Hei, nydelig gals,

Jeg har ønsket å vurdere dette produktet for aldre ... som aldre !! Jeg vet at den opprinnelige formelen er et gammelt produkt og har blitt gjennomgått for mange år siden, men jeg ville virkelig dele med meg. Og når MAC utgitt sett nye - tidligere utgitt som Limited Edition - i sin faste linje forrige måned - Jeg fikk endelig en mulighet til å dele mine synspunkter på dette ikoniske produktet som folk enten elsker eller hater! Jeg er så spent!!

Produktbeskrivelse: En lett vanntåke som forsiktig beroliger og oppdaterer huden og fullfører sminke. Full beskrivelse: En lett tåke av vann fylt med vitaminer og mineraler, infundert med en blanding av grønn te, kamille og agurk for forsiktig å berolige og oppdatere huden. Gir en umiddelbar boost av hydrering mens du gir en myk glans for å oppdatere og fullføre sminke. Denne hellige graden av hydratiserende tåker kan brukes sammen med andre produkter på nesten endeløse måter. For å rive ut fundamentet, intensivere farge, forbedre og forlenge slitasje på sminke, eller fukt og lindre trøtt hud. En deilig vri i en permanent romantisk rose duft, beroligende lavendel duft eller kremaktig kokos duft

Nøkkelkrav og fordeler: Smerter og oppdaterer huden Hydra Setter og forlenger slitasje på sminke Dermatologist testet Oftalmologen testet Non-acnegenic. Pris: $26

Min erfaring med MAC Prep + Prime Fix Plus Rose:

Produktet leveres pakket i en gjennomsiktig, rosa tonet sprayflaske med låsbar sprøytedyse. Den vanlige varianten er gjennomsiktig mens Rose-varianten har en rosa fargetone.

Første ting først - Dette var IKKE designet for å være "fikse" eller "sette" spray! Sjokkerende! Jeg vet!! Begrepet "Fix" i nomenklaturen hjelper ikke virkelig produktet, fordi folk ender opp med å kjøpe den, og tror det er en festespray som Urban Decay All Nighter, og når den ikke utfører tilsvarende, får produktet et dårlig rap for det! Så hva er produktet? Vel, MAC Fix + er en del av MAC Prep og Prime-linjen, som i hovedsak er rettet mot å forberede huden til sminke. Produktene i denne linjen består av olje-kontroll fuktighetskremer, hydrering og belysning-boosting produkter, primere og balsam (leppe), etc. Så linjen er i utgangspunktet rettet mot å få huden klar for sminke. Og MAC Fix + er også ment for samme formål. Dette produktet har en kultfølelse og brukes til en rekke ting bortsett fra det opprinnelige designet.

La oss slå det ned, men før vi gjør det, la oss se på hva produktet er. Det er i utgangspunktet en spray med base av vann og glyserin. Den inneholder en rekke antioksidanter og hud-beroligende ingredienser - som agurk, kamille, grønn te. Denne spesielle varianten inneholder også litt mengde rose blomst vann - men denne ingrediensen er plassert ganske lavt i ingredienslisten. Så jeg kan ikke kommentere om rosenblomstvann gir noen annen fordel for produktet bortsett fra duften det legger til produktet. FYI - det er også tilsatt duft i produktet. Så, teknisk, dette er en toner i stedet for en innstillingsspray. Det er en sprøytetåke som har flere fordeler i det (hvis du ignorerer tillegg av duft til produktet) enn dine vanlige Evian / Avene Water atomisere.

Før jeg kommer inn på hva produktet er designet til å gjøre, og hvilke andre bruksområder profesjonelle MUA har oppdaget underveis, la meg adressere emballasjen til produktet fordi den spiller en svært viktig rolle i bruken av dette produktet. Den mest spesielle tingen om dette produktet er sannsynligvis dens sprøytemekanisme. Dysen gir en så fin produktdamp at jeg aldri har opplevd noen flekk eller dråper vannplunking på huden min. Ja, med nyere produkter på markedet, vil du se at tåke blir finere og finere, men du må ta hensyn til to ting som gjør denne emballasjen spesiell. Produktet kom ut mer enn et tiår tilbake, og dette var kvaliteten på emballasjen. For det andre, og trolig det viktigste aspektet - dette er en ikke-aerosol emballasje. Denne fine tåke som blir dispensert av en ikke-aerosolemballasje er ganske sjelden stull. Du vet om "Tilbake til MAC" som gjør at du kan resirkulere emballasjen til MAC-produkter. Vel, en MUA fortalte en gang meg om ikke å resirkulere Fix + når den er over, men for å bruke fylle flasken med min favoritt rosenvann for å kunne få den vakre finstøvsprøyten. Ærlig talt er det viktigste aspektet av dette produktet virkelig sprøytedysen! Resten kan lettere replikeres eller dupes.

Bruk av MAC Prep & Prime Fix +: La oss starte fra bruken som produktet ble opprinnelig utformet - prepping huden. Produktet virker som en toner, og når det sprayes på nyrenset hud, vil du, en, berolige huden takket være de antioksidanter som er tilstede i den; og to, vil prep det for påføring av fuktighetskrem, slik at fuktighetskremen trenger inn i dypere.

Det er en fin måte å hydrere huden på før bruk av sminke eller til og med i løpet av dagen (med eller uten sminke). Det kan i hovedsak fungere som en etterbehandling spray - noe som du taper på ansiktet ditt etter bruk av dine pulverprodukter - for å ta bort det pulverformige utseendet fra ansiktet ditt.

Det er ekstremt populært som en metode for å bruke en øyenskygge våt - for å øke intensiteten i skyggen og redusere fall ut (litt).Du sprayer litt på børsten din og du er god til å gå. Det kan brukes til å dempe Beauty Blender - spesielt når du bare satt for å gjøre sminke og innse at du har glemt å våt din blandende svamp. MAC Fix + kommer til nytte. Dette kan lett være din on-the-go ansiktsmåke.

Pro MUAs er kjent for å bruke dette for å endre konsistensen av et krem ​​/ væskefond som i henhold til deres krav. En Insta-inspirert bruk er å sprøyte ansiktet ditt med dette og deretter bruke din høylytten eller omvendt. Dette vil bidra til å intensivere highlighteren for å gi deg det "synlige fra rommet" -utsnittet som er så populært på Instagram!

Jeg har aldri brukt den vanlige Fix + - unntatt når den ble brukt på meg i butikken. Jeg hadde vært på et gjerde om å kjøpe dette i årevis. Jeg kjøpte endelig en når MAC utgav 5-6 nye varianter av dette produktet som "limited edition release" for noen år siden. Så, produktet jeg har brukt har alltid vært på med duft. Denne "rosen" en lukter ganske som en flaske rosenvann. Det er tydelig og veldig forfriskende uten å være for kraftig eller kvalmende. Jeg forstår at alle har sin egen terskel fra lukt, smak osv. Så, hvis du har en sensitiv hud eller nese - kan det hende du vil ta en pigg i butikken før du kjøper dette.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av MAC Prep + Prime Fix Plus Rose:

  • En forfriskende ansiktsmåte / toner.
  • Elsker rose duften.
  • Multi-tasking produkt.
  • Nøkkelen er sprøytedysen - gir en vakker fin tåke.
  • Emballasjen gjør at du kan låse sprøyteflasken.
  • Enkel å bære - Dysen forblir imidlertid utsatt.

Ulemper med MAC Prep + Prime Fix Plus Rose:

  • Navnet! "Fix" får folk til å tro at det er en festespray. Når det bare ikke er og det er heller ikke meningen å være!

IMBB Rating: 4.5/5

Det er et herlig produkt. I form som det er designet - det ville fungere for alle hudtyper - bortsett fra følsomme på grunn av tilsetning av duft i produktet. Lett sprayet på sminke - det gir en dyp finish. Dette aspektet fungerer godt for å ta bort "pulverformet", men det gir også skinne bak. Mens det kan være ønskelig for noen med tørr hud, er det ikke for å bli for gals med fet hud. Også ta hensyn til at det tar litt tid å tørke ned - i motsetning til en alkoholbasert spray.

Er det dramatisk forskjellig fra den vanlige Fix +? Jeg tror ikke det! MAC hevder ikke at "Rose" -varianten har noen fordeler med rosevann. De sier klart at det bare er duften som er forskjellig. Rosenblomstervannet er for lavt i ingredienslisten for å være av noen ekte verdi unntatt duften, selvfølgelig. Anbefaler jeg MAC Prep + Prime Fix Plus Rose? Ja! Jeg liker dette produktet veldig bra.

MAC Fix + Spray Slik bruker du MAC Studio Fix Fluid MAC Studio Fix Fluid Foundation MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Victoria's Secret gjør det til siste premie og sett Makeup Spray Milani gjør det siste settet Spray Prime + Correct + Set Smashbox Photo Finish Primer Vann

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: