Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg L.A. Colors Matte Liquid Lip Color i skyggen "Moonlight". Les videre for å vite mer om denne skyggen.

Produktbeskrivelse: Glatt, lett å bruke flytende formel tørker til en super matt finish. Lang slitasje formel er perfekt for alle dagstøy med minimal touch ups.

Pris: $3.00

ingredienser:

Min erfaring med L.A. Colors Matte Liquid Lip Color Moonlight:

Emballasje av leppestift er grunnleggende. Lippestiften kommer i et sylindrisk gjennomsiktig plastrør med en svart lakk. Det er en typisk flat applikator festet med hetten. Applikatoren er myk og skarpe kanter bidrar til å gi en pre-applikasjon. Applikasjonsstaven er lang og gir total kontroll over leppestift-applikasjonen. Staven er stiv og bøyer seg ikke mens du bruker fargen. Merket og andre detaljer om produktet er trykt på røret. Skyggenavnet er også nevnt på siden av røret. Den fargekodede emballasjen bidrar til å lete skyggen i sminke. Luken passer godt og gjør det lekkasikkert og reisevennlig.

Skyggen "Moonlight" er en taupe brun slags skygge som lener seg mot litt gråaktig nyanse. Det er en unik nyanse og det er en stilig nyanse for vintre. Dette er en så fin utsagnsskygge, som er helt forskjellig fra vanlige leppestift nyanser. Skyggen er ikke for svakhjertede mennesker, men hvis du kan gå ut av din komfortsone, kan du bære denne skyggen. Dette er sikkert verdt å prøve for høsten. Lippestiften er helt fri fra noen shimmers og den setter til en nydelig matt finish. Formelen er anstendig pigmentert og krever minst to til tre swipes for å få jevn, glatt og strekkfri finish. Det gir en ugjennomsiktig dekning og skjuler pigmenteringen av leppene mine.

Tekstilens tekstur er som en pisket krem, som glir lett på leppene. Den er myk, glatt og kremaktig. Det forårsaker ikke tugging eller trekking av leppene. Derfor føles det behagelig på leppene. Den har en lett formel og føles behagelig å ha på seg. Det er ingen glans i leppestiftenes formel. Siden det er en matt leppestift, klamrer den seg til å tørke flekker av leppene. Så det anbefales at du prepper leppene godt før du bruker leppestiften for å få friske og glatte utseende. Lippestiften smelter ikke eller fjær, selv om det legges på. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene mine. Det overfører ikke i det hele tatt. Formelen er ikke fuktighetsgivende eller hydrerende i det hele tatt. Så, mine lepper blir tørre etter noen timer med påføring.

Levetiden på leppestiften er et sted rundt 5 timer på leppene mine. Det kan ikke overleve måltider og blekner vekk fra midten av leppene. Lippestiften er veldig lett å fjerne med en sminkefjerner og tørker ikke leppene. Samlet sett liker jeg kvaliteten på denne flytende leppestiften mer enn L. A. Colors Pout Matte Lip Glosses. Det er ikke-klebrig, lett, ikke-flekkerende, behagelig å ha på og lett å fjerne.

Pros av L.A. Farger Matte Liquid Lip Color Moonlight:

 • God emballasje.
 • Ganske nyanse for høsten.
 • Matt finish.
 • Glatt tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Anstendig pigmentert.
 • Skjuler pigmentering.
 • Ikke smør eller fjær.
 • Overføring tett.
 • Føler seg komfortabel på leppene.
 • Langvarig.
 • Overlever måltider delvis.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene.

Ulemper med L.A. Farger Matte Liquid Lip Color Moonlight:

 • Ikke veldig fuktighetsgivende.
 • Overlever ikke tunge måltider.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp eller anbefale L.A. Farger Matte Liquid Lip Color Moonlight? Ja, jeg vil gjerne prøve flere nyanser fra dette området.

L.A. Farger Pout Matte Lip Gloss Sweet Lips L.A. Farger Matte Leppestift Mad Kjærlighet L.A. Farger Tender Matte Leppestift L.A. Colors Whirlwind Matte leppestift L.A. Colors Matte leppestift - i kjærlighet L.A. Colors Matte Strawberry Lipstick L.A. Farger Pout Matte Lip Gloss La oss kysse L.A. Farger Cranberry Red Purely Matte Lipstick bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid Lip Color Swank MAC Oh Lady Retro Matte Liquid Lip Color MAC Retro Matte Liquid Lip Color Burnt Spice Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Maybelline Orange Shot Color Sensational Levende Matte Liquid Lip Color Rimmel London Stay Matte Væske Lip Color Midnight Bath og Body Works Moonlight Path Body Lotion Covergirl Moonlight Mauve Outlast All Day Lip Color Cover FX Moonlight Custom Enhancer Drops

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: