Hei alle sammen,

Vil du ikke elske en parfyme som drar hele dagen lang og du får duften selv etter 12-24 timer? God kvalitet parfymer er definitivt dyrt, og vi vil definitivt ikke at de skal visne bort etter 3-4 timer. Hvis du planlegger å investere i en parfyme, gå definitivt gjennom denne listen. Alle disse parfymer er super langvarige. Bruk noen av disse til de kommende vinterpartiene, og det vil vare lenger enn dine påhengere. 😛

Revlon Charlie Blue Eau De Toilette

Det er det billigeste alternativet i denne listen. Revlon Charlie Blue er klassifisert som en luksuriøs, blomstrende duft. Det er en sterk og sofistikert lukt, ikke for flink, men feminin. Den har woody notater og er en forandring fra de vanlige blomsterduftene. Denne parfymen er flott når det gjelder lang levetid. Det krever bare 1-2 sprøyter og varer hele dagen, selv om duften blir lettere.

Louis Vuitton Rose des Vents Eau de Parfum

Denne parfymen koster rundt 15 000, og når du begynner å bruke den, vet du hvorfor det er sinnsykt dyrt. Parfymen holdes delikat og naturlig, og når det sprayes, føles det som en luft eller vind av friske roser som kommer fra en hage. Tre typer roser brukes til å gi en naturlig og ren effekt av rose duft. Den naturlige aroma varer i flere timer på kroppen din og enda lenger på kjolen din. Det er ganske en investering, men du vil ikke angre på å kjøpe den.

J'adore Eau de Toilette av Dior

Hvis du leter etter den beste parfymen noensinne, bør du vurdere å kjøpe denne. Det er bare en veldig elegant parfyme som kan brukes til å jobbe eller til og med ute om natten. Det er lett og lukter himmelsk. Parfyme lingers hele dagen, og du vil føle deg som en stilig dame når du bruker denne.

Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum

Marc Jacobs Daisy parfyme er i eau de parfum formulering i stedet for den vanlige utgaven eau de toilette, så det er garantert å vare lenger og kanskje ha en sterkere duft. Det lukter enkelt og ubekymret, ingenting komplisert i det hele tatt. Denne ungdommelige duften er et godt valg for unge kvinner der ute, og også for modne kvinner som er unge til sinns. Den friske duften forblir på til neste morgen, og du kan ikke komme over den.

Victoria's Secret Rush Fragrance Mist

Denne citrusyften gir en frisk, ung stemning når du bruker den. Duften varer hele dagen. Sitrus fruktige notater varer godt i ca 7 timer, hvorpå de søte gule notatene drar ut. På klær varer duften til neste klesvask. Duften er et godt valg for de som elsker fruktig-sitrus dufter med notater av søtt gult.

Gucci Flora Eau De Parfum

Duften er helt feminin og dypt sensuell. Den har en gammeldags sjarm til den. Duften domineres for det meste av duftene av rose, sandeltre og peon med hint av sitrusfrukter og pepper. Lukten er ganske sterk og langvarig. Det forblir hele dagen og til neste klesvask på klærne dine.

Ralph Lauren Romance for Women

Dette er en av de parfymer som lukter helt annerledes på forskjellige mennesker. Det reagerer annerledes med annens kropps kjemi. Så hvis du planlegger å kjøpe dette, må du først prøve det. Hvis du er fornøyd, så bare investere i den. Den har en fantastisk oppholdskraft også. Hvis du sprayer det om morgenen, varer det hele dagen, og du kan fortsatt lukte det på klærne dine når de går gjennom vaskemaskinen og tørketrommelen.

Christian Dior Oud Ispahan Parfyme

Det er en veldig unik, intense duft som ikke er for alle. Men folk som elsker gamle og rose-combo ville elske dette. Etter at Oud Ispahan tørker ned, kan du lukte sandeltre, ou og rose. Det er mer av en vinter, nattetime og definitivt til vinterpartier. Når det gjelder lang levetid, varer denne parfymen hele dagen og dveler neste morgen også.

Creed Aventus for hennes parfyme

Denne parfymen er perfekt for enhver tid på året om det er vår, sommer, høst eller vinter. Denne duften starter med en blast av fruktig frisk duft; det er litt citrusy også. Noen timer senere begynner blomstermyntene fra duften å glide inn og det lukter mer floral enn fruktig på dette tidspunktet. Den varige kraften "Aventus" er utrolig. Det drar bare om og om igjen! Den varige tiden på mer enn 12 timer med denne parfymen er imponerende. Det er vanskelig å finne en subtil duft som varer lenge, tross alt.

Britney Spears Fantasy Eau De Parfum

Fantasy er en billig kjendis parfyme og mat elsker i du vil elske det som det lukter av hvit sjokolade og cupcakes. Det kan lett vare hele dagen og til tider mer enn det. Selv om disse notatene ikke er i henhold til din smak, vil du ikke hater dette parfymen merkelig. Det er noe i denne parfymen som hver jente liker, og derfor har denne parfymen stått tidstesten og er fortsatt rundt.

Bvlgari Goldea Eau de Parfum for kvinner

Denne parfymen er perfekt for offisielle og spesielle anledninger. Den har en fortryllende duft som gjør at du føler deg fet og feminin samtidig. Dette har en sensuell, musky, mild krydret floral aroma. Jasmine opplyser sansene og ylang-ylang gir en beroligende følelse. Tilstedeværelsen av moskus gjør denne duften varig og langvarig ved å forhindre fordampning.

Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray

Dette er en glamorøs, luksuriøs, sensuell duft som gir en elegant blomstert bukett av rike, sjeldne blomster. Duften er en blanding av søte og krydder.Det lukter sterkt nok til å bli lagt merke til, men ikke så sterk for å være overveldende. Parfymen forblir på deg for alltid. Når den er påført, blir den lett på hele dagen, selv i varmt / fuktig vær. En liten mengde sprayet en gang vil gi deg ren og frisk hele dagen.

Giorgio Armani Beauty Emporio Armani Hun Eau de Parfum

Denne parfymen er veldig tiltalende uten overveldende notater. Duften er veldig myk og litt pulveraktig. Den beste delen er at den kan brukes i alle årstider. Den ikke så søte duften varer hele dagen. Du kan spray det på håndleddet ditt, og folk vil definitivt legge merke til duften selv etter 12 timer.

Giorgio Armani Si Parfymeolje

2-3 dråper av denne parfymen gjør at du lukter fabelaktig. Etter en stund blir lukten så sterk at du vil føle at du har dyppet deg i et parfyme badekar. Du kan legge til en dråpe til badekaret og hengi deg selv. Du kan bruke den på håret ditt uten å bekymre deg for skade. Lukten er søt, varm, vaniljeblomstret, fruktig og intens, og dette er den mest perfekte for en date-natt. Det drar rundt mildt selv etter 24 timer.

Min Burberry Eau de Parfum

Dette er en vakker duft du kan bære hele året rundt. I begynnelsen har den en sterk blomstert lukt, men etter noen minutter setter den sanne lukten seg i. Hovedavtalen er floral, søt og frisk, krydret. 2-3 sprøyter av denne skjønnheten holder deg god hele dagen.

Topp 15 dagskrem for fet hud 15 beste sminkeartister i Kolkata Topp 15 Peach Lipsticks for indiske hudtoner Topp 15 Highlighters for Dusky Skin Topp 15 Hjemmelagde Face Toner Oppskrifter Hvordan velge riktig parfyme Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner 10 beste parfymer for kvinner Nina Ricci Mademoiselle Ricci Parfyme Topp 10 parfymer for bruder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: