Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Balea Med ultrafølsom vaskeleg.

Produktbeskrivelse: Vaskegelen renser sensitiv og irriterende hud spesielt forsiktig. Den forsiktig skummende teksten frigjør huden fra smusspartikler og sminke. Den milde formuleringen: - Med naturlig bisabolol preparerer du forsiktig huden din for etterfølgende omsorg. - med provitamin B5 forhindrer uttørking og sikrer en behagelig nært følelse av huden. Allergi testet: Hudkompatibilitet er testet og bekreftet i dermatologiske tester på svært sensitiv, allergisk utsatt hud. Veganer.

Pris: € 3 for 150ml

ingredienser: Aqua, glycerin, kokamidopropylhydroksysultain, metylpropandiol, natriumakrylater / C10-30-alkylakrylatkorspolymer, natriumklorid, panthenol, bisabolol, natriumkokoamphoacetat, polyglyseryl-4-kaprat, kokoslukosid, glyceryloleat, glycerylkaprylat, natriummetylkokoyltetraurat, etylheksylglyserin , Sitronsyre, hydrogenert Palm Glycerides Citrate, Tocopherol. Bestandteile: Wasser, Glyzerin, Kokamidopropylhydroksysultain, Metylpropandiol, Natriumakrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Natriumklorid, Provitamin B5, Bisabolol, Kokosfettsäure-Tensid, Fettsäure-Glyzerin-Ester, Zuckertensid, Natriummetylkokoyltetraurat, Etylheksylglyserin, Zitronensäure, Palmöl -Glycerin-Zitronensäureester, Vitamin E.

Min erfaring med Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel:

Min hud er følsom og jeg ser alltid ut for produkter som er svært milde. Da jeg så dette ansiktet vaske fra Balea, var jeg glad for å prøve det som det sa ultrafølsomt. Produktet kommer i et gjennomsiktig rør med klaffelokk. Klafflokket åpner og lukker lett og er også veldig sikkert. Åpningen av emballasjen for å dispensere produktet er også ganske liten. Så det er enkelt å kontrollere mengden av dispensert produkt.

Jeg så på ingredienslisten og alle ingrediensene så ganske milde ut. Vaskegelen selv er gjennomsiktig i farge og det er duftfri. Dette betyr at det ikke er tilsatt farge eller duft til den. Dette innebærer mindre kjemikalier. Jeg foretrekker slike produkter.

Konsistensen av produktet er gelignende. Jeg bruker en liten mengde på det våte ansiktet mitt og gni det over hele nakken og ansiktet. I utgangspunktet lammer det litt, og det avtar. Huden min føles ingen irritasjon mens du bruker eller etter bruk.

Jeg bruker sminkefjerner for å bli kvitt sminke min og så vaskes dette ansiktet for å fjerne gjenværende sminke og det fungerer bare bra. Det fjerner selv mascara fra øynene.

Det beste er at ansiktet mitt ikke følte rippet av oljer etter vask. Det føles ikke tørt i det hele tatt. Jeg har sensitiv og tørr hud, så jeg likte det faktum at det ikke tørker. Jeg trenger definitivt å bruke en fuktighetskrem etter vask.

Jeg føler at huden min er ren og frisk etter bruk. Jeg anbefaler det helt for alle hudtyper. Produktet er ikke dyrt og gjør det til et perfekt produkt for daglig bruk.

Fordeler med Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel:

  • Medisinsk behandling, Alkoholfri, Aluminiumklorfri (ACH), Fargestofffri, Preserveringsfri, Nanopartikkelfri, Parabenfri, Parafinfri / Mineral, Parfumefri, pH-nøytral, Vegan.
  • Robust emballasje.
  • Duftfri.
  • Fargefri.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Ikke dyrt.

Ulemper med Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Skal jeg kjøpe Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel? Helt sikkert. Anbefaler jeg Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel? Sikkert for alle hudtyper. Det er veldig mildt og føles godt å bruke.

Balea karneemælk og sitron håndkrem Balea Young Soft and Care Mattierende Creme Balea Professional Oil Repair Shampoo Balea Soft og Clear Anti-Pimple Patches Balea Professional Oil Repair Conditioner Balea Eye Cream Nivea Med Protection SPF 15 Lip Balm Vichy Bi-White Med Night Whitening Forny Søvnkrem Pærer Olje Clear Glow Ultra Mild Face Wash Støvler Botanics Ultra Calm Gentle Cleansing Cream La Roche-Posay Toleriane Ultra Light Intense Soothing Fluid 10 beste fuktighetskrem med SPF for følsom hud Beste solkrem for tørr og følsom hud Garnier Skin Active Botanisk Gel Vask Med Grønn Tea Leaves AHAGLOW Skin Rejuvenating Face Wash Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: