du blander og matcher de dristige nyanser av Pure Color Love Lipstick i fire motedesigner: Ultra Mattes, Edgy Cremes, Shimmer Pearls og Cool Chromes. Kremer, krom og shimmers har en deilig balmy tekstur, mens de levende matte nyanser er rike og vektløse. Hold det rettferdige utseende med timer og infusjon av superfrukt ingredienser-granateple, mango og açai-som hjelper tilstand og myke lepper. Søt vanilje gir en deilig duft og uimotståelig smak.

Min erfaring med Estee Lauder Pure Color Love Lipstick 130 Stroppløs:

Denne samlingen er Estee Lauder fot mot øvre midtsegment. De endrer sitt spill ved å være luksuriøse, men nås til massene. For å opprettholde deres merkevarebilde, de slags kostnadskutt på emballasjen, men på en måte som det ser bedre ut enn tidligere "Navy Blue" seg. Så disse leppestifene kommer i en "Navy Blue" pappeske som andre samlinger. Innvendig kommer kulen innkapslet i en gjennomsiktig, solid plasthette som bærer faktisk fargetone og navn på toppen. På bunnen, kan du se gylden kulde peeping, trekke ned og du får vakker leppestift med en veldig særegen kutt. Merkenavn er preget på både hetten og kulen. Samlet, luksuriøs utseende, det virker som om de setter tanken på det. Det er lett å reise med.

Jeg dro for å kjøpe skygge "Wild Poppy", men det var ikke på lager, så jeg plukket denne vakre, kule-tonede mauve-skyggen "Stropløs". Da jeg prøvde det på, bestemte jeg meg for å kjøpe det umiddelbart. Dette er en perfekt go-to shade, så subtil men så trendy.

"Stroppløs" faller i kategorien "kremet" i samlingen. Teksturvis, den glir på som en drøm og gir moderat pigmentering. Jeg var ikke veldig opptatt av å kjøpe matt skygge fordi alle andre merker selger matte leppestifter, og jeg ønsket noe eviggrønn, så "Stroppløs" passer inn. Som det er en kremaktig nyanse, er bærbarhet ikke som matte nyanser og holder seg i 4-5 timer . Senere blir det fading hvis du spiser eller drikker for mye.

Alt til side, jeg ønsker å snakke om sin form nå. Ingen tvil EL satte på seg og kom opp med en uvanlig leppestift kutt, men jeg føler det er litt ubehagelig å jobbe med. Jeg liker fortsatt min gamle klassiske en-sideskåret, det gjør applikasjonen min mye enklere. Med denne typen kutt er det litt vanskelig å jobbe med. Kanskje det blir lettere når jeg henger på det, men for øyeblikket er jeg ikke imponert over formen på kulen.

Pros av Estee Lauder Pure Color Love Lipstick 130 Stroppløs:

  • Vakker emballasje.
  • Fin skygge.
  • Fuktighetsgivende.

Ulemper med Estee Lauder Pure Color Love Lipstick 130 Stroppløs:

  • Moderat pigmentert.
  • Lav oppeffekt.

IMBB Rating: 3.5/5

Estee Lauder Pure Color Love Leppestift Blase Buff Estee Lauder Pure Color Love Leppestift Rå Sukker Estee Lauder Pure Color Love Leppestift Up Beet Estee Lauder Ren Farget Kjærlighet Leppestift Rebel Glam Estee Lauder Pure Color Love Lipstick 240 Fun-A-Party Estee Lauder Pure Color Love Leppestift Shock og Awe Revlon 745 Kjærligheten er på superstrålende leppestift Lakme Rose Kissed Lip Love Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: