Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer,

Endelig har jeg fått hendene på Ciate's Glitter Flip Liquid Lipstick. Nå ville du ha sett det å gjøre runder på internett, og folk er besatt av det! Det ble lansert for et år siden med 7 nyanser, og de var alle en hit, og i år har Ciate London kommet opp med ny nyanser i sin Glitter Flip-serie. Jeg skal snakke om en slik nystartet nyanse "Whisper".

Pris: USD 19 Produktbeskrivelse: Glitter Flip er den transformerende metalliske væske leppestiften med ekstrem glitter finish i flerdimensjonale nyanser.

Min erfaring med Ciate London Glitter Flip Whisper:

emballasje: Den leveres i et standard sylindrisk rør med sølv glitter skrue topp. Heldigvis er røret gjennomsiktig, slik at du enkelt kan velge nyanser fra stash hvis du har mer enn en av disse. Røret er vakkert dekorert med sølvfonter og glitrende clipart. Den interessante delen om denne glitter-flippen er applikatoren. Det er ikke vanlig, som du kan se på bildet, har denne fotfotapplikatoren en liten kurve til den som hjelper den til å glide på leppene så perfekt som mulig. Personlig, for meg, hjelper det virkelig, fordi jeg liker å ta full kontroll over leppestiftapplikasjonen.

Nå kommer her den interessante og morsomme delen! Bare bruk en jevn jakke direkte på leppene, og la den tørke helt i 2 minutter. Trykk nå dine lepper sammen og se på det forvandle for øynene til en blendende glidelip med full dekning. Prosessen er så gøy at jeg har gjort det 2-3 ganger hjemme uten å måtte gå hvor som helst. 😛

Konseptet med glitterlip av Ciate er strålende og sannsynligvis gjør millioner av dollar, men når det gjelder ytelse, bør dette merket virkelig tenke to ganger. Glitter-flipen tørker helt matte når den påføres, men dette er egentlig ikke det jevneste programmet jeg noensinne har opplevd. Jeg vet ikke om det er fargen som jeg har kjøpt eller om det er formuleringen, tørker denne glitter-flippen superstripet og forbedrer dype linjer på mine lepper (som jeg egentlig ikke elsker).

Den morsomme delen kom da jeg presset leppene mine sammen og boom! Da det ble avslørt en million mikroglittere, forsvant de dype linjene på leppene mine. Jeg likte å bruke den etter det. Når det gjelder slitasjeevnen er det ubodig. Det forblir på for alltid, og du må bruke en oljebasert sminkefjerner for å ta ned denne glitterflipen. Hvis du bruker noe micellar vann, vil det la området rundt hele munnen skinne som en disco ball, og det er heller ikke den mest behagelige leppestift å bære. Du vil definitivt føle det på leppene dine hele tiden.

Alt i alt, jeg virkelig elsker konseptet glitter flip, og jeg ønsker at formelen var litt bedre og brukbar. Selvfølgelig vil jeg bruke den til spesielle anledninger, uansett hvor ubehagelig det er, men dette glitter-flippeproduktet blir hentet bare sitt unike konsept.

Fordeler med Ciate London Glitter Flip Whisper:

  • Fantastisk glitterlipsutseende.
  • Søt emballasje.
  • Steder i veldig lang tid.

Cons av Ciate London Glitter Flip Whisper:

  • Doe-foot applikator er kanskje ikke egnet til å brukes på alle leppeformer.
  • Formuleringen er strekende.
  • Føler litt ubehagelig på leppene.
  • Får ikke av med micellar vann.

IMBB Rating: 3.5/5

Ciate London Glitter Flip Fortune Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Iconic Ciate London Glitter Flip Metallic Glitter Lip Infamous Ciate London BFF Pretty Stix Murumuru Smørleppe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: