Hallo!

Dagens gjennomgang handler om Inglot HD Lip Tint Matte i skyggenummer 36. Dette var faktisk en gave, men jeg trodde jeg skulle gå gjennom det siden jeg la merke til at den ikke hadde blitt gjennomgått på IMBB før.

Pris: $21 Produktbeskrivelse: HD Lip Tint Matte er et trendy leppeprodukt som gir full dekning og silkeaktig matt finish. Produktet sikrer en langvarig effekt, smuss ikke og er overføringsbestandig. En praktisk liten svamp gjør leppefargene enkle å bruke, mens sterke farger vil komplimentere sminke eller hudfarge.

Alle INGLOTs HD-produkter inneholder HD-pigmenter. Ideell for daglig bruk, disse produktene kan også brukes til filmopptak i high definition, slik at sminken ser feilfri ut, selv på storskjermen.

Min erfaring med Inglot HD Lip Tint Matte 36:

Inglot heter ikke egentlig nyanser, noe som irriterer meg siden jeg elsker leppefargene som har sitt eget navn. Ikke tenk på det! Uansett, skyggenummeret jeg fikk er 36 og det er en peachy rosa. Da jeg så den i røret, trodde jeg det ville være for lett for min hudtone siden lettere nakentoner bare ikke passer til min solbrune NC42-hud.

Jeg gikk videre og ga det en tur likevel. Formelen er pigmentert når jeg setter det på hånden min, men det går ikke ugjennomsiktig på leppene. Det går jevnt på leppene, men jeg vil anbefale en leppebalm under som formelen tørker fort og kan være ganske tørk på leppene. Mens jeg søkte på leppene mine, så så ikke formelen ut, men det var ikke engang heller. Jeg trodde det kunne slå seg ned, men det var virkelig ujevnt selv etter tørking. Faktisk var det mye mer usammenhengende enn før. Jeg hatet hvordan det så ut.

Skyggen skyllte meg ikke ut eller noe, men det gjorde absolutt ingenting for min hudtone heller. Det så ut som om jeg hadde brukt noen billige ikke-beskrivende flytende leppestift. Fargen flatter meg ikke særlig, og formelen sitter heller ikke så bra på mine lepper heller.

Oppholdsstyrken var heller ikke bra heller, det var som tre timer etter som det begynte å flakke og virkelig tørket mine lepper ut. Det så enda patchier ut enn før, og det hadde begynt å akkumulere på en merkelig måte på innsiden av mine lepper.

Legg inn et måltid, det kom litt ut. Fading var så ujevn at jeg dro til vaskerommet og skrubbet produktet av leppene mine umiddelbart. Det var så ille det så på tiden. Det flaket så dårlig på leppene mine! Til tross for å være en flytende leppestift, burde det ikke vært å tørke; Jeg hadde til og med brukt en leppebalsam og fortsatt.

Fordeler med Inglot HD Lip Tint Matte 36:

En fin nøte for rettferdige hudtoner

Ulemper med Inglot HD Lip Tint Matte 36:

Super tørking formel Fades ujevnt Flager mye

IMBB Rating: 2/5 Sammendrag: Jeg brukte det en gang, og jeg berører ikke dette produktet mer ærlig. Jeg liker fargen, og det kan fungere med en mørkere leppeforing for meg, men jeg er så ubehagelig med formelen at jeg ikke sannsynligvis vil kjøpe noen Inglot flytende leppestift igjen.

Inglot HD Lip Tint Matte 15 Inglot # 401 Matte leppestift Inglot Lipstick Shade # 103 Inglot Lipstick Shade # 139 Best Inglot Lipsticks Tilgjengelig i India Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte Yves Rocher Rouge Vertige Effet Satin 36 L'Oreal Paris 36H Super Liner Deep Black Gel Intenza Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: