Hei kjære damer!

Hvordan har du det? Jeg er tilbake igjen med en ny anmeldelse på en nydelig duftkropp. Jeg elsker bare å prøve forskjellige typer kroppsvask fra forskjellige merker. I dag deler jeg min erfaring på Lux Soft Touch Body-vasken med fransk rose og mandelolje, som jeg kjøpte for en måned siden. Dette er min andre flaske. Så, la oss se hvordan den utfører!

Pris: INR 99 for 235ml

Produktbeskrivelse: Revel i uimotståelig myk hud med lux myk berøring. Infused med fuktighetsgivende silke essence ™ og fransk rose, vil denne skjønnhetshemmeligheten gi deg en silkemyk hud som er delikat duftende. Vi har alle vokst opp ved hjelp av såpestenger og så kom kroppsvask som hevdet å være et bedre valg å lage.

ingredienser:

Min erfaring med Lux ​​Soft Touch Body Wash med fransk rose og mandel olje:

Lux Soft Touch Kroppsvask med fransk rose og mandelolje kommer i en hvit plastflaske med en gylden hette. Emballasjen er enkel og solid. Hetten er flip åpen type og enkel å bruke. All produktbeskrivelsen og bruksanvisningen er nevnt på baksiden av flasken

Beløpet det gir til en rimelig pris er ganske imponerende. Denne kroppen vask inneholder silke essens med fransk rose og mandel olje som tilsynelatende fungerer bra på huden. Kroppsvasken er heller ikke for rennende eller tykk, og den er bare perfekt å bruke med letthet.

Væsken er lys perle rosa farget og føles veldig silkeaktig på huden. Den har glatt og silkeaktig skum som tekstur. Det lukter veldig fint som rose. Det lukter likt en av Lux luksus såpe, men det er greit. Selv om det er en kunstig duft, er den ikke overbelastet. Jeg antar at det ikke vil forstyrre de følsomme nesene. Jeg bruker den med en loofah, og det gjør skum lett og lår godt og forlater huden myk og glatt å berøre. Det tørker aldri ut huden min som en annen flytende kroppsvask og jeg føler at det er en av de beste tingene med det. Huden føles ren og oppdatert etter badet. Jeg trenger ikke å bruke en body lotion etter bruk av dette, men dette kan ikke være det samme om vinteren. Huden føles silkeslen.

Duften varer ikke mye, og det forsvinner etter hvert etter noen ganger. Så langt har det aldri irritert huden min. Jeg vil si så langt, så bra. Jeg er en fan av slike forfriskende dufter. Jeg elsker det i disse dager, og det er sannsynligvis det beste av alle varianter Lux-tilbudene i denne serien.

Fordeler med Lux ​​Soft Touch Body Wash med fransk rose og mandel olje:

 • Ser flott ut.
 • Pocket-vennlig.
 • Lammer godt.
 • Glatt kremaktig tekstur.
 • Lett.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Veldig hyggelig duft.
 • God kvantitet tilgjengelig.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Lett tilgjengelig.

Ulemper med Lux ​​Soft Touch Body Wash med fransk rose og mandel olje:

 • Duft varer ikke lenge.
 • Inneholder SLS.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Lux Soft Touch Body Wash med fransk rose og mandel olje? Ja, definitivt! Du kan prøve det som det ikke ville skade enten lommen eller huden din.

Lux Soft Touch Fuktighetsgivende Body Wash Lux Love Forever Perfumed Body Wash Lux Hvit Glamour Whitening Body Wash Lux Velvet Touch Fuktighetsgivende Body Wash Lux Hvit Impress Whitening Body Wash Lux Scarlet Blossom Body Wash Colorbar Fleuron Soft Touch Lipstick Jovees Aqua fuktighetsgivende kroppsvask Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash Olay Moisture Ribbons Body Wash Dove Deep Moisture Nourishing Body Wash Hjemmelaget Sugar Lip Scrub med mandelolje for myke lepper Kama Ayurveda økologisk søt mandel olje Nivea Olje i Lotion Vanilje og Almond Oil Lotion Etude House Soft Touch Auto Lip Liner Soft Rose Kleancolor 07 Soft Rose Femme Lipstick Bobbi Brown Lip Color - Myk Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 20 2019