Kvinnenes besettelse for smykker er ikke noe nytt. Du vil neppe finne kvinner som aksepterer seg uten det hvor som helst i verden. Et fint stykke kan gi mye ønsket eleganse til og med til et vanlig kjedelig antrekk.

Statement halskjeder er en slik tilbehørspost som har et spesielt sted i alle fashionistas smykker samling. Disse tynne, overdimensjonerte halskjede gir kant til de enkleste T-skjorter. Kort sagt legger de en fin touch på enhver kjole.

Hvis du er interessert, men ikke sikker som hvordan du gjør sport ser dette riktig ut, er det noen få tips som kan hjelpe deg.

Husk alltid å:

• Velg enkle silhuetter i nøytrale nyanser for å gjøre en innvirkning uten å se overdone. • Hvis mulig, hold deg borte fra utskrifter som de vil gjøre utseendet forvirrende. • Sørg for at antrekket du har valgt, ikke har kompliserte nakke, det vil si halssnormer med detaljering. Enkle halsbånd fungerer best når du vil lage en uttalelse med halskjedet ditt.

• Hold alt annet lavt nøkkel til tilbehør. Ikke bruk lange, danglende øredobber hvis du vil at folk skal fokusere på kjedet ditt. • Husk proporsjoner av kjedet og kroppen din. Lang halskjeder kan gjøre en person med petite ramme enda kortere. • Hold håret ditt enkelt og tammet. Dette vil gjøre at kjedet ditt kan ta senter.

Håper disse tipsene hjelper deg å velge det perfekte stykket for deg selv. Ikke nøl med å ha det du vil til den tiden du føler deg attraktiv, komfortabel og trygg på det.

Her er bilder av få kjendiser sett sportende denne trenden.

Checkout Eva Mendis to helt forskjellige utseende trukket av et fint smykke.

Vanessa Hudgens har lagt til den mye trengte stilen i sin enkle bobbeltekk med et svart halskjede.

er ikke Kim Kardashian Ser helt fantastisk ut med et utsagnsstykke rundt halsen hennes.

Heidi Klum har setter det enkelt sammen med hennes uttalelsesstykke.

Hva synes du om Sarah Jessica Parkers utseende?

Og her er noen utsagnshalsbånd utsmykket av Sonam Kapoor:

Så hva tror du? Ser dette ut som noe du kan bære?

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Les også:

Hvordan lagre smykker, vesker, bånd, armbånd Smykker: Indian Designer Smykker Slik bruker du gullsmykker Alt om gull og min personlige gullsmykkesamling Hvordan ta vare på sølvsmykker Smykker: Slik rengjør du smykker hjemme Indian Bridal Jewelry Tips av Shaheen Abbas Hvordan bruke smykker og mote tilbehør 18 Statement Halskjeder for sommeren 2012 Stilerklæring: Oxford Shoes Stilerklæring med sadelsko Halskjeder og halskjeder Halskjede-Typer halskjeder Hvordan lage et eklektisk halskjede hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020