Hei damer,

Hvordan har du det i dag? I denne artikkelen skal jeg snakke om måtene å bruke egg i hårpleie diett for å vokse ditt tapte volum tilbake. Egg inneholder mange næringsstoffer som fordeler håret ditt på mange måter. Egg kan gjøre håret sterkt, behandle skallet flekker og også fremme gjenvekst. De hjelper også med å opprettholde den naturlige oljen i hodebunnen, og gir dermed nok næring til håret og hodebunnen. Så la oss lese videre og finne ut mer.

Eggeplomme og olivenolje maske

Eggeplomme inneholder vitaminer som gir næring til hodebunnen, og olivenolje inneholder antioksidanter, noe som øker hårveksten enkelt. Ta en eggeplomme og legg til 2-3 skjeer med olivenolje til den. Bland godt og bruk på hodebunnen. Om nødvendig, bruk en dusjhett og vent i 30 minutter. Vask av med kaldt vann etter det. Følg opp med sjampo og balsam.

Eggeplomme og fenugreekpasta

Fenugreek er en av de beste rettsmidler for å behandle hårproblemer. Det reparerer skadet hår mens du fremmer frisk hårvekst. Lag en pasta med fuktig fenegreekfrø i en blender. Ta 2-3 skjeer av fenugreekpasta og legg til en eggeplomme til den. Påfør i hodebunnen og vask av med kaldt vann.

Eggeplomme og karrieblader

Curry blader inneholder antioksidanter som hjelper til med å drepe frie radikaler, og dermed fremme hårvekst. Eggeplomme inneholder proteiner som styrker hårsekkene, og dermed forhindrer hårproblemer. Soak noen karri blader i vann og slip dem for å lage en pasta. Bland denne pastaen med en eggeplomme og bruk på hodebunnen. Vent i ca 20 minutter og vask av med kaldt vann.

Eggeplomme og jordbær hår maske

Jordbær inneholder antioksidanter og protein, som forhindrer hårfall og fremmer også hårvekst. Jordbær holder hodebunnen hydrert og sunn også. For å fremme hår re-vekst, ta en eggeplomme og legg til jordbær pasta til den. Legg til en skje med olivenolje og påfør i hodebunnen. La pastaen løsne seg i 10 minutter og vask deretter av med kaldt vann.

Eggeplomme og essensielle oljemaske

Ta to skjeer med ricinusolje, lavendel essensiell olje, mandelolje og olivenolje i en bolle. Tilsett en eggeplomme og bland alle ingrediensene sammen. Alle disse oljene inneholder hårforsterkende egenskaper, noe som lett til vekst i håret. Påfør denne masken på håret ditt og vask av etter 60 minutter.

Egg hvit og mandel olje maske

Egghvite er kjent for å holde hårsekkene dine sunne og fuktige. Det fremmer ikke bare hårgenvekst, men gjør håret mykt og silkeaktig. Ta en egghvite og legg til 4-5 skjeer med mandelolje. Bland disse sammen og bland blandingen på hodebunnen. Du kan vaske den av etter 40 minutter.

Egg og amla maske

Amla, også kjent som indisk stikkelsbær, er populær for næring av hårsekkene, og dermed fremmer lengre og sterkere hår. Det fremmer hårvekst og detoxifies også hodebunnen. Ta en eggeplomme og legg til 5-6 skjeer tørket amlapulver til det. Påfør denne hårmassen og vent i minst en time. Skyll deretter av med kaldt vann. Bruk denne terapien tre ganger i uken for optimal gjenvekst av håret.

Egg hvit og honning maske

Honning inneholder naturlige fuktighetsmidler, som holder hodebunnen fuktig og øker også elastisiteten i håret. Egg inneholder vitamin B6, som forhindrer hårtap. Ta ett egg hvitt og legg litt honning til den. Bland begge ingrediensene sammen og bruk denne masken på håret og hodebunnen. Vask av med kaldt vann etter en tid.

7 måter å bruke vitamin E kapsler 9 smarte måter å bruke myntblad i ditt skjønnhetsregime 8 fordeler og måter å bruke Calamine Lotion i din skjønnhetsrutine 6 forskjellige måter å bruke rå honning på å få mer nydelig hud Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Biotique Natural Miracles for Hair Regrowth Kit Skjønnhetsfordeler av egg-tips og applikasjoner Eggskall og pakke for porer og svartehoder: Gjør det selv Støvler Ingredienser øl og egg sjampo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: