Hilsener alle,

Betraktelig er ansiktsbehandling nødvendig for å motvirke miljøpåvirkningen på huden. Hvis du har fet hud og ser etter noe urte, så er det en liste over 8 beste urte ansiktssett som passer til huden din. Så, la oss komme inn på den.

1. VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

VLCC Papaya Fruit Facial Kit er egnet for fet hud. Jeg har brukt denne før og aldri forlater huden fettete. Dette ansiktssettet belyser flekkene, minimerer forstørrede porer og fader overfladisk pigmentering. Det gir også jevn hudton og rettferdig hudfarge. Denne renser huden riktig og gjør den myk og smidig. Fruktfasettsettet fra VLCC består av 5 trinn og har godheten til papaya, agurk, fersken, oransje og grønt eple.

2. Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

Dette gullsettet fra Khadi naturlig vil gjøre huden din strålende umiddelbart. Den polerer hudoverflaten og gir den et glatt, silkeaktig og glatt utseende. Det letter også blemishene og merkene. Ansiktssettet har 24 karat rent gull som eliminerer død overflatecelle, fukter huden, opprettholder hudens pH-balanse, gjenoppretter hudens glans og utstråling og nærer hudvev. Det gjør huden smidig og forårsaker ikke breakouts. Gull utstråling ansikts kit består av 5 trinn.

3. Lotus Herbals Radiant Pearl Cellular Lightening Facial Kit:

Lotus Herbals Radiant Pearl Cellular Lightening Facial Kit består av 5 trinn og har godhet av lakrisekstrakt, grønn teekstrakt og perle støv. Fordelene ved aktive ingredienser som finnes i ansiktssettene er mye mer enn man kan forvente. Fokuserer på hovedpunkter, de behandler oljeaktig hud, akne, blemishes og til og med ut hudtonen. Således lettere og brukervennligheten av dette settet lettere og lyser huden, og du kan også merke mindre oljeproduksjon. Dessuten reduserer det garvning i en grad også.

4. Biotique Party Glow Facial Kit:

Biotique Party Glow Facial Kit består av 4 trinn og er beriket med godhet av papaya, saffron og krystall. Det gir en fin og subtil glød til huden og bryter ikke ut den fete huden. Den mørke flekkkorrigeren kommer sammen med ansiktssettet som effektivt behandler flekker og blemmer. Samlet sett, hvis du er ute etter et øyeblikkelig glans ansiktssett så er dette apt.

5. Jovees Skin Foryngelse Frukt Facial Kit:

Dette settet inneholder seks produkter, og hvert produkt er utformet med stor forsiktighet ved bruk av dyrebare urter og avokado ekstrakter som har naturlige egenskaper for å forynge huden og gi en glød til den. De viktigste fruktekstraktene som brukes, er papaya, apple, banan, avokado. Enzymer i papaya hjelper til med å fjerne døde og flakkete hud, bananene bidrar til å fukte huden. Vanligvis gir friske ansikter huden med essensielle vitaminer og gir antioksidant beskyttelse.

6. Khadi Diamond Sparkling Mini Facial Kit:

Khadi Diamond Sparkling Mini Facial Kit består av 5 trinn og har godheten til diamantstøv og naturlige ekstrakter. Det renser og detoxifies huden for å gjøre det sunnere og lysere. Det gir en umiddelbar utstråling til huden og til og med ut hudfarge også. Dette ansiktssettet bryter ikke ut den fete huden og toner den perfekt. For ikke å nevne, gjør bare en enkelt bruk av det diamantglitrende ansiktssettet huden myk og smidig.

7. Lotus Herbals Natural Glow Skin Radiance Facial Kit:

Lotus Herbals Natural Glow Skin Radiance Facial Kit lyser, toner, firmaer og nærer huden. Det renser huden dypt og eksfolierer de døde hudceller. For ikke å nevne, det hjelper i foryngelse av kjedelig og dehydrert hud og gjør den ser myk og smidig ut. Ansiktssettet består av 5 trinn med godhet av gurkemeie, sitron, appelsinskall, alpinsalt, hvetekimolje, honning og kakaosmør. Det gir øyeblikkelig utstråling til huden.

8. Jovees Fairness og Glow Mini Facial Kit:

Jovees Fairness og Glow Facial Kit består av 5 trinn som kommer med godheten til kraftige urter for å skape en mer rettferdig og glødende hud. Dette ansiktssettet er ganske effektivt og gir en fin glød til huden og gjør huden mer rettferdig. For ikke å nevne, det gjør også hudfarge klarere.

8 beste scrubs å fjerne blackheads på nese 8 Best Exfoliators for fet hud 8 beste leppestifter for mørke lepper 6 Best Herbal Tan Removal Products i India 8 beste ansiktssett for fet hud i India 7 beste brude ansikts kits for fet hud 9 beste BB kremer for fet hud 7 beste ikke-oksiderende grunnlag for fet hud 8 måter å fjerne kvise merker naturlig for fet hud 7 ansiktskruber for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: