Hei alle sammen,

I dag er innlegget om visse vanlige vaner som vi alle er skyldige i, men disse vaner er overraskende ansvarlige for akneutbruddene. For de av oss som lider av akne breakouts, vet vi hvor stædig og vanskelig at huden bekymrer seg kan være. Det vi skjønner er imidlertid at de fleste av oss gjentar disse vanene hver eneste dag, mens de ikke forstår hvor mye de bidrar til akneproblemet.

La oss se på hva disse vanlige vaner er, slik at vi kan forsiktig unngå dem.

1. Ikke vasker makeup børster hver uke:

Vaske dine makeup børster på en daglig basis er en svært kjedelig og tidkrevende prosess. Så ta den mer praktiske ruten og sørg for å rengjøre og desinfisere sminkebørstene dine hver uke.

2. Ikke vask verktøy som brukes med væske og kremprodukter:

Men med sminke børster, svamper og andre verktøy som du bruker med væske og kremprodukter må vaskes etter hver enkelt bruk.

3. Deling av sminke:

Så fristende som det er å låne din venns leppestift eller låne grunnbørsten, er det viktig å unngå å dele sminke for å hindre at smitte og akne sprer seg.

4. Ikke rengjør sminkesvampene dine:

Sammen med børstene dine må du sørge for at svampene dine er spesielt rene, da de kan være det ideelle avlsmiljøet for bakterier. Vask dem regelmessig og oppbevar dem på et rent og tørt sted.

5. Lagre sminkepensler direkte i håndvesken din:

Hvis du bruker sminke på farten og liker å bære sminkebørstene med deg, må du passe på at du ikke dumper dem direkte inn i vesken din, da de sannsynligvis vil hente bakterier. Oppbevar dem i en børstepose slik at de holdes vekk fra andre gjenstander i vesken din.

6. Ikke rengjør telefonskjermen jevnlig:

Telefonskjermen samler daglig massevis av bakterier. Pass på at du bruker noe som en håndrensemiddel eller en antibakteriell tork på den for å forhindre at bakteriene overføres til ansiktet ditt ved kontakt med telefonskjermen.

7. Ikke endre putevarene dine regelmessig:

Bytte sengetøy og putevar minst en gang i uken vil bidra til å bli kvitt oljeoppbygging og gjenværende hudpleieprodukter som har samlet seg på dem. Dette vil gå langt for å hindre breakouts.

8. Popping din kviser:

Desperat prøver å bli kvitt en zit? Popping det er ikke løsningen. Når du popper en pimple, lar du bare smitte spre. Bruk noe som eple cider eddik lokalt for å hjelpe pimple subside og tørke opp.

9. Ikke fjerner sminke:

Å legge deg til sengs med sminke på er en forferdelig hudpleieforbrytelse. Ikke bare må du sørge for å fjerne alle spor av sminke før sengetid, og du må dessuten sørge for å følge en streng rengjøringsrutine.

10. Bruk av oljebaserte hudpleieprodukter:

Hvis huden din er akne-tilbøyelig, vil du unngå kremer og andre produkter som er tunge på oljer. Bytt til gelbaserte rensemidler, micellare farvann og oljefri fuktighetskrem.

11. Spiser for mye søppelmat:

Søppelmat er vanligvis høyt på sukker, salt og de dårlige typer fett, som alle kan føre til at huden din blir rød, betent og utsatt for akne. Bytt opp cravings for junk food med interessante forberedelser av frukt, grønnsaker, nøtter og frø.

12. Inkludert for mye meieri i kostholdet ditt:

Til slutt, hvis du finner deg selv å drikke for mye melk eller bruker for mange meieriprodukter i kostholdet ditt, kan du vurdere å kutte på det samme, siden det er bevis for å vise sammenhengen mellom akne og meieriprodukter.

Best Acne Face Washes tilgjengelig i India 7 ting som forårsaker huden din til å bryte ut Dos og Donâ € ™ s for å forhindre akne breakouts Din mat guide til rolige acne breakouts

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: