Hei IMBBians,

L'Oreal Paris Infallible Lip Paint leveres i to forskjellige typer finish-lip maling som har matt finish og leppemaling i form av "lakk" som har blank overflate. I dag skal jeg se på skyggen "103 Fuchsia Wars" fra deres Infallible Lip Paint Lacquer-utvalg. Fortsett å rulle for produktdetaljer.

Produktbeskrivelse: L'Oreal Paris introduserer en av en slags flytende lakklipsmaling for dyp høyglans leppefarge med superkonsentrerte pigmenter for glatt maling som finish som varer i 8 timer. I et slag berører designerapplikatoren nøyaktig den levende, fulle dekningsfarge til lepper for behagelig slitasje. Tilgjengelig i høyeffektive flytende leppestiftfarger, fra naken, pinks til fet. Ingen blødning, ingen flekker, vannavstøtende. Egenskaper: · Glatt krem ​​væskeformel for en behagelig følelse. · Supercharged pigmenter for vår mest pulserende, fargelignende farge. · Ingen blødning, ingen flekker, vannavstøtende.

Pris: INR 799 for 8 ml

ingredienser: Octyldodekanol, Polybuten, Bis-Diglyceryl, Polyacyladipat-2, Pentaerythrityl, Tetraisostearat, Disteardimonium Hectorit, Silikasilylat, BHT, Polyglyceryl-2, Triisostearat, Cera Mikrokrystallin / Mikrokrystallinsk Voks / Dyr Mikrokristallin, Propylenkarbonat, Alumina Fenoksyetanol, Tocopherylacetat, Parfume / Fragrance, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-butyl, Hydroksyhydrocinnamat Benzylalkohol, Geraniol, Hexylkanal, Hydroksykitronell, Hydrogenert Lecithin, Kalsiumnatriumborosilikat, Kalsium Aluminium, Borosilikat, Silika, Syntetisk Fluorflogopitt, Tinnoksid. Kan inneholde: Glimmer, CI 77891 / Titandioxid, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 45410 / Red 28 Lake, CI 15850 / Red 7 Lake, CI 77120 / Barium Sulfate, CI 15850 / Red 6, Cl 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 75470 / Carmine.

Bruksanvisning: For en jevn finish, exfoliate leppene dine før bruk. · Bruk punktet på applikatoren for å nøye skissere din buksebøyle. · Fyll leppene dine med farge, starter fra midten, blander utover.

Min erfaring med L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 103 Fuchsia Wars:

L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer har totalt 4 nyanser i glansområdet. Det er nyanser av pinks, røde og nudder i denne samlingen. Dette ble lansert av L'Oreal Paris som et flytende leppestiftområde som gir høy skinn på leppene.

emballasje: Den ufeilbare leppemaling kommer pakket i et fargekodet rør som emballasje. Dermed blir det lettere å se skyggen bare ved å se på fargene på røret. Det er en fotfotformet applikator som følger med den svarte hetten på denne røret. Denne applikatoren har et skråt spiss som hjelper til å strekke og farge leppene perfekt uten ujevnhet. Applikatoren plukker anstendig mengde produkt i en enkelt dukkert og jeg fant det ganske nyttig når du søkte på dette leppestiftet.

Røret ser ganske glanset ut, noe som legger til emballasjeværdien til denne leppemaling. Skyggenavnet og ingrediensdetaljer er nevnt på baksiden av røret pent. Samlet sett er emballasjen meget slank og lett og kan lett flyttes rundt. Jeg er imponert over den søte emballasjen til dette serien.

Skygge: Skyggen "103 Fuchsia Wars" er en vakker, lys fuchsia rosa skygge. Fargen ser veldig lys og fluorescerende ut, men det er ikke for neon. Det ser bra ut på leppene mine og gir en forandring til sminkeutseendet. Det har ingen kule eller varme undertoner i det, så jeg føler at dette vil passe til hudflekker med hver undertone. Men jeg føler at slike lyse farger komplimenter rettferdige til middels hudfarger med mer nåde. Du kan bruke denne skyggen med letthet om dagen og også om natten for kveldsfesten. Det er en så fin skygge, og jeg elsker absolutt denne fargen. Hvis du skal bruke denne lippen til et kveldsutseende, så gå til en myk flekkete Kohl liner sammen med dette.

pigmentering: Denne leppemaling er intenst pigmentert og gir en fullstendig ugjennomsiktig dekning i 1-2 swipes. På mine lepper påfører jeg to strøk for å jevne ut kantene og få maksimal fargepeng. Det vil ikke gjemme leppepigmentering helt siden finishen er blank i naturen. Jeg elsker bare den fantastiske pigmenteringen av disse lippene. De gjør at leppene mine ser fullere og bredere ut.

Denne leppemaling lukter av klassisk fruktig smak. Duften er imidlertid ikke for sterk eller for mild. Etter å ha brukt denne leppestiften, forblir den for en gang, ettersom den gradvis fades bort.

Tekstur og finish: Kommer til tekstur av denne leppemaling, føler jeg at den er ganske glatt og kremaktig som kan påføres på leppene uten å trekke og dra. Målingen på denne leppemaling er skinnende i henhold til produktbeskrivelsen. For noen som ønsker glatt leppestift i flytende formulering, er dette området perfekt for deg. Jeg vil helst bruke den som en leppelys enn som en leppestift.

Den beste delen av denne leppestiften er at den fungerer perfekt selv på tørre lepper, og du trenger ikke å bruke en leppebalm under. Det gir en fuktighetsgivende følelse til leppene og gjør dem ser hydrert og sunt. Det markerer ikke de fine linjene i leppene i motsetning til andre flytende leppestifter.

Imidlertid, siden finishen er blank og leppemaling ikke tørker ned, føles det litt klebrig hvis det brukes i overkant.Jeg kunne føle nærvær av noe på mine lepper når jeg presser dem sammen. Det føles virkelig ubehagelig hvis du er en dør-hard matte leppestift elsker som meg.

Denne leppestiften er ikke vanntett og smussfast. Det har en tendens til å bli overført ved å komme i kontakt med gjenstander. Dette er definitivt en ulempe med dette spekteret. Samlet sett føler jeg at konsistensen er ganske tung med en kremere konsistens, og du kan ikke være i stand til å trekke den av under varme vær. Det burde ha blitt kalt som en superpigmentert leppelys heller enn en flytende leppestift.

Oppholdsstyrke: Lengden på denne leppemaling er ca 5-6 timer på leppene mine. Det kan overleve normale måltider med mindre endringer i fargeintensiteten. Med oljete måltider blir det fadet helt og må brukes igjen. Men dette er ikke plagsomt siden det er lett å jobbe med denne formuleringen. Slitestiden til disse leppestiften kan økes hvis du ikke smuger leppene dine mye og unngå mat og drikke i mellom.

Fjerning av denne leppestiften er også veldig lett. Det blir enkelt fjernet med Garnier Micellar-vann eller annen sminkefjerner.

Alt i alt: Nå er det tid for min endelige dom. Denne leppemaling er en sammensmeltning av egenskaper av forskjellige typer formuleringer. Den gir god pigmentering av en leppestift, gir glanset polsk som en leppeglans, kremaktig og jevn tekstur med en væskeflekkfarge og gjennomsnittlig oppholdsstyrke i en vanlig leppestift. Så mange funksjoner leveres pakket i en enkelt pakke. Hvis du vil prøve noe nytt og interessant, kan du gi dette området et forsøk.

Fordeler av L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 103 Fuchsia Wars:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Fargekodd kropp.
 • Do-fotformet applikator.
 • Rik pigmentering.
 • Vakker og lys fuchsia-leppefarge som ser nydelig ut.
 • Høyglans glanset finish.
 • Rimelig.
 • Tekstur er glatt og kremaktig.
 • Passer alle hudtoner.
 • Veldig bra for tørre lepper.
 • Du trenger ikke å bruke en leppebalsam under.
 • Fremhever ikke fine linjer med lepper.
 • Fjerning er veldig enkelt.
 • Ikke etterlater noen rester.

Ulemper ved L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 103 Fuchsia Wars:

 • Føles ganske klissete på å trykke på leppene.
 • Gets overført på objekter.
 • Kan ikke skjule leppepigmentering fullt ut.
 • Ikke vanntett og smussbehandlet.
 • Å ha makt kunne vært bedre.
 • Kan ikke overleve oljeholdige måltider.
 • Fungerer bedre som en leppeglans enn en flytende leppestift.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 103 Fuchsia Wars? Ja, bare hvis du elsker høyglanspolerte lepper.

L'Oreal Paris 326 Sultry Sangria Infallible Lip Paint L'Oreal Paris 318 Fearless Fuchsia Infallible Lip Paint L'Oreal Paris Infallible Lipstick i Fearless Fuchsia L'Oreal Everlasting Plum 712 Infallible Lipstick L'Oreal Paris Rød / Vin 6HR Infallible Neverfail Lipliner L'Oreal Paris 106 Alerte Rouge Infallible Mega Gloss Tarte Snap Tarteist Glossy Lip Paint Essence Metal Shock Lip Paint 02 Hemlock MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Aflush og Funk Samling Deluxe Lip Lacquer Dancing Queen Makeup Revolution Salvation Fløyel Lip Lacquer i Keep Flying For You Burt's Bees 512 Fuchsia Flood Lipstick Lotus Herbals Fuchsia Fever Pure Colors Matte leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: