Hei damer!

Du må alle være oppmerksom på betydningen av intime vasker for bedre hygiene. Jeg har brukt Lactacyd Wash i nesten 5-6 år nå. Det er perfekt og jeg har ingen klager. Men som med et produkt, ble jeg bare lei av å bruke det samme igjen og igjen. Så bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg kom nylig over Himalaya Intimate Wash for Moms og tenkte å prøve. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 125 for 100 ml Produktbeskrivelse: Rengjør forsiktig og oppdaterer. Forhindrer lukt og irritasjon. Himalaya FOR MOMS Intimate Wash er spesielt formulert for kvinner under og etter graviditet for å forsiktig rense det intime området, og opprettholde friskhet gjennom hele dagen.

Fordeler: • For å rydde for mye vaginal utslipp • For å opprettholde normal vaginal pH balanse mellom 3,5 og 4,5 • For å kontrollere kløe • For å hjelpe til med å kontrollere lukt og irritasjon • Å føle seg frisk og trygg

Min erfaring med Himalaya Intimate Wash for Moms:

Da jeg var rundt 19, hadde jeg min første kamp for vaginal infeksjon. Gynekologen satte meg på noen medisiner og ba meg bruke Perinea Wash. Siden da bruker jeg intime vasker for å forhindre vaginale infeksjoner og ubehag i fremtiden. Jeg har prøvd få forskjellige merker. Noen jeg liker, noen jeg ikke gjør.

Den eneste grunnen til å kjøpe Himalaya Intimate Wash for Moms er at den hevder at det er trygt å bruke under graviditet. Nei, jeg er ikke gravid, men hormoner endres etter graviditet. Så, ikke hver intim vask passer meg nå.

Himalaya Intimate Wash for Moms kommer i en hvit papp. Produktet kommer i en hvit flatt flaske med en grønn flip åpenhette. Emballasjen er ganske enkel og solid. Flipåpningen er veldig stram som det tar litt innsats å åpne. Produktet er en gjennomsiktig, løpende væske. En myntstørrelse er alt som trengs per vask.

Det lukter guddommelig. Den har en veldig mild blomsterduft. Det lammer veldig bra, men ikke som harde såper ville. Det lammer akkurat nok til å rense ditt intime område. Det gir en knirkende, ren følelse etter vask. Himalaya Intimate Wash for Moms har pH 3,5. Den inneholder også tea tree olje og pongamia olje - begge har antifungal egenskaper.

I vanlige dager bruker jeg det 1-2 ganger om dagen. I mine perioder bruker jeg det 2-3 ganger per dag. Under reisen bruker jeg det hver gang jeg føler at jeg kan få en infeksjon. Det anbefales også av gynekologer å bruke en intim vask etter seksuell aktivitet, da det er sjanser for forurensning av smuss, kroppsvæsker og andre faktorer, og forårsaker endringer i vaginal pH.

Dette produktet får meg til å føle meg super frisk og ren hver gang jeg vil. Det kan tilhøre 'Himalaya for Moms' rekkevidde, det kan fortsatt brukes av alle jenter. Jeg tror at hver jente som har truffet puberteten, bør bruke en intim vask for å holde infeksjoner i sjakk.

Pros av Himalaya Intime Wash for Moms:

• Holder de intime delene rene, friske og sunne • Lukter nydelig • Lammer godt • Trygg under graviditeten • Reduserer sjansene for å få en vaginal infeksjon i en humongous grad • Rimelig • Lett tilgjengelig • Produkt av et pålitelig merke

Cons av Himalaya Intimate Wash for Moms:

• Ingen

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Himalaya Intimate Wash for Moms? Ja til begge deler.

Himalaya Herbals Age Defying Hand Cream Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Himalaya Herbals Clarifying Fairness Face Wash med Saffron Mint Himalaya Herbals Purifying Neem Pack Skjønnhetsformler Feminin Intim Cleansing Vask Aloe Vera Lactacyd Feminine Hygiene Wash Vi satse på deg visste ikke disse tipsene og triksene for å lette de intime områdene Rent og tørt, intimt rensende skumvask Vagisil Intimate Feminine Wash Sebamed Feminin Intimate Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: