En stor hei til alle IMBBians!

Vi vet alle betydningen av en leppebalsam. Det er utvilsomt en av de viktigste tingene som en jente bærer med henne. Allsidigheten til denne lille tingen kan ikke bli stilt spørsmål. Det er oppgaven med å myke dine lekkede lepper, bare legge til en farget glans til dem eller posere for en pouting selfie - en leppebalsam vil være ditt svar. Det er en av must-haves i hver jentes pose.

Men visste du at det er flere andre interessante bruksområder, av din favoritt leppebalsam, også? Ja, det er riktig! Bruk av leppebalmer er ikke bare begrenset til leppene dine. Det er derfor jeg skal liste ned noen, veldig interessante og unike måter du kan sette leppebalmen på.

Som en øyenskygge primer

Hver sminkeavhengige kjenner viktigheten av en øyeprimer for å holde den vakre øye sminke på plass. Du ønsker ikke å tilbringe timer for å blande den øyenskyggen, bare for å finne den krøller på en stund. Du kan bruke en bombe på øyeprimere, eller du kan bruke leppebalmer i stedet. Bare legg litt på før du bruker øyesminke, og det vil hjelpe øyet sminke til å se frisk ut hele dagen.

Å få tykkere øyenvipper

Vi vet alle, leppebalmer er infundert med fuktighetsgivende faktorer og petroleumjell som holder våre lepper næret. Det samme holder bra i tilfelle av våre øyenvipper også. Bare bruk en liten balsam på øyenvippene hver kveld og se dem vokse tykkere og lengre på kort tid i det hele tatt. Også, hvis du har en natt ute og har glemt å bære din sjarmerende øye krem. Fret ikke! Bare legg en liten leppebalsam under øynene dine, og de vil fungere så godt som øyekrem i å gi den trengte næringen.

Å Tame Your Mane

Best av frisørene ser dystre ut når du har flyve på kronen, noe som gjør at du ser ut som et tornadooffer. Trikset for å temme de stædige babyhårstrengene er å dabme en liten bit av leppebalmen på det problematiske området.

Som kinnflate

Ønsker du å få den subtile rødmeffekten, men har gått tom for rødmen din. Bare bruk din tonede leppebalsam på eppene på kinnene dine og masser forsiktig. Der er du, god å gå!

Å forhindre skørbitt-woes

"Kvinner har smerte som hæl. Uansett hvor mye det gjør vondt, ser andre bare skjønnheten i det. "

Så bra for alle stilettene elskere! Uansett hvor ubehagelig de er, har ingen jente noen gang gitt opp på å ha på seg hæler. Men med vår gode gamle leppebalm kan vi holde smerten i sjakk. Påfør en liten leppebalsam på de områdene der skoene dine har skadet seg. Ikke bare vil den fettete teksturen på leppebalmen forhindre blærer, det vil også bidra til å berolige eksisterende skobiter.

Den kan også brukes som skopuss. Ta en liten leppebalm på skoene dine og ta den med en ren klut og skoene dine vil skinne som nye.

Å Stoppe mindre nicks og kutt fra blødning

En leppebalsam kan være din frelser for barbering eller andre mindre nicks. Påføring av litt av leppebalmen din forhindrer at kuttene dine bløder. Men husk dette trikset vil ikke holde godt for større gashes som trenger medisinsk tilsyn.

Å reparere riper på CDer

Har du klart å få flere riper på din favoritt-CD ved å spille den i en uendelig loop? Ikke vær motløs. Det er alltid en leppebalsam til din redning. Spred litt balsam på disse riper, tørk av overflødig og CDen din blir umiddelbart reparert. Prøv det hvis du ikke tror på meg.

Å smøre glidelåser

Noen gang har du funnet deg selv sliter med glidelåsen til ditt favoritt par jeans, genser eller telt. En leppebalsam igjen vil hjelpe deg med å vinne den tapte kampen. Spred en liten leppebalsam på glidelåsen og se den løsne seg mirakuløst, slik at du kan zip og pakke ut lett.

For tørr hud

Så ofte går vi ut av huset i en hast og finner de marerittfulle, tørre flekkene på huden vår. Vi kan ikke alltid bære kroppen lotion, men sikkert som helvete vil vi ha vår leppebalsam på oss. Det er alt som trengs for å slette de tørre flekkene.

Før hårfarging

Uansett hvor forsiktig du er mens du farger håret ditt, får du litt mengde farge på håret eller på baksiden av ørene dine. For å forhindre dette, smør håret og ørene dine med en leppebalsam før du bruker hårfargene og se de flekkene forsvinne så snart du vasker håret ditt.

Nå som du har noen flere grunner til å bruke leppebalmen, er jeg sikker på at hastigheten der den skal bli konsumert, vil bli doblet!

Inntil da, fortsett å eksperimentere! 🙂

10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips 10 søte trinn til rosa rosa lepper Hvordan lage Cream Blush Med Ubrukte Lipsticks: Gjør det selv 5 sminkeprodukter som gjør at du ser ut som en perfekt 10 10 bruksområder av babyolje i skjønnhetsregime Sitronsyre for hudpleie Tørr hudpleie: Hjemmemedisiner for tørr hud 8 Skjønnhetstips og triks Hver kvinne trenger å vite 15 Hacks Om Bobby Pins Du bør vite Essential Oil Beauty Hacks Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: