Hudtone: Middels til Fair, varme undertoner.

Hei jenter,

Dagens gjennomgang handler om Lakme Absolute Sculpt Studio Hi Definition Matte leppestift i skyggen Mauve Fun. Jeg eier ikke mange av de matte leppestifterne fra Lakme Absolute, bortsett fra skyggen Crimson Silk. Så, la oss komme i gang.

Pris: Rs.750 / - Produktbeskrivelse: Ett slag med konturert perfeksjon er alt du trenger for å få en myk, lang slitasjeopplevelse med en rik matte finish. Lakmé Absolute Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick er tilgjengelig i 15 dramatiske nyanser, og er et go-to-profesjonelt produkt som gir ingenting mindre enn en ekspertfinish.

Min erfaring med Lakme Absolute Sculpt Studio Hi Definition Matte leppestift - Mauve Fun:

Jeg er ganske fornøyd med emballasjen av dette spekteret av leppestifter. Det finnes også en rekke nyanser, alt fra pinks til røde. For meg så denne skyggen ut som en unik en, og derfor gjorde jeg dette kjøpet til forsterker opp min lilla leppestift. Også, denne skyggen minner meg om MAC Heroine, men dette er ikke så intens som sistnevnte. Dette er en matt leppestift, så det er en sliteskygge i forhold til de glatte lilla leppestiftene som jeg allerede eier.

Jeg må si at jeg ikke fant denne leppestiften for å være veldig kremaktig. Det er normalt, glatt, men ikke buttery. Pigmenteringen er god, men det er ikke så imponerende. Det gir en anstendig dekning i et par swipes. Det så aldri så lyst ut på min hudtone. Hvis du har rettferdig til middels undertoner, vil dette leppestiftet se perfekt ut, men kvinner med kule undertoner finner det ikke som et passende treff. I tilfelle av kvinner med gule undertoner, bør denne skyggen hoppes over. Jeg vil parre den med en veldig mild vask av asilver øyenskygge og en svart eyeliner.

I likhet med sine påstander gir leppestift en matt finish og det bløder ikke. Det etterlater en veldig lett flekk på leppene mine. Oppholdsstyrken er mer enn 3 timer, hvorpå den begynner å falme bort. Som det har en flat topp, synes jeg det er ganske behagelig å bruke denne leppestiften. Men jeg ønsker virkelig at leppestiftet kommer med en smøraktig jevn formel.

Pros av Lakme Absolute Sculpt Studio Hi Definition Matte leppestift - Mauve Fun:

  • Fet, blåtonet lilla skygge egnet for kvinner med varme undertoner.
  • Ryddig presis applikasjon for ren finish.
  • Bløder ikke.
  • Bor bra i 3 eller flere timer.

Cons av Lakme Absolutt Sculpt Studio Hei Definisjon Matte leppestift - Mauve Fun:

  • Ikke super kremaktig eller buttery.
  • Flekker litt.
  • Dyrt.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Lakme Absolute Sculpt Studio Hi Definition Matte leppestift - Mauve Fun? Ikke egentlig, med mindre formelen blir veldig buttery. Hvis du liker slike lilla leppestifter, skal du bare sette den en gang i skranken og se hva du føler om tekstur.

Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Blur Perfect Primer Lakme Absolutt Pink Possession Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Lakmé Absolute Rose Bloom Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick Elle 18 Color Pops Matte Lipstick Første Kjærlighet Maybelline Flaming Fuchsia M104 Fargeshow Matte leppestift Lakme 9 til 5 Lip Color - Mauve Paced Adidas Women Fun Sensation Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: