Hei alle sammen,

Cystisk akne kan være en av de mest sta og vanskelig å behandle hudproblemer. I motsetning til populær tro kan cystisk akne påvirke en rekke aldersgrupper og skyldes flere faktorer som inkluderer svingende hormoner, overskudd av sebumproduksjon, smuss og forurensning, upassende hudpleieprodukter og et usunt kosthold. I dette innlegget har jeg satt sammen en liste over ulike produkter som hjelper til med behandling av cystisk akne. Jeg har tatt med en rekke hudpleieprodukter her, rett fra rensemidler og ansiktsmasker til spotbehandling.

La oss se på de 8 beste produktene der ute for å behandle cystisk akne:

1. Kate Somerville EradiKate Akne Behandling: Kate Somerville produkter er noen av de mest effektive i markedet når det gjelder behandling av akne. Den nye linjen fra merkevaren kalt EradiKate er fokusert på å behandle de mest stædige cystiske akne. Denne milde behandlingen gir pimples og breakouts over natten.

2. Boots Tea Tree og Witch Hazel Charcoal Face Scrub: Hvis du leter etter en rimelig og effektiv daglig ansiktsskrubbe for akne utsatt hud, så er denne fra Boots ideell. Den inneholder te-tre, heksehassel og trekull, alle tre som virker mirakuløst for å rydde opp selv de mest stædige akne.

3. Body Shop Tea Tree Facial Toner: Toner er en viktig del av hudpleie rutinen, spesielt hvis du behandler akne. Denne fra The Body Shop exfolierer forsiktig huden mens du leverer akkurat den rette mengden tea tree ekstrakt som hjelper til med å fjerne akne.

4. Glamglow Supermud Clearing Treatment: Hvis det er en ansiktsmaske der ute som er flott for en rekke hudproblemer som hudormer, whiteheads og den mest stædige og smertefulle typen akne, så er det denne masken fra Glamglow. Det trekker ut overflødig olje og urenheter fra huden og unclogs porene for et strålende og feilfritt utseende.

5. Mario Badescu Drying Lotion: En av de mest effektive flekkbehandlingene tilgjengelig der ute, er denne tørkekrem fra Mario Badescu også veldig rimelig. Nøkkelbestanddelen er svovel, og stedet behandlingsmetoden reduserer kvise størrelse drastisk over natten.

6. Tata Harper Clarifying Mask: Dette er et mirakelprodukt fra Tata Harper, og det kan virkelig forvandle huden din. Den inneholder exfoliating AHAer som rydder opp akne som ingenting annet. Den inneholder også en rikelig dose honning, som holder huden myk, smidig, strålende og fuktig. Så, hvis du ønsker å behandle cystisk akne og hormonelle breakouts og få en feilfri strålende hudfarge mens du gjør det, så er denne masken et must-ha.

7. Søndag Riley U.F.O. Ultraklarende ansiktsolje: Bruk av en olje på akneutsatt hud kan høres ut som en dårlig ide, men denne fra Sunday Riley virker virkelig mirakler på cystisk akne. Det er en tørr olje som inneholder kraftige hudrensende ingredienser som salicylsyre, tea tree og kamille. Dette hjelper med å rydde opp akne veldig effektivt, samtidig som du tar opp andre hudproblemer som fine linjer, dullhet og hyperpigmentering. En må ha olje som er helt verdt pengene.

8. La Roche-Posay Effaclar Duo: La Roche-Posay har blitt hilst for sin effekt når det gjelder behandling av alle slags akneproblemer. Denne krembaserte aknebehandlingen fra merkevaren inneholder en blanding av benzoylperoksid (5,5%) og et derivat av salicylsyre (LHA) som effektivt exfolierer huden og behandler akne. Dette er et behandlingsprodukt med dobbeltvirkende virkning som reduserer størrelsen og antall akneutbrudd og også effektivt fjerner whiteheads og blackheads.

Kate Somerville EradiKate Acne Treatment Boots Tea Tree og Witch Hazel Charcoal Face Wash Mario Badescu Drying Lotion Søndag Riley U.F.O. Ultraklarende ansiktsolje La Roche-Posay Effaclar Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: