7 tips for å dyrke neglene dine lenge

Hei jenter!

Mange av oss ville ha sett disse annonsene for neglelakk og tenkte wistfully til oss selv om hvorfor, hvorfor kan vi aldri få de helt lange, slanke, meislete til perfeksjonene neglene. Selv om du vokser dem ut, kan det være fryktelig å henge negler og ikke engang få meg til å begynne med chipping og brudd. Heldigvis gjorde jeg min forskning og fant ut noen super nyttige måter du kunne vokse neglene dine lenge, og la dem være rockhard og sterk også! Les videre for å finne ut hvordan!

1. De er negler, ikke instrumenter: Hvis du bruker neglene dine til å prise, åpne en boks med varm sjokolade, eller å åpne en dør som står fast, eller å skrape av et prismærke fra noe - ikke! Dette vil skade og stress dine negler mye på lang sikt, og gjør ikke noe for å holde dem sterke. Så stopp, og bruk et aktuelt verktøy eller instrument i stedet!

2. Et sterkt fundament: Pass på at du aldri lar neglene dine gå i bar når du prøver å styrke dem. Påfør et forsterkende underlag eller topplakk hvis du ikke har lyst til å bruke neglelakk, men hvis du forlater dem, er de mer tilbøyelige til å peeling og splitting. Selvfølgelig, av og til la dem puste også ved å fjerne og re-apply.

3. Fuktighet: Bruk håndkrem for å holde hendene og neglene myke, fuktige og næret. Du kan til og med bruke kutikulaolje eller E-vitamin for å holde kutiklene og neglene sunnene sunne. Dette bidrar til å unngå tørrhet, chapping og holder kutiklene godt hydrert.

4. Vitaminer og kosttilskudd: Det er et kosttilskudd som heter Biotin, som du kan spørre legen din om. Det er kjent for å bidra til å opprettholde sunt hår og negler, så når du konsulterer legen din, må du sørge for at du kompletterer kostholdet med det.

5. Vedlikehold er nøkkel: Pass på at du trimmer, skjærer, former og legger neglene dine hver uke og får en manikyr gjort noen få uker, eller til og med gjør en DIY manikyr. Nøkkelen er å sikre at de alltid er i god stand!

6. Beskytt dem mot skade: Neglene dine er delikat og porøst, slik at vannet lett kan absorberes av dem og tørker dem ut. Sørg for at du bruker bomullshansker mens du arbeider med sterke kjemikalier eller vaskemidler for å unngå skade på neglene og neglene.

7. Kosthold og vann: Drikk rikelig med vann - hold kroppen din hydrert og neglene dine vil også være! Ha en diett rik på protein - med mye daal, egg, fisk, melk og nøtter for å sikre at du har lange og sterke negler som vokser ut lett og sunt hår som en ekstra bonus også!

Jeg håper du fant disse tipsene nyttige, og at du nå vil være mer bevisst på hvordan vaner også påvirker styrken og kvaliteten på neglene våre!

Bildekilder: 1, 2, 3, 4.

7 måter å klippe matte lepper denne vinteren Matte Makeup Se etter ansikt, øyne og lepper Maybelline Dream Matte Pressed Powder Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: