Hei alle sammen,

Jeg har nylig skutt mange nagelmalter, og de fleste er matte. Jeg ville velge en topplakk som vil tillate meg å gjøre dem blanke når jeg vil. Også, jeg elsker alltid å ha en gjennomsiktig farge i min stash. Denne er for rimelig, og jeg tenkte ikke to ganger før jeg kjøpte dette. Les anmeldelsen for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse: Den allsidige formelen primer og beskytter negler med ett enkelt slag. Som et grunnlag, forhindrer det neglelakk og som en topplakk, beskytter det neglelakk, og gir en glatt overflate. · Primer og beskytter negler · Tørker til en høyglansfinish

Pris: $1.5

Min erfaring med L.A. Colors Base Coat / Top Coat Treatment:

emballasje: Produktet kommer i en tykk, rund, gjennomsiktig glassflaske med en svart hette. Noen få instruksjoner skrives ut på flasken. Penselen er festet til hetten og det plukker nok produkt til å dekke en spiker av gangen. Samlet sett har jeg ingen klager med emballasjen.

Farge og konsistens: Produktet er helt gjennomsiktig som klar neglelakk. Den har hverken for rennende eller for tykk konsistens. Den sprer seg lett på neglen og danner en tynn film. Det gir en super blank overflate når den brukes over en hvilken som helst annen farge. Når det brukes på egenhånd, gjør det neglene til å bli superblanke og velpleide. Det tar imidlertid lang tid å tørke. Som base tar det 15-20 minutter. Som topplakk tar det lengre tid. Som jeg personlig foretrekker hurtigtørrende produkter, skuffet dette meg. Ikke bruk det som en topplakk før neglelakken tørker. Det kan boble opp og ser dårlig ut på neglene.

effektivitet: Når den brukes som et grunnlag, fyller denne maling i ryggene og gir en super jevn base for neglelakken. Det gjør applikasjonen enklere og ikke flekker neglene. Som topplakk gjør det neglene til å se super skinnende ut. Når det brukes alene, gjør det neglene til å være veldig sunne. Det viste ikke noe langvarig resultat for å gjøre neglene sundere.

Alt i alt, vurderer prisen, dette er en god gjennomsiktig neglelakk og en flott topplakk for å gjøre neglene dine skinnende.

Pros av L.A. Colors Base Coat / Top Coat Behandling:

  • Veldig rimelig.
  • God emballasje.
  • Klar produkt som kan brukes under og over neglelakkene dine.
  • Sprer jevnt.
  • Gjør negler ser sunn og glanset på egenhånd.
  • Gir glatt overflate som et grunnlag.
  • Gjør neglefarger super skinnende som topplakk.
  • Kan brukes alene som en klar neglelakk.

Cons av L.A. Colors Base Coat / Top Coat Behandling:

  • Ingen langsiktig fordel.
  • Tar lang tid å tørke.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L.A. Farger Base Coat / Top Coat Treatment? Ja til både tilbakekjøp og anbefaling når det gjelder rimelig produkt.

L.A. Colors Super Strength Nail Builder Treatment L.A. Colors Sweet! 16 Farge Øyenskygge Modig L.A. Farger Browie Wowie Brow Pencil Espresso L.A. Colours Heavenly Moisture Cream Lipstick L.A Farger CES445 Solsikke 3 Fargeskygge L.A. Colors Whirlwind Matte leppestift Rimmel London 5 i 1 Nail Treat Base og Top Coat Chambor Gel Effect Base og Top Coat 503 Maybelline SuperStay 3D Gel Effect Plumping Top Coat Maybelline Dr. Rescue Gel Effect Top Coat Nails Inc Gel Effect Nail Polish Uptown og Old Bond Street Natio Top og Base Coat Sally Hansen Double Duty Base og Top Coat Catrice Gel Like 2in1 Base og Top Coat Kiko Milano Nail Care 3 i 1 hvit base og topplakk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: