Hei damer,

I dag er jeg tilbake med et innlegg på, "Hjemmelaget ansiktspakker for mørk nakke". Siden nakken er alltid litt mørkere enn resten av ansiktet vårt og vanligvis begynner det å vise tegn på aldring først, er det fornuftig å ta ekstra forsiktighet med det og skjemme bort det med jevne mellomrom. Derfor hold deg innstilt for å finne noen fantastiske hjemmelagde pakker!

1. Tørket appelsinskall og yoghurt:

I tillegg til hudavlastningsegenskaper, appelsinskaller kurere akne, fjern døde hudceller, lukker åpne porer og behandler sterkt tørr hud også. Mens yoghurt har essensielle næringsstoffer som huden din trenger og også melkesyre som exfoliates huden din, lindrer den og minimerer utseendet på rynker og andre første tegn på aldring.

2. Tomat, havregryn og melk:

Inneholder lycopen, en av de viktigste elementene som hjelper til med å eliminere hudforbrenning av frie radikaler, er tomater stjernekjøkkenets ingrediens som virker lurer på når det gjelder å ta vare på huden din og gi den den næringen som den ønsker og fortjener. På den annen side hjelper havregryn i lysende og lette hud, beroligende irritert område og behandling av akne og kviser for å gi vei for en klarere og rettferdig hudfarge.

3. Sitronsaft og Grammel:

Sitronsaft har høye mengder sitronsyre som er kjent for å gjøre din hudfarge lettere og lysere. Mens gramgulv er en utmerket exfoliator og polerer døde hudceller unna og gjør huden din jevnere, mykere og fjærlignende. Imidlertid kan noen sensitive skinned skjønnheter finne denne pakken litt hard på grunn av tilstedeværelse av sitronsaft og kan blande aloe vera, melk eller yoghurt i det også.

4. Gurkemeie og yoghurt:

Gurkemeie har fantastiske anti-inflammatoriske egenskaper som arbeider med å redusere akne arr og renser huden din fra dypt inne. Også når det blandes med et medium som melk, virker sitron og yoghurt gurkemeie som en kraftig hudfargeløsning og blir kvitt alle de døde og slitte hudcellene for å gjøre ansiktet og nakken lyset innvendig. For å få de beste resultatene, lage en tykk pasta av gurkemeie og yoghurt, og bruk på nakken og vask etter 30 minutter. Påfør denne limen to ganger i uken i minst en måned for å se resultatene.

5. Papaya og banan:

Papaya inneholder store mengder papain, et element som reduserer arr, gjør underverk på flekker og letter hudtonen effektivt. Rå banan er også kjent for å bleke huden effektivt når den brukes som et ansiktspakke, og er sannsynligvis en av de kraftigste kjøkkenrediensene som lyser og lyser hudfarge.

6. E-vitamin og mandelpulver:

E-vitamin har høy mengde antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og forsinker aldringsprosessen, bortsett fra hvilken det gjør huden jevn, smidig og klarere. På den annen side virker mandelpulver som en mykgjørende og løser opp urenheter i huden og fungerer som en mild exfoliator også.

7. Sandeltre, Aloe Vera Juice and Milk:

Sandeltre er kjent for å kjøle ned kroppen, redusere kviser og akne og brukes vanligvis mye i ulike hudbehandlinger over hele India. Også, aloe vera juice fungerer best for sensitiv skinned skjønnhet og behandler hyper pigmentering og er nyttig for å lette hudfargen også. Mens melk inneholder høy mengde melkesyre som er bevist å eksfoliere døde celler unna og avsløre en vakker hudflekk fra innsiden.

Det er alt for i dag jenter, håper dette hjelper.

7 Hjemmelagde Face Packs For Kombinasjon Skin 7 Hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper 7 fantastiske hjemmelagde ansiktspakker for øyeblikkelig glød og rettferdighet 7 Hjemmelaget Gurkemeie Face Packs Hjemmelaget Face Pack for å lette kompleksjon: Gjør det selv Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking 5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene 5 beste hjemmelaget granatäpple ansiktspakker 5 hjemmelagde agurk ansiktspakker Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud 10 hjem rettsmidler for å lage mørk hals rettferdig Hvordan bli kvitt mørk hals hjemmefra Slik Firm Loose Neck Skin DIY skrubbe og pakke for å bli kvitt mørk hud på halsen 9 måter å behandle halsutslett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: