Hei venner,

Hvordan er dagen din? Jeg gjør det bra og er tilbake med et annet fantastisk innlegg for dere alle. I dag snakker vi om hvordan å kvitte seg med svarte flekker på ansiktet. Å håndtere mørke eller svarte flekker i ansiktet kan være et ubehagelig og pinlig problem som vanligvis skyldes oppbygging av død hudcelle. Ikke eksfolierende eller ta vare på huden din kan ofte føre til mørke flekker i ansiktet. Det kan også skyldes visse medisinske forhold eller over eksponering for skadelige UV-stråler. Feil hudpleie rutine kan også øke sjansene for dannelse av mørke flekker lett. Vel, hvis du vil bli kvitt disse svarte flekkene i ansiktet, er det noen av de beste måtene å gjøre det på.

1. Opt For Citron Og Honning Remedy:

Lemon og honning hjemme rette er en av de mest effektive og raske måtene å kvitte seg med de svarte flekkene. Sitron inneholder sitronsyre som blemer huden din naturlig, mens honning hindrer oppbygging i ansiktet. Også honning inneholder naturlige humectants som bidrar til å fremme baby myk hud. Ta to skjeer sitron og legg til honning til den. Bland sammen og bruk på ansiktet. Vask av med lunkent vann, da det bidrar til å lette flekkene lett.

2. Kokosolje terapi:

Vitamin E som finnes i kokosnøttolje kan bidra til å holde huden fuktig og smidig. Fettsyrene som er tilstede i kokosnøttoljen vil også holde huden hydrert og lette de mørke flekkene. Ta to skjeer med valnøttpulver og legg til litt kokosnøttolje. Bland sammen og bruk på de mørke stedene. La det tørke og vaske av med varmt vann. Gjenta dette regelmessig for å kvitte seg med mørke flekker på ansiktet.

3. Exfoliate regelmessig:

Du bør eksfoliere ansiktet ditt regelmessig for å slough av de mørke flekkene på huden. Du bør bruke en eksfolierende børste eller skrubbe for å exfoliere huden din regelmessig. Exfoliating kan bidra til å kvitte seg med de mørke flekkene og også lette huden naturlig. Du kan også bruke en pimpstein for best resultat. Du kan prøve L'Oreal Paris Pure Clay Exfoliating Scrub.

4. Hydrogenperoksid:

Hydrogenperoksid hjelper til med å fjerne døde hudceller, og lettgjør de mørke flekkene på ansiktet lett. Hydrogenperoksid er funnet i de fleste hudbelysningskrem, takket være hudens lysegenskaper. Den inneholder blekeegenskaper som effektivt bidrar til å kvitte seg med de mørke flekkene på ansiktet enkelt. For å kvitte seg med de mørke flekkene, bør du dyppe en bomullsboll i hydrogenperoksidoppløsning og bruke den på den hyperpigmenterte huden. Bruk denne løsningen 2-3 ganger i uken for å kvitte seg med eventuelle mørke flekker på ansiktet.

5. Bruk Sunscreens religiøst:

Å bruke solkrem er en annen rask måte å kvitte seg med de mørke flekkene på ansiktet. Det reduserer sjansen for å utvikle mørk hud og dermed bli kvitt de mørke flekker og flekker. Du bør bruke solkrem når du går ut av hjemmet. Å holde huden fuktet kan bidra til å lette flekkene og forhindrer også forekomst av mørke flekker på huden. Noen av solkremene du kan prøve, er Banana Boat Ultra Protect Sunscreen Continuous Spray SPF 50 og Biodermal Anti Age Face Sunscreen SPF 50+.

6. Citrusfrukter:

Vi alle er klar over at citrusfrukter inneholder mye blekemidler. Disse blekemidler kan bidra til å lette huden og også bidra til å fjerne de stygge flekkene fra ansiktet enkelt. Du bør bruke mer av sitrusfrukter for å bli kvitt de svarte flekkene på baksiden. Du kan bruke druer, oransje, grapefrukt, tomater etc. for å kvitte seg med de mørke flekkene. Lag en frisk fruktmaske til å påføre huden og bli kvitt de stygge, mørke flekkene.

7. Aloe Vera Terapi:

For å bli kvitt de mørke flekkene, bør du bruke aloe vera gel regelmessig. Aloe vera gel inneholder nærende egenskaper som forbedrer hudtone og letter også de mørke flekkene i ansiktet. For å få sunn glødende hud, bør du bruke frisk aloe vera gel på den. Masser regelmessig og vask av med kaldt vann.

8. Olivenolje:

Olivenolje inneholder blekeegenskaper som bidrar til lett å lette de mørke flekkene. Det inneholder også naturlige fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å myke og lyse huden lett. Bruk av olivenolje er den billigste og beste løsningen som kan bidra til å kvitte seg med de mørke flekkene i ansiktet. Gni litt varm olivenolje på ansiktet og vask av etter 10 minutter. Gjenta denne løsningen daglig.

Topp 5 ingredienser fra kjøkkenet ditt til å behandle mørke flekker Hvordan bli kvitt mørke flekker på knær Fungerer Porcelana Dark Spot Corrector + Sunscreen virkelig på mørke steder? Vil Kiehls klart korrigerende Dark Spot Solution egentlig rydde ut de mener at du ser mørke steder? 8 Effektive naturlige rettsmidler for å behandle mørke flekker på nesen 8 måter å fjerne mørke lapper fra nese og kinn 10 produkter for å bli kvitt hudpigmentering Lemon + Curd Scrub for Dark Patches rundt Lips: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: