Hei alle sammen,

Fersken er en av de mest ettertraktede fargene i vårsesongen, og denne fruktige fargen fortjener all den sprøytenarkoman det får. Fargen passer alle hudtone og det gir en vakker, myk, girly glød på alles ansikt. Det er den varmeste pastellskyggen, og du kan skape noe pent utseende med fargen. Du kan bruke en ferskenøyskygge eller fersken leppestift eller en ferskenbelysning for å få en fin glød i ansiktet ditt hvis du vil ha litt oppmerksomhet. Eller, du kan gå for en fullblåst fersken utseende også hvis du ønsker det. I dette innlegget vil jeg fortelle folk om 10 ferskenfargeprodukter som får deg til å se pen og peachy.

1. MAC Strobe Cream Peachlite

Du kan bruke denne strobe krem ​​fra MAC til å begynne med sminke med en fin peachy glød. Dette fungerer som en primer og fuktighetskrem som gir en sunn glød til ansiktet. Det er flott for alle som ønsker en glød-fra-inn-effekt. Du kan også doble dette opp som en flytende belysning.

2. Too Faced Sweet Peach Eye Palette

Dette er den mest hyped ferskenpalett tilgjengelig i markedet, og det fortjener all oppmerksomhet. Alle skyggene har nydelig tekstur, og du kan få den perfekte ferskenøya sminke med det. Nyanser blandes sømløst og lar deg spike utseendet med glans hver eneste gang.

3. Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Hvis du ikke vil investere i dyre øyenskyggepaletter, så er dette noe som definitivt vil gjøre deg glad. Det er en flott dupe av paletten som står overfor, og kvaliteten er kompromissløs. Du kan lage nydelig dag til natt med paletten. Pigmenteringen er stor og den myke skyggen smelter enkelt sammen for å gi deg den ønskede finishen.

4. Urban Decay Fireball Eyeshadow

Hvis du er ute etter en mono øyenskygge, så invester deg i det beste, og dette er det beste du kan finne. Det er en duo krom peachy rosa øyenskygge med hint av gull og lilla. Du kan bruke dette på dagen eller natten, og folk vil definitivt legge merke til mysteriet på øynene dine. En nærhet for dette er Makeup Geek Mai Tai Eyeshadow.

5. Makeup Revolution London Skin Kiss Highlighter Peach Kiss

Få peachy-lyset riktig med denne vakre highlighter fra Makeup Revolution. Fargen er perfekt for indisk hudfarge. Tekstur er super jevn og blandes sømløst for å gi den perfekte strobing effekten.

6. TheBalm Hot Mama Shadow / Blush

Denne er et to-i-ett-produkt fra theBalm, og det fungerer bra på begge måter. Du kan bruke den som en høylys for kinn og kinnben, som en øyenskygge for å få øynene dine til å blinke eller blush for å gi en skimrende effekt. Fargen er beroligende og ser nydelig ut på kvinner av hvilken som helst farge.

7. Clinique Cheek Pop Blush Peach Pop

En ferskenblush er et must i alles stash og denne fra Clinique er definitivt det beste alternativet. Det er en varm-tonet ferskenkoralskygge med fin glimmer som gir en lysende glød til kinnene. Det gjelder feilfritt og fremhever ikke porene eller noen tørre områder / flekker. Det blander seg som en drøm, føles aldri streaky, og du kan aldri gå overbord med denne.

8. Sugar Cosmetics Matte Som Hell Crayon Lipstick 09 Princess Peach

Denne varme fersken leppestift er flott for rettferdig til middels hudtone. Det er en perfekt sommer naken og formelen er super komfortabel. Den forblir på leppene i flere timer. Pigmenteringen er stor, det er lang levetid, og det kan virkelig være din MLBB-skygge.

9. MAC Mokka leppestift

Vi har også noe for våre skumle skjønnheter. Denne Mac Mocha leppestiften er en universelt smigrende fersken leppestift som kan være din daglige naken skygge. Dette har en ferskenbrun nyanse og pigmenteringen er også bra. Hvis du ennå ikke finner din MLBB-nyanse, kan du prøve dette, og dette vil definitivt aldri skuffe deg.

10. NYX Butter Gloss Peach Cobbler

Vik fersken din opp med denne vakre fersken-koral glansformen NYX. Denne lyse nyansen ser aldri OTT og gir litt lysstyrke til din daglige leppefarge. Det gjør leppene myke og din pout ser fullere ut med dette på. Dette gir en ganske god dekning og legger til en veldig naturlig glans. Hvis du vil ta en vri på ditt daglige utseende, er dette noe du må prøve.

Topp 10 Rose Gold Makeup-produkter for den vakreste utseende noensinne 10 Makeup produkter for kvinner som vet ingenting om sminke Topp 10 produkter for å bli kvitt akne Overnight Topp 10 produkter for å behandle Friszy Hair Topp 10 sjampo for tørt og grovt hår Topp 10 Diverse skjønnhetsartikler du bør bare ikke gå glipp av! 10 Makeup produkter for kvinner som vet ingenting om sminke 8 Topp Everyday Makeup Products 10 Makeup-produkter jeg bruker hver dag 10 peneste hår- og sminkkombiner som aldri vil bli kjedelig Warm Peach Natural Makeup Look Natural Peach Makeup Look Warm Peach Natural Makeup Look Soft Peach Monotone Makeup Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: