Hei damer, Når BB kremer kom til markedet, skapte de ganske styre i skjønnhetsindustrien. Så kom CC kremer. CC representerer Color Control, Complexion Corrector eller Color Correction. La oss finne ut hvilke CC kremer som er best i markedet for deg å prøve.

1. Lakme Complexion Care Cream

Pris: INR 250-275 Det er en av de aller første CC kremer som vi brukte. Lakme CC-krem kommer i to nyanser, Bronze for mørkere hud og Beige for lett / middels hudtone. Kremet er litt tykt i konsistens, men blander seg veldig bra. Det gir en naturlig utseende, noncakey og subtil glød på huden. Kremet har middels dekning og gjemmer seg ufullkommenhetene i huden perfekt.

2. Essens Alt-i-ett CC Cream

Pris: INR 449 Kremet kommer med et enkelt skyggealternativ, kalt nøytral, som ville gå bra med de fleste asiatiske hudtoner. Kremet har en medium til byggbar dekning, gir en satin glatt overflate, gir glød til huden og gjemmer mindre ufullkommenheter veldig bra. CC-kremet blir satt i 5-6 timer og oksiderer ikke og forblir lyse hele tiden.

3. Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30

Pris: £28 Denne krem ​​kommer i 9 forskjellige nyanser, slik at du lett kan finne den perfekte kampen for huden din. Det er priset litt på den høyere siden, men det fungerer briljant. Dette er en lett krem ​​som kommer med en oljefri formel; det er ekstremt fuktighetsgivende. Det gir en umiddelbar økning av stråling til huden og leveres med SPF 30.

4. Faces Correct and Care Cream

Pris: INR 400 Dette kan være din daglige krem ​​som gir lett til middels dekning og kan dekke dine mindre ufullkommenhetene godt. Den smelter lett på huden og gir en dyp finish. Kremet kommer med SPF 20 og er veldig hydratiserende.

5. MaxFactor Color Correcting Cream

Pris: £9.99 Den leveres med SPF 10 og gir dekning som et fundament. Den har en lett konsistens, blander seg veldig bra og skjuler alle ufullkommenhetene i huden. Kremet gir en frisk og feilfri, lyst overflate med et økning av hydrering.

6. L'Oreal Paris Naken Magique CC Krem

Pris: £9.99 Denne krem ​​bruker teknologien til å målrette rødhet i huden og bruker de grønne nyansene for å nøytralisere den. Kremet kommer i 3 variasjoner som retter seg mot forskjellige hudproblemer som rødhet, kjedelig hud og sliten hud. CC-cremer fungerer bra for å korrigere hudtonen og gir en jevn finish. Kremer øker av ulike vitaminer og lover 24-timers hydrering med feilfritt utseende.

7. Olay Total Effects CC Daily Moisturizer + Touch of Foundation

Pris: INR 2000 Olay har et stort utvalg av antiaging hudpleieprodukter. Denne fløten fra Olay er en all-in-one krem ​​med fordeler av fuktighetskrem, fundament og farge! Denne krem ​​gir en jevn tonet hud og god dekning og bekjemper 7 tegn på aldring.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Det Kosmetikk Color Correcting Full Coverage Cream Review Leger Formel Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig uskarphet CC Eye Cream Review Leger Formel Super CC Color Correction + Care CC Compact Cream Review Aveeno Positive Radiant CC Cream Tinted Moisturizer Review Olay Total Effects 7 i One Pore Minimerer CC Cream Review Lancome City Miracle CC Cream Review Deborah Milano CC Cream 8 i 1 Creamy Correcting Foundation Review Av Terry Cellularose Moisturizing CC Cream i Natural Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: