Hei IMBBians,

Vi trenger alle minst ett godt fundament i livet vårt. Hvis du har fet hud og fortsatt ser etter et langvarig og oljebestemmende fundament, avslutter søket ditt her.

MAC Matchmaster Foundation

Dette er et tykt, flytende fundament som har en unik evne til å bli justert i henhold til din hudtone. Den har en unik formel, som er kjent for å blande med huden perfekt. Den sprer seg godt over hele huden og gir en halvmattig finish. Stiftelsen gir også SPF 15 sammen med UVA / UVB beskyttelse. Stiftelsen har en olje-kontrollerende formel som holder fet hud mattet.

Clinique enda bedre sminkestiftelse SPF 15

Dette grunnlaget for fet hud fungerer også som fargekorrigerende. Det forbedrer hudtonen og sikrer synlig forbedring på bare 4-6 uker. Som grunnlag holder den huden beskyttet og tilbyr medium til full dekning. Det gir en beskyttelse av SPF 15, noe som er bra for dagbruk. Stiftelsen gir en rekke hudfordeler, for eksempel forbedret og jevnt tonet hud, mer rettferdig og klarere hud, reduserte sorte flekker etc.

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

Dette er et vanntett og svettebestandig fundament. Produktet kan brukes som et fundament og en concealer begge. Det er en lang slitasje som holder seg på huden i en super lang tid. Dette er et dermatologistestet fundament, og dermed også perfekt for sensitiv hud.

Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup

Dette er et naturlig utseende fundament som er ypperlig når det gjelder dekning. Dette fundamentet kan brukes både på ansiktet og på kroppen. Oljede skinnede mennesker har en tendens til å lide av akne og arr og dette fundamentet er perfekt når det gjelder dekk og flekker. Dette fundamentet kan utvide hudtonen din lett og til og med skjule fødselsmerker.

NYX HD Studio Photogenic Foundation

Stiftelsen er spesielt utviklet for fotografering. Til tider klager oljede skinnede folk på overflødig ansiktsolje og glans. Disse faktorene ødelegger deres utseende i fotografier også. Det er her dette fundamentet passer. Den leveres med en olje-kontrollerende formel, som er perfekt selv for kameraene. HD-formelen gir deg den mest fotogene finishen noensinne.

Bobbi Brown Skin Foundation Stick

Dette Bobbi Brown-fundamentet kommer i en pinneformel som sprer seg lett på huden og gir en ypperlig dekning. Stiftstiftet hjelper til med å holde oljen under kontroll og gir også en lang oppholdsstyrke. Dette fundamentet er en flott blanding av shea smør og olivenolje, og gir dermed den riktige mengden fuktighet i huden.

Milani Conceal + Perfekt 2-i-1 Foundation + Concealer

Dette grunnlaget gjør den dobbelte jobben av en concealer og et fundament. Denne har en vannavstøtende formel som beholder sminke selv om huden din kommer i kontakt med vann. Det gir en jevn, strålende finish til huden og blander sømløst. Stiftelsen gir ganske god dekning og er perfekt i å gjemme mangler.

Natio Mineral Crystal Loose Foundation

Dette fundamentet er perfekt for fet hudtype siden den har en pustende tekstur og ikke tetter porene dine. Dette fundamentet gir en jevn og feilfri finish til huden. Den kommer i fire forskjellige nyanser, og dermed kan du enkelt velge det beste for hudtonen din. Dette fundamentet utmerker hudtonen ved å skjule flekker og akne merker.

theBalm TimeBalm Foundation

Dette fundamentet gir en myk dekning som skjuler mørke flekker og blemmer godt. Stiftelsen har en oljekontrollerende formel. Det er også svette og vannavstøtende. Stiftelsen har multi-vitaminer og mange andre hudvennlige ingredienser. Stiftelsen er også kjent for å hjelpe mot tegn på aldring.

Beste grunnlag for ujevn hudton 9 beste grunnlaget for fet, akne utsatt hud 7 beste grunnlag for tørr hud 23 beste grunnlag for indisk brude makeup 6 Foundations Celeb Makeup Artists Swear By! 8 beste ansiktssett for fet hud i India 10 trinn til feilfri sminke for fet hud Topp 8 Fairness Creams for fet hud i India 15 Ansiktsvask for fet hud Palmer's Skin Success Eventone Fade Cream for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: