Hvordan bruke naken lepper

Nakenfarvede lepper har sin plass og kan være elegant i riktig situasjon, men bruk den med feil farger og det kan ødelegge et ellers godt gjennomtenkt utseende.

Skjønnheten i en naken skygge er at den kan sammenkobles med utseende og farge, enten det er en festkjole i rød eller en uformell dagdragt som jeans. Para opp med antrekket ditt, med tanke på de nedenfor nevnte punktene, for å se uanstrengt nydelig og stilig.

Fra beige til mokka til rene vasker av rosa, kan en nakentonet leppe være ganske smigrende når de er parret med lyse farger, så når du virkelig vil ha antrekket ditt, kan en naken leppe bidra til å gjøre trikset.

Tips til å ha på nakne lepper:

• Hvis du ser vasket ut, har du en skygge som er for blek for din hudfarge. For et naturlig utseende, ikke gå mer enn en nyanse lysere enn hudfarge. Som en generell guide skal bleke hudtoner holde seg til myke rosa og fersken nyanser, mørke hudtoner er bedre egnet til sjokoladetoner, og de med gule undertoner bør velge beige som karamell og latte.

• Det er svært viktig å sørge for at leppene dine er i perfekt stand før du legger på en naken leppefarge. Exfoliate leppene dine med en leppe skrubbe for å hindre leppestift fra peeling og ser heslig ut. Husk å bruke balsam etterpå for å holde leppene fuktet.

• Hvis du har mørke pigmenterte lepper, prøv å toning ned din naturlige leppefarge med concealer. Å lage et rent lerret hjelper deg med å få den sanne nyansen du vil ha på nakken. Men bare sørg for at du lager et tynt lag og ikke legger for mye produkt på leppene dine ellers vil sluttresultatet ende opp med å se på kake.

• Overvei å ha på seg en halvmatt leppestift eller dab litt glans etter å ha påført naken leppestift for å skape volum og forhindre krølling. Unngå frost og full på matt overflate i en naken leppe.

• Nøytral leppe kompletterer et stort, dristig øyeutseende veldig bra. Det bidrar til å trekke oppmerksomheten mot resten av sminke. Beveg økt oppmerksomhet på øynene dine ved å legge vekt på brynene.

• Legg litt farge på kinnene dine ved å støte på en rosa eller ferskenkrem rødme for å legge til den mye trengte lysstyrken i ansiktet ditt. Bare husk, å få den rette nakenskyggen for deg selv, er nøkkelen til å sporte dette utseendet uten å se vasket ut.

Liker du å ha naken leppestifter?

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Hvordan lage lepper rosa naturlig Slik får du større lepper naturlig 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips Lip Pigmentation-Remedies for pigmenterte lepper Hvordan redusere pigmentering av lepper Slik eksfolierer du lepper Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain MAC Peacocky Kissable Lip Color Estee Lauder Kissable LipShine Maui Kiss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 20 2020