Hei, skjønnheter!

Vi elsker alle å gjøre frisyrer, og en vakker frisyre kan helt forandre hele utseendet. Sommeren er her, og i løpet av denne varme sesongen er det bedre å holde håret vekk fra ansiktet ettersom åpnet hår irriterer mye. Jeg er ikke en hårstyling fordi noen frisyrer trenger tid og jeg er den "siste øyeblikk" jenta som bare har 15 minutter å gjøre seg klar. Derfor har jeg aldri prøvd noen frisyrer bortsett fra normal fletning og rotete bun. Takket være Jomol Di, som fortalte meg å gjøre litt håropplæring, og dette er første gang jeg prøver å lage litt frisyre. Jeg er så glad at jeg til slutt tar fordelen av mitt lange hår. Hvis hun ikke hadde fortalt meg, ville jeg kanskje aldri ha prøvd noe nytt. Dette er historien om en lat jente, og nå skal jeg dele en veldig søt, sommerlig frisyre kalt 'Bubble Ponytail'. Det er lett å lage og gir et veldig vakkert romantisk utseende, som kan opprettes på alle hårlengder. Nå, la oss komme inn i opplæringen.

Trinn 1:

Du må kaste håret ditt jevnt og fjerne det godt.

Steg 2:

Deretter må du lage en vanlig side hestehale med en svart elastikk og la ditt smell tilfeldig.

Trinn 3:

Nå bare lage en partisjon på det øvre området av hestehale.

Trinn 4:

Deretter snur du ned hestehalen gjennom det skillede rommet.

Trinn 5:

Det skaper faktisk en fin knute i det området, og du kan trekke knuten litt for å skape et mykt utseende.

Trinn 6:

For å skjule det elastiske, bruk en liten del av håret ditt og pakk det rundt den svarte elastikken, og gjør dette til slutten av håret, og fest det i den samme svarte elastikken.

Trinn 7:

Nå legg igjen en svart elastikk under den første og sørg for at du opprettholder en riktig avstand mens du lager hestehale.

Trinn 8:

Nå, for å få boblen til å se ut, må du slep litt i den delen, da den gir volumet til håret. Hold tråkk til du får fullere boble utseende. Men hvis du har lag, så pass på at du ikke slenger mye. Du må jobbe sakte for å få det perfekte, selv bobler.

Trinn 9:

Deretter tar du igjen en liten del av håret ditt og vikler den rundt den svarte elastikken for å gjemme den.

Trinn 10:

Fortsett nå trinnene 7, 8 og 9 til du kommer til hestehalsens ende.

Trinn 11:

Når du er ferdig med alle boblene, kan du litt ta av og løsne dem for å få litt mer volum, og det vil gi en romantisk myk utseende. Jeg foretrekker alltid en rotete finish som ser mer naturlig ut enn superpolert utseende.

Trinn 12:

Kommer i smørbrødet, da jeg har langt bang, så jeg foretrekker å krølle dem ved hjelp av Philips krøllestryke. Jeg brukte et middels til lite snor for å lage disse myke krøllene.

Trinn 13:

Sørg for å bruke en hårspray for å sette alt godt.

Jeg håper at du likte denne enkle og enkle håropplæringen som ser super søt ut. Det gir en endring i vår vanlige hestehale, og du kan også bruke denne frisyren til sommerfestet ditt. Det kan også være en fin frisyre for en date. Jeg hadde det gøy å skape slik utseende.

Rotete håret bun opplæring Hårfletting Tutorial: Boho Braid Rose Bun - Long Straight Hair Styling Tutorial Step-by-Step Makeup Tutorial: Gradient Lips med Doll Eyes Frisk Pastel Eye Makeup Look - Trinn-for-trinns opplæring Steg-for-trinns opplæringsprogram for 10-minutters naturlig og glødende dagsmake-utseende Deep Smoky Kohl Etnisk Makeup Look - Steg-for-trinns opplæring Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Fet og Musserende Smokey Eyes Hvordan velge frisyrer i henhold til ansiktsform Beste frisyrer for college Going Girls

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020