Produkt kjøpt av IMBB

Hei IMBBians,

Å holde oss ren der nede er en av de hygieniske rutinene som må følges. Etter hvert som bikinisesongen er avsluttet, bestemte jeg meg for å gi barbermaskiner en frøken og hente en god trimmer. Jeg er en kylling når det kommer til voksing og elektriske barbermaskiner var en av de beste alternativene. Jeg plukket dette opp. Les videre for å få vite mer om Remington Ultimate Bikini Kit.

Pris: $41.50 Produktbeskrivelse: Denne nøyaktige trimmeren er designet for delikate kropps- og bikiniområder, og har tre allsidige vedlegg som sikrer at du kan skreddersy din trimme etter dine egne preferanser. Det intelligente, glidende grepet og hengekroken betyr at det er det ideelle produktet som skal brukes i dusjen, men for alle siste øyeblikk avhenger av nødbehov, fungerer Remington Ultimate Bikini Kit like effektivt på tørr hud. Øyeblikkelige resultater og rask å bruke, er denne trimmeren den enkleste måten å fjerne uønsket hår, slik at du får bikinikroppen vakker og klar til å bære alt.

Min erfaring med Remington Ultimate Bikini Kit WPG4035:

Produktet kommer i en eske med alt tilbehør. Det er mye informasjon på boksen. Fra utsiden kan du se trimmeren og børsten. Når du har åpnet boksen, kan du se alt tilbehør i esken. Sammen med trimmerlegemet får du et trimmerhode, et rosa hode for å trimme lengden, en eksfolierende børste, et hode for glatt barbering, en plastpose, en liten børste og en lader.

Kroppen er hvit i farge og er laget av plast. Det er lett å holde og designen er veldig ergonomisk. Det er navnet på selskapet på håndtaket. Det er også en krok på enden, og dette bidrar til å henge produktet enkelt. På bunnen er det ladepunkt og lys. Lyset slås på når du lader. Det er en rosa lysbryter for å slå på og av. Det er ingen måte å øke hastigheten på. Hastigheten i seg selv er moderat og gjør jobben effektivt. Du kan enkelt erstatte hodene.

Trimmerhodet beveger seg veldig fort, og dette bidrar til å trimme håret 2-5 mm. Du kan øke eller redusere lengden ved hjelp av det rosa beskyttelseshodet. Å bruke hodet langs er ikke veldig bra, og bruk av sikkerhetsdekselet gjør trimmen veldig trygt. Det er ingen kutt eller blåmerker mens du bruker trimmeren, og du kan sikres en ren og sikker barbering.

Foliehodet barbermaskinen hjelper i å trimme håret mindre enn 1 mm langt. Det er som en barbermaskin og bidrar til å oppnå en fin finish. Det fjerner ikke håret fra røttene, så det er fortsatt lite stubbhår. Hvis du har fint hår, er det knapt merkbart. Du kan fjerne foliedelen og rengjøre hårene. Dette hodet er den mest kompliserte delen av barbermaskinen. Det gir ikke en jevn bevegelse, og med en glide kan du ikke forvente å ha en jevn finish. Mesteparten av tiden forblir håret som det er. Det er litt kjedelig å bruke dette hodet.

Peeling penselen har veldig myke børster og det hjelper med å exfoliere området for å sikre at det er mindre inngrodd hår. Jeg liker virkelig ideen om å ha en peeling børste som pubic området er veldig sensitiv og du ønsker ikke å ha noen inngrodd hår. Børsten som følger med er ok, men håret stikker på børstene og jeg bruker ikke dette, men vasker ofte på hodet.

Trimmeren kan også brukes våt og tørr, og dette er et pluss som du også enkelt kan bruke dem i dusjen. En av de viktigste ulempene med å bruke produktet er at du må lade hele natten for å bruke den i rundt 30-45 minutter, og dette er en stor ulempe. Batteriet varer ikke lenge, og jeg måtte lade opp i lange timer, selv for første gangs bruk. Jeg personlig liker produktet for peeling og trygge trimmingsegenskaper. Det er et godt produkt, og jeg er fornøyd med resultatene det gir.

Så, oppsummering:

Pros av Remington Ultimate Bikini Kit WPG4035:

• God design og ergonomisk grep. • Lett å bære. • Inneholder 3 forskjellige trimmingsjusteringer. • Glatt peeling pensel. • Kan brukes både vått og tørt. • Ingen kutt og sikrer en sikker barbering. • Smerteløs.

Ulemper med Remington Ultimate Bikini Kit WPG4035:

• Tar lang tid å lade opp. • Den glatte barberingsborsten er et problem å bruke.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Remington Ultimate Bikini Kit WPG4035? Verdt et forsøk!

Remington S9500 Pearl Straightener Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron Remington Professional Slim Hair Straightener Remington S9520 Pearl Keramisk Hair Straightener Remington T Studio Beskytt Flat Iron Skjønnhetsformler Ansikts- og bikinilinje voksstrimler Braun FG 1100 Silk-épil Bikini Styler Trimmer Hvordan få en bikini voks Schick Quattro For Women Trimstyle Razor og Bikini Trimmer Braun FG 1100 Silk-épil Bikini Styler Trimmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: