Hei alle sammen,

Å være en oljeaktig skjønnhet, jeg er alltid veldig forsiktig med å plukke et nytt produkt. De viktigste bekymringene for fet hud er generelt tilstoppede porer, svettete hud, akne, arr og blemishes. Så jeg trenger alltid ansiktspakker som er lette på huden og ta vare på disse problemene. Jeg har laget denne listen med ansiktspakker som er best for fet, akne-utsatt hud. Velg et hvilket som helst av ditt valg og ditt liv vil bli frelst.

1. Ansiktsbutikken Damyang Bamboo Frisk beroligende gel:

Til tider føles oljete skinnede skjønnheter dårlig for behovet for hydrering. Men ved å bruke en tung fuktighetsgivende pakke kan det forårsake breakouts. Denne bambusgelen kan være en frelser for slik hud. Gelen sprer seg jevnt på huden og gir en god dose hydrering på 15-20 minutter. Det gir en umiddelbar kjølesensasjon og oppdaterer den kjedelige huden. Hvis du har fet hud, er dette produktet et must i katten din.

2. Himalaya Clarifying Mud Pack Kombinasjon til fet hud:

Dette er den mest effektive Multani Mitti-pakken som er tilgjengelig, og den klargjør og oppdaterer huden vakkert. Det hjelper mye å fjerne brunfarge. Det holder huden super mat og bidrar til å tørke ut kviser. Regelmessig bruk av denne pakken kan også bidra til å kontrollere utbrudd.

3. VLCC Mud Face Pack:

Denne leirepakken er beriket med godheten til kaolin, gurkemeieutdrag og myntolje. Det renser dype sårbare urenheter og giftstoffer og hjelper til med å fjerne overflødig olje fra huden og gjør det plettfritt og vakkert. Den beste delen er at det aldri gjør huden veldig tørr og balanserer huden veldig bra.

4. Jovees Ayurveda Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

Denne rimelige ansiktspakken er lastet med godheten til naturlige produkter, og det er super effektivt i behandling av flekker, pigmentering og akne arr. Duften er veldig fin og du vil elske friskheten som den gir huden.

5. Khadi Neem Basil og Mint Face Pack:

Denne pakken er lastet med godhet av neem, basilikum og mynte, som er super effektive for å kontrollere akneutbrudd. Pulverpakken må blandes med vann. Det kontrollerer overskytende oljeutskillelse og holder ansiktet mykt, smidig og rent.

6. L'Oreal Paris Pure Clay Rense og Mattify Mask:

Denne nye lanseringen fra L'Oreal er en av de beste ansiktspakker i nyere tid. Det renser overflødig olje fra huden og drenerer porene, forhindrer akne og utbrudd. Det bidrar til å fjerne sløvhet ved å gjøre huden myk, smidig og lys. Som det ikke forårsaker brennende følelse, er det et godt valg for følsomme skinnede skjønnheter.

7. Kiehls sjeldne jord Deep Pore Cleansing Masque:

Vår anmelder ga dette en 20/10 vurdering og produktet fortjener det definitivt. Det virker som magi i dyp rensing av den fete huden. Over en tid hjelper det å redusere størrelsen på porene og reduserer også hudormer og whiteheads. Målet er som de profesjonelle produktene som brukes i high-end salonger, og det gir en vakker glød til huden som varer i minst et par dager. Selv om det er litt dyrt, er det helt begrunnet når det gjelder kvantitet og kvalitet.

8. Shiseido Den hudpleierensende masken:

Dette er det beste produktet for oljede skinnede skjønnheter som er svært utsatt for solbrenthet og solbrenthet. Det etterlater huden ekstremt ren og fungerer effektivt på porene. Det reduserer brunfarge uten å gjøre huden tørr og gir en myk glød til ansiktet.

9. Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack:

Her er et annet godt valg for de oljeaktige skjønnhetene som lider av akne og kviser. Denne pakken er laget av rene urteprodukter og er super effektiv for å redusere breakouts. Det bidrar også til å fade bort arrene og rydder hudtekstur. Du vil elske å se den glød det gir på ansiktet ditt. Det er definitivt et perfekt valg for øyeblikkelig velvære hvis du har noe arrangement å delta.

10. Innisfree Super Volcanic Clay Mousse Mask:

Dette er den beste masken for fet hud som jeg har brukt til dato. Det etterlater din oljeholdige hud squeaky ren uten å fjerne den av fuktigheten. Porene er dypt renset, og hvis de brukes to ganger i uken, kan det stoppe dine anfall av akne. Dette åpner opp porene og hjelper deg dermed til å rense blackheads og når de er renset, holder de seg borte i 3-4 dager. Den mousse-lignende tekstur er perfekt for fet hud og den har også litt tan-fjerningskraft. Totalt sett er det ingenting å klage på dette produktet.

Jeg er sikker på at du vil elske ett produkt eller en annen fra denne listen. Gi meg beskjed om din favoritt.

Topp 10 sjampo for tørt og grovt hår Topp 10 kremer for å fjerne mørke flekker Topp 10 hjem rettsmidler for å preponere eller utsette periodene dine Topp 10 Blushes For Dusky Skin 7 Amazing Night Face Packs for hudbleking 9 beste ansiktspakker for glødende hud 9 Amazing Besan Face Packs For Hud Whitening 15 beste nattkrem for fet, akne utsatt hud 9 beste grunnlaget for fet, akne utsatt hud 7 beste sminkeprodukter for fet, akne utsatt hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: