Av Surabhi Singh

Ola!

Forvirret? Jeg ble også forvirret da jeg først så navnet på dette produktet. Jeg mistok denne for Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack. Men da jeg leste produktbeskrivelsen av Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 Nesepakke, ble jeg kjent med at denne er en pakke, og ikke en nesestrikk. Denne påstår å jobbe på dyprotet svart sebum. Vel, la oss se hvordan denne Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 Nose Pack jobbet for meg.

Pris: INR 550 for 40 ml Produktbeskrivelse: Den 3 i 1 nesepakken som fjerner svart sebum rotert dypt i huden og vanskelig å fjerne. 1. Utmerket sebum-adsorpsjonskraft av Jeju vulkanske klynger porer Jeju vulkanske klynger som gir bedre sebum-adsorpsjonskraft enn rhassoul leire dypt renset inne i 2. Multifunksjonsobjekt utelukkende for blackheadbehandling Innovative multi-purpose element som fungerer som en pakke + skrubbe + rengjøringsmiddel 3. Transformere formulering En transformerende formulering som skaper skum når tørrpakken kommer i kontakt med vann Hvordan å bruke: Etter rensing, spredt over områder med hudormer. Når masken tørker etter 15 minutter, masser forsiktig med fingrene og skyll av med lunkent vann. ingredienser: Vann, Kaolin, Glyserin, Natriumkokoylglycinat, Zea Mays (Corn) Stivelse, Celluloseacetat, Decylglukosid, Titandioxid, Dipropylenglykol, Betain, Peg-7 Glycerylkokoat, Vulkanisk As, Centella Asiatica Ekstrakt, Ficus Carica (Fig) Frukt Utdrag, Portulaca Oleracea Extract, Pueraria Thunbergiana Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (lakris) Root Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Orchid Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Kamelia Japonica Leaf Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Ekstrakter, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Soluble Kollagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Magnesium Aluminium Silicate, Xanthan Gum, 1,2-hexandiol, Algin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Butylenglykol, Etylheksylglyserin, dinatrium edt, silika, dikaliumglycyrrhizat, allantoin, ceramid 3, duft, fenoksyetanol, jernoksyder (Ci 77491), jernoksyder (C i77499), jernoksidene (Ci77492)

Min erfaring med Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 nesepakke:

For det første, la oss starte med emballasjen. Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 Nesepakke kommer i et lite, hendig og reisevennlig rør av 40 ml med en svart skruehett. Navnet på produktet er skrevet på forsiden av røret mens andre detaljer er over baksiden. Instruksjonene er skrevet på engelsk på baksiden av røret. Denne røret har en ytre emballasje av en veldig tynn kartong. Fargen på boksen er veldig imponerende i brune nyanser. Du må lure på hva som er 3-i-1 om dette produktet. Ja, jeg vet at du er! Vel, 3 i 1 indikerer at denne pakken tjener alle tre formål: rengjøring, skrubbing og pakking.

Denne pakken er basert på jeju vulkanske klynger, og har svært små granulater som du kan føle under påføring. Jeju vulkansk er kjent for sin kraftige sebumabsorberende kapasitet. Tekstur av denne pakken er halvflytende og sandig. Den sprer seg veldig lett og drikker ikke i det hele tatt. Den har en flott nakenfarge. Det er så kremet at det ikke føles tøft eller tørt selv etter tørking. Du kan se kremet i bildet nedenfor. Selv om Innisfree hevder at denne pakken skummer opp etter å ha kommet i kontakt med vann, så jeg ikke noe av det da jeg brukte denne pakken for første gang. Men da jeg brukte den andre gang, våtte jeg den tørkede pakken og begynte å massere forsiktig og voila! Det skummet virkelig opp. 

Nå, la meg fortelle deg hvordan denne pakken skal brukes. For det første renser jeg ansiktet mitt riktig. Etter å ha renset ansiktet mitt, tar jeg damp i ca 7-8 minutter, slik at produktet kan gå gjennom porene riktig. Etter dette legger jeg denne pakken over de svartehodene og hvitehodene rammet områder (nese, hake og kjeve). Det stikker litt på start. I produktbeskrivelsene er det skrevet at pakken tørker opp etter 15 minutter, og det gjør det egentlig. Under tørketiden kan du tydelig se sugekraft over pakken. Etter 15 minutter våtte jeg pakken ordentlig og masset det forsiktig. Da eksfolierer jeg litt og vasker av pakken med lunkent vann.

Etter at jeg hadde fjernet det, var det aller første jeg la merke til den uventede gløden over det påførte området. Det suget helt opp whiteheads og urenheter fra nesen og pannen området. Ikke bare dette, det overgikk den dype rotte hvite sebumen fra nesen og svart sebum fra min kjeve, men fjernet dem ikke helt på en gang, som er den eneste delen av denne pakken. For å fjerne alle urenheter eksfolierte jeg forsiktig området med en eksfolierende klut. Hvis du vil, kan du bruke denne pakken igjen eller kan bruke nesestrimler for å fjerne dem som er forsynt med dyprotet sebum.

Merket har ikke nevnt at hvor ofte jeg skal bruke denne pakken. Selv om det ikke var noe behov, brukte jeg fortsatt denne pakken etter 5 dager, og det forårsaket ingen irritasjon. Jeg antar at man ikke trenger å bruke denne pakken i over en uke, men det avhenger også av hudforholdene dine.

Pros av Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 nesepakke:

⦁ Reise-vennlig emballasje ⦁ Veldig effektivt ⦁ Alt er tydelig angitt på emballasjen ⦁ Kan brukes hvor som helst i ansiktet ⦁ Er ikke vondt i det hele tatt som nesestrimler ⦁ Lett å bruke ⦁ Ingen irritasjon ⦁ Rimelig Resultatene varer lenger enn forventet ⦁ gjør huden myk og glatt ⦁ Gjør porene rene og myke ⦁ Wonderful lukt

Ulemper med Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 nesepakke:

⦁ Fjerner ikke dyprotet sebum på en gang ⦁ Ikke lett tilgjengelig

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøre Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 nesepakke? Helt sikkert! Ja, jeg vil tilbakekjøpe den før selv etterbehandling denne røret. Vil jeg anbefale Innisfree Jeju Volcanic 3 i 1 nesepakke? Jeg vil anbefale det til alle som ønsker frihet fra nese strips eller peeling masker. 😛 Denne pakken fjerner ikke dyprotet sebum på en gang, men i det minste overflater den dem ut.

Innisfree Vita C Hudklinikkmaske Innisfree White Tone Up Eye Serum Innisfree Green Tea Mineral Mist Innisfree Green Tea Seed Serum Innisfree Camellia Essential Shampoo Vichy Normaderm 3 i 1 Cleanser Scrub Mask Covergirl + Olay Simply Ageless 3-i-1 Liquid Foundation Hip Hop Deep Cleansing Nose Pack The Face Shop Jeju Volcanic Lava Clay Mousse Pack Caolin Premium Hot & Cool Pore Pack Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: