Hudtone: Middels med gule undertoner Hudtype: Kombinasjon, fet rundt T-sonen

Hei alle sammen,

Enkelt er et merke kjent for sensitiv hudpleie. Så, da jeg så ansiktet deres på vaskstedet, plukket jeg det opp. Denne fuktighetsgivende ansiktsvask er såpefri, så jeg bestemte meg for å inkludere dette i min hudpleie regime for min kombinasjons hud. La oss se hvordan dette produktet utfører.

Produktbeskrivelse: Våre fuktighetsgivende ansiktsvask gjør at huden din blir grundig renset og næret, pluss det er en perfekt blanding av våre reneste mulige hudfarlige ingredienser med tilsatte vitaminer.

Pris: $ 4,79 for 150 ml

Min erfaring med enkel fuktighetsgivende ansiktsvask:

emballasje: Produktet kommer i et standard grønt og hvitt farget rør. Det er ugjennomsiktig, slik at du ikke kan se hvor mye produkt som er igjen. Det er en grønn flip-cap for å dispensere produktet. Emballasjen hevder at produktet er såpefritt, parfymefritt og fargevennlig. Dette er den eneste størrelsen som er tilgjengelig for dette produktet, og det er mellomstort. Det kan kalles reisevennlig, men mindre variasjoner ville vært bedre.

Bare et ord med forsiktighet: Dette produktet inneholder SLS i betydelig mengde, da det er den andre ingrediensen i ingredienslisten. Den inneholder også parabener. Så, hvis du har sensitiv hud som reagerer dårlig på SLS og parabener, bare hopp over denne ansiktsvask.

Konsistens og rensekraft: Konsistensen av produktet er moderat rennende og det føles klissete å berøre. Den ser gjennomsiktig hvit i farge. Siden det er SLS i produktet som et overflateaktivt middel, trenger du et ert-størrelse for å rengjøre hele ansiktet.

Produktet lunder opp godt og renser bort ansikts sebum og urenheter på en gang. Jeg bruker også den til dobbel rensing for å fjerne sminke min, og det fungerer greit. Det er imidlertid ganske tørt for fuktighetsgivende ansiktsvask. Det brøt meg heller ikke ut.

Jeg ventet at huden min skulle bli oljere ved å bruke dette ansiktet vaske regelmessig, men det skjedde ikke da produktet ikke var for mye fuktighetsgivende. Det er ikke altfor tørking heller, det er et sted i mellom, og det er uventet for et ansiktsvask som hevder å være fuktighetsgivende. Det er ingen duft i produktet, så det er en bonus for folk med allergi eller olfaktorisk følsomhet.

Jeg har brukt dette produktet i flere måneder som rengjøringsmiddel, og for meg fungerer det som en vanlig ansiktsvask. Det renser og det bryter meg ikke ut. Men personlig, jeg foretrekker noe mer og pleier for min kombinasjonshud. Det var en god overraskelse at en fuktighetsgivende ansiktsvask fungerte bra som en vanlig rengjøringsmiddel for min kombinasjonshud. Men på slutten av dagen har vi alltid ulike forventninger fra et ansiktsvask og det er samme sak med meg.

Samlet sett fungerer dette fuktighetsgivende ansiktsvasket som en vanlig rengjøringsmiddel for min kombinasjonshud uten å bryte den ut eller gjøre den fet. Men for meg er dette ikke nok, og jeg er bare ute etter noe mer med hudpleieprodukter. Dette produktet vil fungere godt for personer med sensitiv hud.

Fordeler med enkel fuktighetsgivende ansiktsvask:

Et lite produkt går langt, røret vil vare lenge. Det er en god og effektiv rengjøringsmiddel. Ikke forårsaker at huden produserer mer sebum. Bryter meg ikke ut. Såpefri. Parfyme-fri. Tørker ikke huden min.

Ulemper med enkel fuktighetsgivende ansiktsvask:

Inneholder SLS og parabener, kan være problematisk for personer med veldig følsom hud. Er ikke fuktighetsgivende nok til fuktighetsgivende ansiktsvask. Gjør ikke noe godt for huden min, fungerer bare godt som en rensemiddel.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp enkel fuktighetsgivende ansiktsvask? Ja, jeg vil anbefale det hvis du leter etter en vanlig ansiktsvask som ikke bryter deg ut. Nei, jeg vil ikke kjøpe det igjen.

Enkel Clear Skin Oil Balancing Facial Scrub Enkel Cleansing Micellar Vann Enkel snill å øyne Revitaliserende øye rulle på Enkel type å hud forfriskende ansikts vaskegel Alv. Wine Tour Fuktighetsgivende leppestift Burt's Bees Brightening Even Skin Tone Moisturizing Cream ELF Studio Party I Buff Moisturizing Lipstick Olay Active Botanicals Fuktighetsgivende Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: