Hei kjære damer,

Dette er en av de impulse som kjøper hos Marks and Spencer. Jeg trenger virkelig å holde fast i planen min, i stedet for å se hva som er rundt betalingstellerne. De får deg alltid på denne måten! La oss finne ut mer om denne nye håndkremen fra Marks og Spencer Nature's Ingredients-serien.

Pris: £ 2 for 100 ml Produktbeskrivelse:  • Denne luksuriøse håndkrem er beriket med naturlig ekstrakt av sheasmør • Spesielt formulert med tilsatt fuktighetskrem for å hydrere de travleste hendene • Laget med integritet. Verken dette produktet eller dets ingredienser har blitt testet på dyr • Ikke testet på dyr BUAV godkjent

• Produktstørrelse: 100 ml • Alkoholfri: Ja • Egnet for vegetarianere • Passer til veganer • Hudtype: Passer for alle hudtyper

ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, stearinsyre, paraffinum-væske, ceteareth-20, glyserylstearat, peg-100-stearat, sorbitol, parfum, butyrospermum parkii (sheasmør), polysorbat 20, benzofenon-3, karbomer, dinatrium edt, xantangummi, propylen glykol dicaprylat / dicaprat, amyl kanel, benzylsalisylat, heksylkanal, butylfenyl metylpropionalt, alfa-isometylionon, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben, natriumbenzoat, sorbinsyre

Min erfaring med Marks and Spencer Nature's Ingredients Shea Butter Håndkrem:

Min hudtype - bortsett fra ansiktet mitt, er huden min ekstremt tørr. Jeg pleide å ha veldig myke hender på en gang. Jeg var ikke i noe ekstremt vedlikehold - men brukte håndkrem om natten og litt vanlige manikyr. Og så hva skjedde? Vel, jeg ble mor! 😉 Så, ting forandret seg drastisk. Ikke bare hadde jeg ikke tid til manikyr, jeg hadde ikke engang tid (lese energi) for å bruke en håndkrem om natten. Og for å gjøre saken verre, er hendene mine stadig i og ut av vannet - taper fuktighet hver gang. Unødvendig å si, vi er ganske mye på bergbunnen.

Så, for å forbedre håndhelsen, tok jeg opp et par M & S håndkrem.

emballasje: Håndkremet kommer pakket i et enkelt plastrør med en flip-topp som produktet enkelt kan dispenseres ut. Røret tillater tilstrekkelig kontroll over mengden av produkt som dispenseres. Det er ingen ytteremballasje eller tetning.

Parfyme: Den har en lett shea smør duft - ikke for fremtredende å få over-powering og kvalme, heller ikke for lys for å få deg til å føle - hva er poenget. For meg er det ganske hyggelig.

Tekstur: Håndkremet er ekstremt lett og lett å spre. Det absorberer også raskt inn i huden. Absorbsjonen i huden er komplett - noe som betyr, uten rest eller følelse av klistrethet. Dette er utmerket, fordi det gjør at du kan fortsette å jobbe - som å bruke din bærbare PC etc. uten å måtte bekymre deg for å få flekker på alt.

Innvirkning: Med dette føles hendene mine myke og smidige til de går tilbake i vannet. Det er definitivt ikke en intensiv hydreringskrem som L'Occitane Shea Butter en. Det er imidlertid perfekt for dagtidsklar fuktpåfylling av hendene. Det vil gi hendene lys fuktighet og opprettholde hydratiseringsnivået i huden.

En siste ting - Selv om etiketten sier "Shea Butter Hand Cream" og ja, shea smør har blitt brukt i produktet, er det ikke hovedbestanddelen. Det er bare midt på ingredienslisten. Faktisk bør dette ikke være overraskende fordi på dette prispunktet og denne mengden kan du egentlig ikke forvente at sheasmør skal være den beste ingrediensen. La oss være realistiske.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Marks and Spencer Nature's Ingredients Shea Butter Håndkrem:

• Ekstremt lett. • Absorberer raskt. • Sprer seg lett. • Ingen hvit støping i det hele tatt. • Ingen tegn på greasiness eller rester igjen. • Ikke flekker. • Har en nydelig myk shea smør duft.

Cons of Marks and Spencer Nature's Ingredienser Shea Butter Hand Cream:

• Ikke intenst fuktighetsgivende. • Mens fliptoprøret er lett å bruke, er det en 100 ml emballasje - så det er ikke den mest praktiske å stikke inn i vesken din!

IMBB Rating: 4/5

Jeg har prøvd Marks and Spencer håndkrem før og selv om jeg likte dem (spesielt duften av varianter jeg plukket) fant jeg ikke dem ultra nærende. Ingenting kommer like nær L'Occitane Shea Butter Hand Cream. Imidlertid føler jeg at disse har et sted for seg selv. Mens den intense fuktigheten av L'Occitane Shea Butter fungerer veldig bra om natten, gir disse M & S-ene en fin daglig økning av fuktighet, spesielt om sommeren. Og det er et ganske anstendig priset produkt, og du får en god mengde.

Marks and Spencer Marokkansk Escape Bitter Orange Nourishing Hand and Nail Cream Marks & Spencer Magnolia Hand & Nail Cream Marks and Spencer Rose Hand & Nail Cream Marks and Spencer La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem Marks and Spencer Fresh Aloe Vera fuktighetsgivende hånd og neglelak Best Marks and Spencer Hand Creams tilgjengelig i India L'Occitane Shea Butter Hand Cream SkinFood Shea Butter Hand Lotion Burt's Bees Shea Butter Håndreparasjonskrem Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream L'Occitane Shea Vanilje Bouquet Håndkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019