Produkt sponset av IMBB

Hei IMBBians,

De fleste av oss er ikke nye for eksotiske oljer. Det var først etter at jeg kom til å kjenne IMBB, jeg begynte å eksperimentere med oljer etter å ha lest DIY og deres fordeler. Jeg har levd hele mitt liv med kokosnøttolje og ricinusolje! Jeg har kjøpt produkter fri for kjemikalier og Dr Organic er et slikt merke. Jeg har nylig hentet noen oljer fra merkevaren, og dagens gjennomgang handler om Dr Organisk Pure Marokkansk Argan Olje. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: €14.99

Produktbeskrivelse: Fremmer sunn hud. Hydrater lepper. Styrker og beskytter sprø negler. Forenkle din skjønnhetsrutine med Dr Organic Liquid Gold Pure Argan Oil. Bruk denne rike, allsidige oljen på hår, hud, lepper og negler for å gi fuktighet og næring. Brukes av det marokkanske folk i århundrer, Pure Organic Argan Oil ihasmoisturising og condition egenskaper. Oljen inneholder åtte essensielle fettsyrer og har høye nivåer av vitamin E. Sammen med karotenoider, saponiner og polyfoner inneholder Argan Oil sjeldne plantesteroler (schottenol og spinasterol). Arganfrø er valgt og kaldpresset for å produsere organisk sertifisert jomfruolje som er klar til bruk i skjønnhetsregimet. Enkel absorbert, oljen er ikke fett og kan brukes til å kondisjonere håret mens du legger til glans og reduserer frizziness. Påfør et par dråper over hele kroppen som fuktighetskrem, dab på for å berolige tørre, sprukne lepper eller gni inn i dine nagler for å myke og nærme.

ingredienser: Arganiaspinosa (Argan) olje.

Min erfaring med Dr Organisk Marokkansk Argan Olje Flytende Gull 100% Ren Olje:

Oljen kommer i en papppakke. Det er all nødvendig informasjon på esken. Når du åpner esken, kommer oljen i en gjennomsiktig glassflaske med en sølvskruehette. Det er noen gullpräglede design på flasken, og dette ligner på alle de andre produktene fra det marokkanske oljepriset. Produktet er også Bio Active-sertifisert, og du kan se logoen på flasken. Glassflasken føles litt tung, men den er tykk og reisevennlig. Det er en stopper ved munnen av flasken som dispenser væsken. Men det er ikke effektivt i det det gjør! Det er en oppgave å få noen dråper ut av dette, og jeg må fortsette å svinge armene mine opp og ned for å få olje på håndflatene mine. Siden det er en glassflaske, kan du ikke klemme flasken for å få det ut. Jeg hater prosessen. Dette vil imidlertid gjøre at jeg bruker mindre / nødvendig olje i stedet for mye!

Arganoljen er en allsidig olje. Du kan bruke den til hår, ansikt, kropp og negler. Ingrediensene viser at det ikke inneholder noe annet enn Argan olje. Oljen er gulaktig i farge og har en tynn konsistens. Det er ikke klissete og applikasjonen er veldig bra. Produktet lukter veldig naturlig uten parfyme, men det har en nøt som lukt. Dette drar rundt lenge, og jeg liker ikke det som det ikke er hyggelig.

For ansikt: Produktet absorberes ganske raskt og gir ingen rester. Jeg har brukt oljen alene på ansiktet mitt, og jeg kan se at det gjør huden ganske myk og glatt. Det gjør også huden smidig. Selv om det kan brukes om dagen eller natten, foretrekker jeg å bruke den om natten som om dagen, det gjør ansiktet mitt litt skinnere spesielt nær T-sone. Produktet gir intens fuktighet, og nærer huden og leppene ved å forhindre tørrhet. Jeg føler det som en god erstatning for en nattkrem. Du kan legge til litt olje i kroppen din og gni den over kroppen. Siden oljen er dyr, bruker jeg den bare for ansikt og hår for nå. Argan olje er også kjent for å ha anti-aldring fordeler. Mens jeg ikke har merket noen forskjeller nå, ser jeg at ansiktet mitt har en subtil utstråling og ser veldig frisk ut.

For Nails: Produktet kan masseres på neglene. Det helbreder sprø negler og styrker dem. Det legger også en glans til neglene og gjør det ser sunt ut.

For hår: Argan olje er kjent for å gjøre mirakler til håret. En av hovedgrunnene til at jeg valgte dette produktet var å nære håret mitt. Håret mitt er tilbøyelig til å splitte ender og en av grunnene er tørrhet og jeg bruker gode produkter for å fukte låsene. Selv om jeg ikke bruker det som den tradisjonelle metoden, bruker jeg produktet som et serum etter en dusj til håret mitt. Produktet fukter og nærer håret mitt og forhindrer tørrhet, men det får håret til å se olje ut. Hvis jeg bruker 2 dråper, ser det ut som en våt utseende. Jeg har allerede fet hodebunn, og med dette programmet blir håret litt oljere som jeg ikke er så glad i! Det har også den rare lukten som holder seg lenge. Jeg har lagt merke til at oljen blir fullstendig absorbert i løpet av dagen i håret, og du trenger en ny påføring neste dag. Produktet reduserer frizziness, men bruk det bare hvis du har tørt hår. Produktet legger også til sunn glans til håret. Helt siden jeg har brukt oljen, har jeg lagt merke til at håret mitt har styrket seg betydelig. Jeg bruker 3-4 dråper sammen med vanlig olje for en varm behandling, og det gjør noe bra.

Samlet er Argan olje et godt tillegg for meg! Siden det er 100% ren olje, kan jeg få de maksimale fordelene ut av det, og det er verdt et forsøk. Så oppsummering

Pros av Dr Organisk Marokkansk Argan Olje Flytende Gull 100% Ren Olje:

 • Gjør huden myk og glatt.
 • Legger til en sunn glød.
 • Ikke forårsaker noen breakouts.
 • Forhindrer tørrhet.
 • Fuktar og nærer huden og leppene.
 • Reduserer frizz.
 • Legger til skinne.
 • Styrker håret.
 • Fuktes låsene.
 • Mykner nagler og styrker neglene som fremmer vekst.
 • 100% ren olje uten tilsatte kjemikalier.

Ulemper med Dr Organisk Marokkansk Argan Olje Flytende Gull 100% Ren Olje:

 • Gjør huden litt fet hvis den brukes i morgen.
 • Gjør håret fet.
 • Flaskeproppen er ikke bra, jeg ønsker at den har en pumpe for enkel bruk

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Dr. Organisk Marokkansk Argan Oil Liquid Gold 100% ren olje? Ja til begge!

Dr Organisk Marokkansk Argan Olje Lip Balm Dr. Organisk Marokkansk Argan Oil Restorative Treatment Conditioner Dr Organisk Marokkansk Argan Oil Skin Lotion Dr. Organic Hair Rescue and Restore Organic Hemp Oil Rescue Shampoo Dr. Organic 2 in 1 Shampoo and Conditioner Dead Sea Mineral Organix Marokkansk Argan Olje Marc Anthony Olje av Marokko Argan Olje Shampoo Organix Light Marokkansk Argan Olje Penetrerende Olje - Fin Spritt Hår Marokkansk Olje Restaurerende Hår Mask NYX Liquid Gold Prismatic Shadows Alpha-H Liquid Gold Anastasia Beverly Hills Liquid Gold Metallic Luster Liner Trader Joe's Spa 100% Pure Jojoba Oil Desert Essence 100% Pure Jojoba Oil Den Vanlige Økologisk Kaldpresset Rose Hip Seed Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: