Hei nydelig gals,

Noen flere Bite Beauty anmeldelser for deg. Vi elsker våre leppestift vurderinger, ikke vi? Så, la oss fortsette med det. Jeg vurderer Bite Beauty Amuse Bouche Liquified Lipstick i skyggen "Flambe" i dette innlegget.

Produktbeskrivelse: En nyskapende, flytende leppestift som tar flytende leppe, ser til neste nivå, med overbærende kremaktig slitasje, presis applikasjon og høypigmentfarge med en satin finish. Hva det gjør: Den flytende leppen blir omdefinert: Bite Beauty mest nærende leppestift, Amuse Bouche, blir flytende. I motsetning til en tradisjonell flytende leppestift, har denne prisbelønte formelen høypigmentfarge, overbærende kremaktig slitasje og en satinfinish, takket være smør-på-munnen-mono-smør og kokosnøttolje. En presisjonsapplikator gir enkel definisjon. Som alle Bite Beauty-produkter, er den laget med naturlige ingredienser, og håndlaget i små satser. Med et utvalg av moderne, slitesterke nyanser du aldri har sett fra Bite Beauty, gir denne samlingen hverdagslipefarge en uventet vri. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Grunnlegger Susanne Langmuir utviklet 12 moderne, brukbare nyanser. Med komplekse og humørfulle undertoner som fungerer perfekt med sin fornyede formel, gir denne samlingen hverdagslipefarge en oppsiktsvekkende vri. Denne formelen handler om transformasjon, så hver nyanse er passende oppkalt etter en matlagingsteknikk, og den satiniske, demi-glasur-finishen gir en glans som gjør at disse nyansene skiller seg ut. Bite Beauty-leppeprodukter er laget med naturlige og organiske ingredienser og er fri for petrokjemikalier. Dette produktet er en Allure Best of Beauty-prisvinner.

Foreslått bruk: Bruk tippen på doe-fot applikatoren til å lete linje og definere leppens kontur. -Fyll i leppene ved å bruke den flate siden av staven. -For forbedret slitasje, par med Lip-blyantpenningen.

ingredienser: Polybuten, Triisodecyl Trimellitate, Mineralolje / Paraffinum Liquidum / Huile Mineral, Glimmer, Disteardimonium Hectorit, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Limnanthes Alba Frøolje, Octyldodekanol, Silika Dimetyl Silylat, Propylenkarbonat, Etylheksylpalmitat, Propylparaben, Tocopherylacetat, Fragrance / Parfum, Kan inneholde / Peut Contenir: (+/-) Rød 6 (Ci 15850), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Blue 1 Lake (Ci 42090), Red 22 Lake (Ci 45380), Red 27 Lake (Ci 45410 ), Jernoksyder (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titandioxyd (Ci 77891). Pris: $ 24 for 7,15 g

Min erfaring med Bite Beauty Amuse Bouche Liquified Lipstick Flambe:

Emballasjen er interessant. Det er et kuboidrør laget med det samme fløyelsete svarte materialet som Bite Beauty Amuse Bouche-leppestiften er laget av. Røret har en gjennomsiktig akrylbunn hvor skyggen er tydelig synlig, slik at du kan hente riktig nyanse i en jiffy - hvis du har mer enn en av disse. Røret har en doe-fots applikator, som er litt lengre enn vanlig applikatorer. Det gir god kontroll over applikasjonen og gjør at leppestiftet kan spre jevnt på hele leppen og styrer liplinjekonturen også bra.

Bite Beauty er et Canada-basert merke som selges eksklusivt hos Sephora, bortsett fra sine egne butikker, for å dype seg i sine flytende leppestifter. Til fordel for alle som er ny på merkevaren. Deres USP er at produktene er laget med naturlige, økologiske, "bra for deg" ingredienser. Bitt inneholder ikke gluten, sulfater, parabener, ftalater eller petrokjemikalier (ikke engang silikon). Betydning - det som blir brukt på leppene dine er bokstavelig talt bra nok til å spise. En annen USP av merkevaren er at de har et par butikker hvor du kan lage din egen tilpassede nyanse av leppestift og det samme er forberedt rett foran deg. Du er fri til å nevne det du vil ha og ta det hjem med deg! Jeg føler at dette er så kult - både fra utsikter til nå å kunne eie noe unikt og også i tilfelle du liker en bestemt farge, men har aldri vært i stand til å finne den i en formel du liker (forutsatt at du liker Bite Beauty Amuse Bouche formel)! 😉 Uansett - tilbake til produktet i hånden:

Farge: Skyggen "Flambe" er beskrevet av merkevaren som en levende valmuefarve. Det er en middels, lys og fet, oransje-tonet rød nyanse med kremfarge. Det er en dristig og vakker nyanse som vil heve noen ser umiddelbart. Det er definitivt oppmerksomhet gripende, men jeg fant det ikke neon-ish eller garish.

Tekstur: Tekstur av den flytende leppestiften er akkurat som merket har nevnt - "høypigmentfarge, overbærende kremaktig slitasje og en satinfinish." Den er lett på leppene, pigmentert og kremaktig. Til tross for at det er lett, glemmer du ikke at du har den på, fordi hvis den lette kløften det har når leppene berører / vesken. Teksten forblir den samme selv med slitasje - det tørker aldri helt ned. Dette betyr også at denne leppefarge vil overføre hele tiden fra leppene til en hvilken som helst overflate den berører - til leppestiftet til slutt forsvinner, etterlater en veldig liten flekk. Det er super behagelig på leppene - blir ikke tørking selv med slitasje. Det holder mine lepper pent fuktig. Lippestiften vil definitivt ha nytte av bruk av en leppeforing - for å gi superdefinerte linjer - men mer, for å holde produktet i sjakk.Lippestiften bløder ikke eller smelter i seg selv; det forblir satt. Imidlertid kan et måltid føre til at det smelter utenfor leppe linjen. Dette kan styres i en grad ved bruk av en leppeforing. Tatt i betraktning hvor lyst skyggen er - personlig, føler jeg meg ikke behagelig å bruke dette uten en leppeforing eller iført det når jeg vet at jeg går ut til lunsj / middag, etc.

pigmentering: Pigmenteringen er god. Pigmentet er jevnt spredt og synker ikke inn i de fine linjene i leppene. Skyggen dekker min lipepigmentering godt.

Varig kraft: Dette var en lysere nyanse, ga bedre slitasje. Jeg har ca 4,5-5 timers slitasje tid. Mye vil avhenge av om du har brukt en leppeforing og om du spiser noe. Den førstnevnte vil forlenge slitetiden, mens den sistnevnte vil redusere den.

Parfyme: Det er en duft som sprer seg ganske raskt og ikke var påtrengende.

Pros av Bite Beauty Amuse Bouche Liquified Lipstick Flambe:

 • En lys og fet oransje rødt.
 • God pigmentering.
 • Lett kremaktig tekstur.
 • Ganske hydratiserende når den bæres på leppene.
 • Satin finish uten å være for tynn eller synke i fine linjer av leppene.
 • Ugjennomsiktig dekning.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Elegant og effektiv emballasje.
 • Grusomhet fri.
 • Fri fra parabener, sulfater og ftalater, gluten, silikoner, petrokjemikalier.
 • Laget med naturlig, økologisk, god for deg, ingredienser.

Cons av Bite Beauty Amuse Bouche Liquified Leppestift Flambe:

 • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: Et 4,5 / 5 produkt. Ville jeg Tilbakekjøp Bite Beauty Amuse Bouche Liquified Lipstick Flambe? Denne er en fantastisk skygge - det bare løfter en titt og gjør alt sammen. Enten jeg har et nøytralt øyeutseende eller bare bruker en liner / kohl - klarer jeg fortsatt å se sammen med denne skyggen. Når det er sagt - det er ikke det jeg når for hvis jeg vet at jeg går ut for en lunsj- / middagsdato. Tanken på denne lyse kremete leppestiften migrerer gir meg mareritt.

Bite Beauty Maple Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Sweet Cream Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Pepper Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Verbena Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Amuse Bouche Liquified leppestift Marsala Stila Fiore Stay All Day Liquid Lipstick Lime Crime Polly Velvetines Matte Liquid Lipstick Too Faced Selge Melted Matte Liquified Long Wear Matte Lipstick Chambor Powder Matte leppestift: Orange Flambe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: