Hudton - Fair til Medium Hei søt, IMBB ligger aldri i å introdusere nye lanseringer, så her er en ny lansering fra Maybelline. Selv om det ikke er noen buzz for øyeblikket, vil det snart være! Jeg har 2 super sexy nyanser fra dem som heter "Scarlet Red" og "Violet Pink". Alle har vært gal etter mat i sommer, og så er jeg og disse er et perfekt tillegg til min samling, så bla for å lese om disse skjønnhetene.

Pris: Rs 475 / - Produktbeskrivelse av Maybelline: Nå blir matte levende med Sensational Vivid Mattes. Flaunt lyse, livfulle nyanser av matte med fargesensitiv Levende Matte leppestift. Alle er bundet til å ta hensyn.

Min erfaring med Maybelline Farge Sensasjonell Levende 1 Skarlet Rød Levende Matte Leppestift:

emballasje: Leppestifene kommer i dyp midnatt rød emballasje med en svart base og innvendig emballasje. Jeg elsker hvordan de gjorde emballasjen annerledes denne gangen, så det er lett å se rekkevidden. Den har en plast innpakket med "levende mat" skrevet over den. Men jeg hater det faktum at navnet ikke skrives ut, navnet blir kastet bort med plastikk øyeblikket jeg åpner det. Navnet skrives ut over basen, men det er litt ubeleilig å se hver gang. Emballasjen er praktisk og flott også. Kulen vrir seg veldig pent så ingen feil med emballasjen ellers.

Skygge: Denne spesielle serien har bare 4 nyanser, og jeg skulle ønske det var mer, men de har mest dekket de mest populære nyanser, så det er greit! Skyggen "Scarlet Red" er en veldig fin dyp tranebærskygge med mange oransje hint. Det er et veldig pent rødt som umiddelbart perks opp ansiktet mitt. Det er som Hollywood-rødt som gir glamour til sminke. Det kan gjøre en perfekt nyanse for brudene, for festlig sesong, for fester, for bryllup og datoer også. Så, kort, en veldig allsidig rød som vil komplimentere alle hudfarger vakkert! Fargebetalingen er veldig bra, så det er flott å dekke pigmenterte lepper også.

Tekstur, konsistens og finish: Lippestiften glir veldig jevnt på leppene mine uten mye innsats. Selv om den har en flott super matt finish, er den kremaktig i utgangspunktet, noe som gir feilfri finish. Etter en time føles det litt tørr, men det er tilfelle med alle matte leppestifter, så ingen problemer der. Den andre nyansen accentuerer tørre flekker og legger seg i fine linjer, men det er ikke tilfelle med denne.

Stå i kraft: Lippestiften forblir i 5-6 timer med fulle måltider, mens fargene fades litt etter litt. Og med noen snacks blir oppholdskraften utvidet med en time. Det fades ikke helt bort når som helst, ettersom det etterlater en lys flekk som lett kommer av med sminkefjerner. Så et godt utvalg å prøve ut hvis du elsker matte leppestifter, men prøv helst den røde som den er bedre enn den rosa som jeg plukket.

Pros av Maybelline Farge Sensasjonell Levende 1 Skarlet Rød Levende Matte Leppestift:

• Rimelig. • Tilgjengelig overalt. • Attraktiv emballasje. • Praktisk, lett å bære rundt. • En nydelig dyp tranebærrød nyanse med massevis av oransje hint. • Kremaktig tekstur som glir glatt på leppene. • Lyser opp huden min umiddelbart. • En rød for alle. • Intense fargebetaling vil dekke pigmenterte lepper. • Oppholdt seg på mine lepper i 4-5 timer med måltider og en time eller to med små snacks.

Cons of Maybelline Farge Sensasjonell Levende 1 Skarlet Rød Levende Matte Leppestift:

• Kan tørke ut leppene litt. • Begrenset nyansevalg.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Color Sensational Levende 1 Scarlet Red Levende Matte Leppestift? Ja, jeg elsker denne skyggen! Denne nyansen faller svært nær kontinuerlig tranebær fra deres 14-timers superopphold, og jeg foretrekker det ved å legge til noen få dollar! Men hvis du liker denne, så gå for den, det er verdt prisen. Konklusjon: Jeg skulle ønske de hadde flere nyanser i dette spekteret, men vi har superoppholdet og leppegraderingsområdet for mattes, så alt er kult!

Maybelline Color Sensational Levende Matt Lipstick Vivid3 Violet Pink Maybelline Orange Shot Color Sensational Levende Matte Liquid Lip Color Maybelline Color Sensational Levende Matte Liquid Lip Color - Levende Violett Maybelline Colorsensational Vivids leppestift - sjokkerende korall Maybelline Fuchsia Ecstasy Color Sensational Levende Matte Væske L'Oreal Infallible Shanghai Scarlet Pro-Matte Gloss Maybelline Siren i Scarlet Color Sensational Creamy Matte Lipstick Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 30 2020