Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på en hårmaskervoks fra Watsons. La oss se om det fungerer eller ikke.

Pris: INR 300 for 500 ml.

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Watsons Honey Repairing Treatment Wax:

Denne voks kommer i en stor krukke med en flip cap. Nærmere informasjon om produktet er skrevet på glassets kropp. Gruven er litt tung, men den er solid nok. Luken kan også skrues ut. Krukken lekker ikke som er et stort pluss. Voksen er perlehvid i fargen, og jeg trodde i utgangspunktet at den ville være gulfarget.

Voksen er myk og mousseaktig å røre. Det er glatt og glatt. Det føles ikke klebrig som den faktiske hårvoks. Jeg hadde tvil om klebrighet, men det er det ikke. Voksen er faktisk som en maske, men for håret ditt. Du bruker den på vått hår og la det stå i 10 minutter, og skyll av. Det føles som en balsam. Den sprer seg lett på vått hår og vasker lett av, tar bare litt mer vann for å vaske av voks, men det kommer ganske lett ut.

Håret mitt er ikke skadet fordi jeg ikke bruker varme på håret mitt, men det er svakt og tørt. Jeg bruker denne masken bare på lengden av håret mitt, ikke i hodebunnen. Jeg fikk ikke se eller føle noen forskjell i håret mitt etter å ha brukt denne masken. Det var ikke engang tamme frizzen. Det forlot håret mitt litt mykt, men ingenting mer enn det.

Håret mitt følte det samme om enn litt krøllete og ikke så myke som balsammen min ville forlate håret mitt. Jeg likte det ikke fordi det er sløsing med de 10 minutter i dusjen og også med vann. Det hjalp meg ikke tørt hår på noen måte.

Pros av Watsons Honning Reparasjon Behandling Voks:

  • Rimelig.
  • Enkel å bruke
  • Ikke klebrig.
  • Vaskes lett av.

Cons of Watsons Honning Reparere Behandling Voks:

  • Ikke reparerer hår.
  • Tamper ikke frizz.
  • Tilføyer ingen glans i det hele tatt.
  • I utgangspunktet gjør det ingenting.

IMBB Rating: 2/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Watsons Honey Repairing Treatment Wax? Nei! Det fungerte ikke for det tørre håret i det hele tatt!

Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil Watsons Anti Frizz Treatment Wax Argan Oil Naturals By Watsons Olive Hair Mask Naturals By Watsons Olive Hair Mask Garnier Hele Blends Honey Treasures Repairing Mask Slik bruker du hårvoks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: