Av Surabhi Singh

Det er alltid morsomt å eksperimentere med hår og hårfarging behandlinger er de beste måtene å eksperimentere. Men når det gjelder å beskytte vårt fargede hår, kan en liten feil påvirke helsen til håret ditt dårlig. Ta vare på farget hår er nødvendig for å unngå fading av farge og skade på hår. Ikke å ta godt vare på fargebehandlet hår kan legge til ekstra kostnad for prosessen, siden du må besøke salongen oftere for å holde fargen intakt. På den annen side, hvis håret ditt er godt betinget, vil det legge liv til fargen din. Les videre for å finne ut noen få enkle tips for å beskytte og nære fargebehandlet hår.

Ikke hopp over balsam

Tørr, fet eller vanlig, din hårtype spiller ingen rolle om du har farget håret ditt. Sørg for at du bruker et balsam hver gang du vasker håret ditt. Etterfargebehandling, håret blir tørt, sprøtt og skadelig. Derfor er en riktig kondisjoneringsrutine veldig nødvendig for å holde tressene sunne. Bruk alltid fargebeskyttende balsam som det vil legge til en subtil skinne i håret ditt og øke levetiden til fargen.

Skyll ikke håret med varmt vann

Hvis du bruker varmt vann til å skylle ditt fargede hår, vil det bare skade det. Det vil trekke ut fargestoffet fra håret ditt og gjøre folliklene åpne, slik at fargemolekylene kan unnslippe. Mens du skyller håret ditt etter shampooing, er det best å holde fast med lunkent vann for å unngå skade.

Bruk en fargebeskyttende sjampo

Bruk alltid en fargebeskyttende sjampo for å beskytte ditt fargede hår som en vanlig sjampo, ikke i stand til å holde ditt fargede hår sunt. Disse sjampoene er spesielt ment å beskytte farget hår mot å bli skadet. De danner et beskyttende lag på ditt farget hår som holder fargen intakt og gjør at den varer lenger. For å unngå tørrhet og grovhet, prøv alltid å bruke en nærende sjampo ment for fargebeskyttelse.

Hold håret nært næret

For å holde håret nært næret, prøv jevne oljebehandlinger regelmessig. Du kan olje håret ditt to ganger eller tre ganger i uka. Som vi alle vet, gjør håret vårt det friske og nydelige mens du legger til en subtil skinne. Du kan også bruke en hjemmelaget nærende maske for dyp næring. Det vil legge et beskyttende lag til håret ditt og holde fargen fra å vaske av. Dette vil hjelpe ditt fargebehandlede hår å gjenvinne sin tapte glans.

Bruk permisjoner

Ved hjelp av en forlengelsesbehandling hjelper du med å kalkulere fargebehandlet hår mens det enkelt løsnes. Det gjør også håret ditt ser sunt ut. Bruk en forlengelsesbehandling spesielt designet for farget hår. Det vil beskytte håret mot eventuelle skader. Hvis du bruker varme verktøy til håret ditt, kan disse innleggsbehandlingene gjøre en stor forskjell. De vil beskytte håret mot varme og andre skadelige elementer mens du legger en glans på håret ditt.

Sjampo sjeldnere

Shampooing farget hår ofte kan skade det ytterligere. Som vi alle vet, over-shampooing striper av hodebunnen fra naturlige oljer som er nødvendige for å holde håret sunt. Over shampooing vil gjøre det fargede håret ekstra tørt og fargen vil vaske av før.

Unngå oppvarmingsverktøy

Prøv å ikke bruke blåsørkere, krøllestenger og glattejerner ofte for å holde håret skadet. Hvis du planlegger å bruke et varmt verktøy, bruk alltid et varmebeskyttelsesmiddel for å unngå skade. Som omtalt ovenfor kan permisjoner også være svært effektive for å beskytte fargebehandlet hår mot varme.

Dekk håret ditt

Hvis du går ut i solen, ikke glem å dekke ditt fargede hår. Farget hår er mer utsatt for skade på grunn av de skadelige UV-strålene. Dette kan gjøre håret ditt sprøtt og tørt. Å holde håret dekket, vil øke helse og holde fargen din intakt.

Ta vare mens du svømmer

Klor er tilstede som et desinfeksjonsmiddel i vannet; Det kan skade ditt fargede hår. Det er et sterkt blekemiddel og vil forandre fargen på håret ditt, derfor vil all din innsats, penger og tålmodighet gå forgjeves. Alltid ta riktige forholdsregler før du går inn i svømmebassenget. For å ta vare på ditt fargebehandlede hår i bassenget, les 7 enkle måter å beskytte fargebehandlet hår når du går og svømmer.

Opprettholde et sunt kosthold

Et sunt kosthold er en nøkkel til alle dine hårproblemer. Prøv å få et strykejern og proteinrikt kosthold. Det er veldig effektivt for å holde hodebunnen frisk. Det forbedrer også tekstur av håret ditt og gjør det se jevnere og skinnere. For å holde fargebehandlet hår på sitt beste, bruk egghvite, spinat og soyabønne.

10 peneste hår- og sminkkombiner som aldri vil bli kjedelig L'Oreal Paris 6 Oljer Nourish Oil 10 fantastiske frisyrer for lat jenter 10 Makeup produkter for kvinner som vet ingenting om sminke Beste sjampo for farget hår tilgjengelig i India 11 feil du gjør med fargebehandlet hår 7 enkle måter å beskytte fargebehandlet hår når du går og svømmer Matrix Biolage Colorcaretherapie Color Bloom Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019