Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv (har en tendens til å bli tørre flekker om vinteren)

Hilsener alle,

I dag vurderer jeg en alkoholfri toner fra Innisfree. Vel, i koreansk skjønnhetsverden refererer "hud" til en hydratiserende toner, og derfor har dette huden i sitt navn, i stedet for toner. Det er sagt Så, la oss komme inn på anmeldelsen raskt for å vite mer om det.

Pris: INR 1400 for 200 ml

Produktbeskrivelse: Gi all mineral godhet til huden din med Innisfree Jeju Sparkling Mineral Lotion. Det er en hud toner med Jeju glitrende mineralvann som gir rik mineral ernæring for huden som er klar og fylt som det har blitt gjennomvåt i en varm kilde! Gjenoppretter pH-balansen i huden Inneholder 88,0% musserende mineralvann Sterk fuktig mineralvannbasert hud toner

ingredienser: Onsen-Sui (88,0%), Propanediol, Glyserin, Kamelia Japonica Blad Utdrag, Orkide Utdrag, Opuntia Coccinellif.Era Frukt Ekstrakt, Citrus Unshiu Peel Extract, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Vaccinium Myrtillus Frukt / Blad Utdrag, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Ekstrakter, Citrus Medica Limonum (Citron) Frukt Ekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Frukt Ekstrakt, Acer Saccharum (Sukker Maple) Ekstrakter, Natrium Hyaluronat, Fenyl Trimeticon, Glycereth-26, Methyl Gluceth-20, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimetyl Silan, Octyldodeceth-16, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Fenoxyethanol, Fragrance

Hvordan å bruke: Påfør en passende mengde over renset ansikt eller fuktig bomullsstykke med hudtoner og klaff slik at formelen kan absorbere fullstendig i huden.

Min erfaring med Innisfree Jeju Sparkling Mineral Skin Toner:

emballasje: Jeg har en absolutt kjærlighet til alt i blått og fiolett, og Innisfree jeju glitrende mineralhud kommer i en nydelig blå farget plastflaske med skruehett. Under skruenhetten har åpningen i flasken også en gummihette. Det er ment å være der for å forhindre lekkasje mens du reiser. Materialet er veldig solid og emballasjen er helt lekkasikker; dermed kan være egnet som reisevennlig. Som de andre produktene, kommer denne også i en biologisk nedbrytbar pappeske. All nødvendig informasjon er skrevet over flasken og ytre boksen.

Konsistens og duft: Toneren har en vass konsistens med å være melaktig hvit i utseende. Mens toneren ser melkig ut, er det faktisk et sted mellom halvtransparent og transparent. Den har veldig mild og svak lukt som ikke plager. Det føles veldig hyggelig, sitrusy og forfriskende.

Bruk / Resultater: Jeg er en tonerpike, men du finner ingen toner vurdert av meg før dette. Mer enn noe annet hudpleieprodukt, toner har den største muligheten til å forårsake breakouts i huden min. Derfor tenker jeg alltid minst 10 ganger før du prøver en ny toner. Om tiden, hvis jeg er i stand til å tenke det for tiende gang, blir beslutningen min endret og jeg vil ikke kjøpe den toneren lenger. Jeg vet at det er veldig typisk for meg. Uansett, for lenge siden kom jeg over en artikkel om "Koreas 7 hudmetode". Denne metoden oppmuntrer til lagring av toner opptil 7 lag, så lenge huden din føles behagelig. Fra den tiden var jeg veldig opptatt av å prøve den ut, men kunne ikke finne ut hvilken type toner og hvilken toner som helst, bør jeg velge dette eksperimentet. For å kvalifisere for denne metoden, må toneren være alkoholfri med hydrerende egenskaper. Derfor, for å oppfylle disse kravene og etter å ha kontrollert ingrediensene, kom denne toneren inn i bildet og hvilken sesong kan være bedre enn vinteren for å prøve ut en fuktig toner.

Jeg bruker denne toneren to ganger om dagen. Om morgenen bruker jeg bare toneren ved hjelp av bomullspute og følger opp med andre hudpleieprodukter. Om kvelden lagrer jeg toneren opptil 6 eller 7 ganger i helgene, og opptil 3 eller 5 ganger på hverdager. Etter 7 hudmetoder daglig er det en oppgave og en blir lei av det på ingen tid, hvis det følges ved hver applikasjon. Mens du bruker toneren om natten, søker jeg det første laget ved hjelp av bomullspute for å fjerne resten. For å bruke det neste laget bruker jeg bare hendene mine. Jeg legger en dime størrelse toner over håndflaten min, gni den mellom hendene og forsiktig klapp den over huden for å øke absorpsjonen. Toneren er rennende, og jeg må være litt forsiktig mens du bruker toner med hendene mine, for ikke å la det bli bortkastet.

Toneren er vannbasert og synker raskt inn i huden. Jeg trenger ikke å vente enda et minutt for å bruke det neste laget. Ett lag med toner er i seg selv meget hydratiserende og gjør huden frisk. Det gjør ikke huden fet eller fettete. Det gir bare hydrering som kreves, og det er arbeidet er gjort. Det plumper opp huden, gjør den myk og fuktig. Det gir huden mer fløyelsaktig myk overflate. Toneren balanserer hudens pH-nivå som er svært nødvendig for at de andre hudpleieprodukter fungerer effektivt for huden. Nå en dag ser huden min langt klarere og strålende ut på grunn av all hydrering det får. Verken denne toneren irriterer huden eller tetter opp porene. Dessuten lindrer det huden og er perfekt for sensitiv hud også.

Du må lure på hva som skjedde med huden min etter å ha hilst i 7 hudmetode. Vel, min hud er fortsatt veldig hydrert og fuktig hele dagen og hele natten lang. Jeg tømmer det bare med en essens og trenger ikke en nattkrem.Toneren og essensen holder huden fuktig nok til neste morgen. Det vil være trygt å si at selv om denne metoden er litt slitsom, heller huden mye fordeler av det. Selv om dette er en flott toner å prøve ut om vinteren, vil det ikke være et perfekt valg for vanlig til fet hud å bruke den om sommeren.

Pros av Innisfree Jeju Sparkling Mineral Skin Toner:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Lett å bruke.
 • Nydelig blåfargede flaske.
 • Gjenoppretter hudens pH-balanse.
 • Inneholder glitrende mineralvann.
 • Vannaktig tekstur blir lett synke inn i huden.
 • Gjør huden myk og fuktig.
 • Lyser og frisker opp huden.
 • Ikke irriterer huden eller tette opp porene.
 • Perfekt for sensitiv hud.

Ulemper med Innisfree Jeju Sparkling Mineral Skin Toner:

 • Vil ikke være egnet for normal til fet hud i fuktig klima.

IMBB-vurdering: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Innisfree Jeju Sparkling Mineral Skin Toner? Ja absolutt!

Innisfree Jeju Volcanic Pore Toner Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask Innisfree Jeju Rose Hand Cream Khadi Diamond Sparkling Mini Facial Kit Avon Sparkling Cherry Blossom Hand and Body Lotion Nivea Visage Sparkling Glow Fairness Toner Natio Pure Mineral Skin Perfekt BB Cream Lakme Perfect Radiance Multi Mineral Skin Lightening Compact Dr. Organic Dead Sea Mineral Skin Lotion Revlon Colorstay Aqua Mineral Makeup Lakme Absolute Skin Gloss Gel Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: