Hei alle sammen,

Vi er alle redd for acnes som kommer ut av ingensteds, bare en dag før en spesiell begivenhet eller fest. Området ser til tider mye hevet og rødt og gjemmer det med sminke blir umulig. Men dette er et problem som selv kjendiser møter. Og dette problemet har definitivt løsninger. I dette innlegget vil jeg fortelle deg om 10 flotte produkter som vil hjelpe deg med å bli kvitt disse akne og pimples. De fleste av dem forsvinner i løpet av natten, når du bruker disse produktene. Hvis kvise er for stor, kan det ta 2-3 dager. Men det vil definitivt tørke ut og hevelsen blir redusert; du kan enkelt gjemme det med sminke. Vet om de magiske produktene her!

1. Mario Badescu Drying Lotion

Fra Hollywood til Bollywood holder tallrike skuespillerinner, modeller og mote divas det i stash for nødbehov. Denne lotionen tørker din pimple over natten, uten å etterlate noe arr. Dette er en flott behandling for alle hudtyper. Hvis du blir gift snart, hold dette i buksesongen for å håndtere stresskviser.

2. Ansiktsbutikken Dr. Belmeur Spot Patch Kit

Dette unike produktet fra "The Face Shop" er en velsignelse for akne-utsatt hud, og den er også tilgjengelig i India. Plaster når det brukes på acnes, absorberer utslipp eller bakterier fra kviser. Det reduserer og forsvinner akne uten å forlate noe. Det kommer også med beskyttende band som du kan søke på kviser mens du setter på sminke. Dette vil beskytte kviser fra ytterligere irritasjon. Denne 2 i 1-pakken er definitivt en livredder for kvinner med fet og akne-utsatt hud.

3. Vichy Normaderm Hyaluspot Cream

Dette er en flott spotbehandling for akne og kvise. Som det er hypoallergenisk, parabenfri og silikonfri, passer den til alle hudtyper. Produktet inneholder salicylsyre og LHA som aktive ingredienser som helbreder huden super fort. Hyaluronsyreinnholdet i gel danner en defensiv barriere på akne for beskyttelse mot smuss eller miljøforhold. Hvis du lider av tilfeldige zits, er dette et fantastisk alternativ for deg.

4. Murad Acne Spot Treatment

Dette produktet trenger ikke en natt til å forsvinne akne, men bare noen få timer. Det gjør at zits forsvinner selv før de kommer opp. Du trenger en svært liten mengde av produktet, og det fungerer også på eldre akne. Dette vil ikke gi noe sted eller rødhet, og du kan gå ut selvsikkert selv uten sminke.

5. Nå Løsninger Essential Oils - Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er den mest potente essensielle oljen for å behandle kviser og acne. Når du daber denne oljen på stedet og legger den over natten, reduserer hevelsen recognizably. Det forsvinner etter hvert etter noen dager. Bortsett fra dette kan du blande det med bærerolje og påfør hele overflaten for å kontrollere overflødig oljeutskillelse. Hvis du bruker det regelmessig, kan det forhindres ytterligere utbrudd.

6. Mario Badescu Tørkemask

Hvis mer enn en akne eller kvise plager deg, gjelder denne pakken over hele ansiktet for å se fantastisk resultat. Det tørker ut zits på en gang, uten å gjøre huden for tørr. Dette kaolinbaserte produktet renser også huden perfekt og reduserer porestørrelsen. Det er en velsignelse for akne-utsatt hud og vanlig bruk vil definitivt vise positive resultater.

7. Kate Somerville EradiKate Acne Treatment

På samme måte som Mario badescu tørkekrem, suger denne også pimples og breakouts over natten. Det stikker ikke huden din og beroliger også rødhet, noe som kan oppstå på grunn av flare-ups. Det forårsaker noe tørking og flaking av huden, men siden det bare er påført i et lite område, kan du løse problemet med en fuktighetskrem. Hvis du ikke vil ta en sjanse med en konspirerende pimple som ødelegger din spesielle dag, er dette produktet et absolutt must-ha.

8. Innisfree Bija Trouble Spot Essence

Essens er viktig i K-skjønnhetsrutiner, og denne er perfekt for kvise og akne-utsatt hud. Den har en flott avkjølings- og beroligende effekt, og passer også til acne-utsatt hud. Det tørker ut kviser og fungerer også godt på arrene. Hvis du følger den koreanske hudpleierutinen i disse dager, må du sørge for å legge denne til listen.

9. Alba Botanica AcneDote Face og Body Scrub

Kvinner med akne-utsatt hud holder seg unna scrubs som de ofte er for harde for huden. Men dette er bra for akne-utsatt hud. Den er fri for sulfater, parabener og ftalater. Det styrer olje og tørker pimples super fort. Det forhindrer også ytterligere breakout. Sammen med kviser i ansiktet, tar det vare på kroppsfeber også.

10. Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel

Dette gelbaserte produktet kurmer dine breakouts innen 2-3 dager. Den er gjennomsiktig, og du kan bruke den selv under sminke. Det irriterer aldri huden og passer til alle hudtyper. Dette er veldig reisevennlig og kan være din frelser i et øyeblikk av nød.

Alle disse produktene er gode for dine plutselige utbrudd. Legg ett eller flere av disse til stash og du vil sikkert elske å se hvordan disse produktene tar vare på huden din i øyeblikk av nødstilfelle.

Topp 10 produkter for å behandle Friszy Hair Topp 10 sjampo for tørt og grovt hår Topp 10 Diverse skjønnhetsartikler du bør bare ikke gå glipp av! Topp 10 Øyenbrynsprodukter som vil ramme ditt ansikt vakkert 10 produkter for å bli kvitt hudpigmentering 10 Smink og skjønnhetsprodukter som jeg beholder Tilbakekjøp Topp 10 Bobbi Brown Products Hvordan bli kvitt akne arr Hvordan bli kvitt akne Hvordan bli kvitt akne på brystet Hvordan bli kvitt mørke sirkler under øynene Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår 7 fantastiske måter å få glødende hud over natten Lakme Absolute Skin Gloss Overnight Mask Colorbar Skin Beauty Sleep Overnight Creme Kroppshandelen Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: