Hei IMBBians,

Det finnes flere anti-flammeprodukter tilgjengelig i markedet, og dagens gjennomgang handler om Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish såpefri gelvask som hevder å gjøre huden din fri for flekk. Så les videre for å vite mer.

Pris: € 7,99 for 150ml. Produktbeskrivelse: En ny generasjon gelvask, med Zinc and Witch Hazel-ekstrakt, formulert for sensitiv hud med ufullkommenheter som kombinerer effektivitet mot flekker med en mild formel: - Hjelper å eliminere utseendet på flekker uten å tørke ut huden. - Smerter og oppdaterer sensitiv hud. - Hypoallergen og f nøytral formel for optimal toleranse.

Bevist effektivitet: Umiddelbart: huden føles ren, klar og ser matt ut. Etter 4 uker: - Hud føles renset - 92% enig * - Mangler synes synlig redusert - 90% enig ** - Hud føles soothed - 96% enig **

Hvordan å bruke: Påfør daglig på et vått ansikt. Masser forsiktig gelen over ansiktet ditt med fokus på de mest berørte områdene. Rens grundig. Unngå øyeplass. Ved kontakt med øynene, skyll straks. For best resultat, følg med Pure Active Sensitive Clarifying Tonic og avslutt med Pure Active Sensitive Moisturizer.

ingredienser: 967268 17 - Aqua / Vann, Natrium Laureth Sulfat, Peg-8, Coco-Betain, Natriumklorid, Alkohol, Kapryllglykol, Sitronsyre, Hamamelis, Virginiana Vann / Heksehasselvann, Hexylenglykol, Maltodextrin, Peg-120, Metylglukose Dioleat, Fenoksyetanol, Salisylsyre, Salix Alba Bark Ekstrakt / Willow Bark Extract, Natriumbenzoat, Natriumhydroksid, Zink Pca, Parfume / Fragrance. (F.I.L B195221 / 1)

Min erfaring med Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish Såpefri Gelvask:

Jeg har flere akne arr på ansiktet mitt som minner meg om tenårene mine da jeg pleide å plukke dem ut! Jeg skulle ønske jeg ikke hadde det. Jeg prøver mange produkter for å kvitte seg med dem. Nylig kom jeg over dette nylig lanserte området fra Garnier, og jeg kjøpte ansiktsvask og toner.

Gelen vask kommer i et hvitt rør med en flip cap. Det kan være litt voluminøst, men det lekker ikke, og det er derfor et reisevennlig produkt. Ansiktsvasken er klar, har konsistensen til en gel og er litt rennende. Den har en behagelig blomsterduft som føles frisk og fin. Produktet lurer veldig godt og kan rense huden din uten å etterlate noen rester. Huden ser øyeblikkelig ut, og har en avkjølende effekt på ansiktet som varer i nesten 15 minutter.

Produktet irriterer ikke huden og det er formulert for kvinner med sensitiv hud. På grunn av sin effektive rensende egenskap, etterlater det en lysende glød på huden. Produktet gjør huden tørr i løpet av noen få sekunder med å bruke den, og etterfølger med fuktighetskrem er et must. Da jeg begynte å bruke et nytt produkt, hadde jeg en veldig stor pimple på huden min. Innen 2 dager etter å ha brukt dette ansiktsvask og toneren, begynte pimpleen å falle bort.

For nå har det lettet arrene mine, men likevel er jeg ikke sikker på om det vil forhindre blemishes. Produktet er ikke veldig effektivt i å fjerne vanntett sminke som mascara og eyeliners sprer seg og legger seg på huden min som små partikler. Så det anbefales å fjerne vanntett sminke før du bruker dette ansiktsvask. Som påstandene, det matter huden veldig bra. Dette forblir imidlertid i ca 2-3 timer og huden blir oljelig igjen, noe som gjør resultatene midlertidige.

Ansiktsvask er ikke et godt kjøp for kvinner med tørr hud, da det medfører tørre flak og kan forverre hudens tekstur, men for kvinner med fet hud kan dette produktet være en spilleskifter. Jeg har brukt dette produktet i en uke nå, og jeg har lagt merke til betydelige endringer i huden min. Min hud føles mer uthvilt og også myk. Jeg er ennå å legge merke til noen endringer i lette blemishes. Ansiktsvasken gjorde huden min tørrere, og jeg måtte påføre en beroligende fuktighetskrem for å kvitte seg med de tørre flakene. Produktet inneholder salicylsyre som er en ekstra fordel da det reduserer kviser og arr. Produktet er også fri for parabener.

Fordeler med Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish Såpefri Gelvask:

 • Reisevennlige.
 • Irriterer ikke og er egnet for sensitiv hud.
 • Gjør huden ser øyeblikkelig utfrisket.
 • Legger til en subtil lysstyrke.
 • Minimerer breakouts.
 • Et godt produkt for kvinner med fet hud.
 • Gjør huden myk og glatt.
 • Toner huden.
 • Uten parabener.

Ulemper med Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish Såpefri Gelvask:

 • Inneholder SLS.
 • Den matte effekten er midlertidig.
 • Fjerner ikke vanntett sminke.
 • Forårsaker mye tørrhet og tørre flak.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish såpefri gelvask? Ja. Hvis du har fet hud, er dette et must-buy.

Garnier Pure Active Neem Face Wash Garnier Pure Active Micellar Vann Alt-i-ett Neutrogena Sensitive Skin Broad Spectrum SPF 60+ Støvler Simply Sensitive Gentle Micellar Water Clinique Workshop og 3-trinns Anti Blemish Solutions Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask Kama Såpefri Cleanser Sukin Sensitive Soap Free Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: