Hei skjønnhet,

Jeg har vært en ivrig fan av Bath and Body Works-produkter, men dessverre er det vanskelig å få de fleste av disse her i India. Så denne gangen var det en B & B binge for meg. Les videre for å finne ut om dette kjøpet oppfylte mine forventninger, som alltid.

Pris: $ 16,50 for 8 oz. (226g). Shell Life: 24 måneder

Produktbeskrivelse: Den perfekte skrubbe for dusj eller bad, vår ikke-fettete, exfoliating Olive Oil Body Scrub forsiktig gir huden følelsen myk og glatt med en rik blanding av naturlig peppermynteolje og europeisk olivenolje.

Parfyme: Denne kroppsvasken har en himmelsk lukt. Jeg kan ikke plukke ut en unik ingrediens, men en vakker, varm og toasty blanding av Wild Lavender, Sandalwood, Sitron Blossom, Acai Berry (jeg ser ikke ingredienslisten, men damen på telleren hevder det). Det er lett og behagelig.

emballasje: Dette kommer i en brown tub container, som jeg helt liker. Den har et klistremerke med produktdetaljer og beskrivelse. Det finnes ingen ingrediensliste eller noe på flasken. Den kommer uten ytre boks, så har ingen annen beskrivelse av produktet. Den største fordelen med denne typen emballasje er at du kan grave ut hele produktet uten sløsing, i motsetning til pumpepumper. Det er ikke et veldig stort badekar, så det er også reisevennlig. Men det eneste som er at det, siden det er oljebasert, lekker det og derfor ikke er en god ide å reise med det.

Min erfaring på bad og kroppsarbeid Lavendel og sandeltre Kroppskrubb:

Jeg har ekstremt tørr og sensitiv hud og jeg unngår å bruke skrubber, siden det gjør huden min tørr og flaky, spesielt om vinteren. Denne oljebaserte skrubbeen fikk umiddelbart øye på meg, og jeg kunne ikke vente med å prøve denne. På første tanker så det ut som en vanlig hjemmelaget skrubbe. Siden det er oljebasert, akkumulerer oljen på toppen av karet. Så sørg for at du blander det godt før du bruker det. Den har en blanding av mange oljer som er magiske potions for huden din.

Da jeg påførte dette og vasket det av, følte huden min veldig fet, en veldig uvasket følelse. Men når du tørker deg tørr, gir den deg akkurat den rette mengden fuktighet som huden din trenger. Det gir deg den dype, fløyete følelsen. Hud følte seg ren og samtidig fuktig, myk og smidig. Det gjør jobben med å skrubbe og vaske bort skinnene dine døde celler uten å fjerne det. Takket være oljekvoten i denne.

Så, tørr skinnet og sensitiv hud skjønnhet, ta tak i denne. Dette har det beste av alle essensielle oljer, dvs Sandeltre, Lavendel, Sitronblomst, Acai Berry, Peppermynte sammen med olivenolje, som alle har hudforbedrende egenskaper. Jeg elsker bare denne lukten. Jeg har prøvd å lage en lignende skrubbe hjemme, men lukten var ikke i nærheten av denne. Dette ene produktet gjør jobben med en olje, kroppsvask og fuktighetskrem. Er det ikke så bra? Jeg skulle ønske de hadde et større badekar fordi dette kan brukes til maksimalt fire eller fem vasker, hvis de brukes luksuriøst.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Lavendel og sandeltre Kroppskrubb:

  • Siden det er oljebasert, renser det huden uten å tørke huden.
  • Gir dyp fuktighet som det renser huden.
  • Passer til alle hudtyper, men er ideell for tørr / sensitiv hud.
  • Hud føles myk, glatt og smidig.
  • Gentle nok til å bli brukt daglig.
  • Lukter himmelsk.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Lavendel og sandeltre Kroppskrubb:

  • Tub emballasje
  • Størrelsen kan være større.
  • Siden det er oljebasert, lekker det og kan ikke være tilrådelig for reise.
  • Ingen ingrediensliste eller noen detaljer om produktet.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale bad og kroppsarbeid Lavender og Sandeltre Body Scrub? Selv om dette lett kan overføres som en DIY, vil jeg anbefale det til alle som ønsker å hengi seg til et absolutt spa som erfaring hjemme.

Bath & Body Works Pink Cashmere Skummende Sugar Scrub Bad & Kroppsarbeid Magi i luften Skummende sukkerskrubbe Bad og Kroppsarbeid Hei Vakker Skummende Sukkerskrubbe Bad og kroppsverk Amber Blush Golden Sugar Body Scrub Bath & Body Works Golden Sugar Scrub Bath and Body Works True Blue Spa Forfriskende Citrus Body Scrub Bad og kroppsarbeid Sensuell Jasmine Vaniljesukker Scrub Bath and Body Works Twilight Woods Golden Sugar Scrub Bad og kroppsverk True Blue Spa 60 Second Manicure Hand Scrub Yardley London Luxury Soap Sandeltre og engelsk lavendel Engelsk Lavendel Oppfriskende Kroppspray Bad og kroppsarbeid Sandalwood Rose Stress Relief Body Wash Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients Kaffe, Vanilje og Sukker Kropp Scrub Freeman Virkelig Luscious Chocolate Brown Sugar Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: