Hudton: Middels til Dusky

Hei alle,

Håper du gjør alt bra. Lime Crime er et merke som er veldig kjent for sin slitesterke fløyelvannsleppestift. Nylig lanserte de en ny samling flytende leppestifter kalt "Plushies Soft Focus Lip Veil". I dag skal jeg vurdere skyggen "Blackberry" fra Lime Crime Plushies-serien. La oss se hvordan denne gikk for meg.

Pris: $ 20 for 3,5 ml

Produktbeskrivelse: Mykt fokus, ikke-ugjennomsiktig leppe. Lang slitesterk formel tørker helt ned for en flekkfast finish. For best resultat, exfoliate lepper og påfør leppebalsam før påføring. Påfør Plushies og en gang tørr, klapp ned med en finger for maksimal plysj. Ser bra ut med leppeforinger og under lip gloss. Hva det gjør: Gjør leppene dine myke og myke. Forbedrer din naturlige leppefarge. Hva det ikke vil gjøre: Gjør leppene dine harde eller overdrevne. Gni av for tidlig eller tørk ut leppene dine. Flake eller skrelle.

ingredienser: Isododecan, cyklopentasiloksan, trimetylsiloksysilikat, kaolin, silikat Dimetyl Silylat, Dimetikon, Disteardimonium Hectoritt, Hydrogenert Polyisobuten, Hydrogenert Soyabønneolje, Paraffin, Mikrokrystallinsk Voks (CeraMicrocrystalline), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Helianthus Annuus (Solsikke) Extract, Rosmarinus Officinalis Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Propylen Carbonate, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Flavour (Aroma). Kan inneholde / PeutContenir [+/-]: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360), titandioxid CI 77891), Blue 1 Lake (CI 42090), Mangan Violet (CI 77742).

Min erfaring med Lime Crime Plushies Myk fokus Lip Veil Blackberry:

Disse leppestiftene kommer inn i et knust gjennomsiktig rør som ser så søtt ut. Røret har den søteste rosa hetten med søte teddybjørner. Lippestiftrøret har en ytre rosa gjennomsiktig plastdeksel som også er søt og annerledes. Lippestiften ser super pen ut og skrifter på røret er også nydelige. Applikatoren er en myk doe-fot som er det jeg foretrekker i leppestifter som jeg føler at de lager mindre striber, og det er lett å få en presis søknad uten lipliner. Så, tommelen opp for det.

Som jeg har fortalt deg før "The Plushies" er en ny formel flytende leppestifter av Lime Crime. Dette sortimentet kommer i et stort utvalg av 12 nyanser, og alt skyggenavnet er basert på et søtt, spiselig navn som Marmalade, Butterscotch, Gumdrop, etc. Jeg plukket skyggen "Blackberry" som er en ren rødaktig bærskygge. Fargen er så vakker og vil være perfekt for høsten.

Plushies beskrives som en "fløyels matt, soft-fokus formel som forbedrer din naturlige leppe farge". Disse er nesten som en leppefarget som de er veldig tynne og rene og de tørker helt ned og gir effekten av en matt flekk.

Formelen er veldig likformig og de gjelder som en fargetone på leppene. De er lette og tynne på leppene og overfører ikke eller smuss i det hele tatt. De er veldig komfortable og de tørker ikke ut eller smuldrer på leppene. Siden det er mer av en fargetone, er fargene litt rene og vi kan ikke forvente full på opasitet som vanlige flytende leppestifter. Men fargen er lett byggbar. Etter å ha påført et lag av fargen, tørker det helt ned og du kan bruke et nytt friskt lag, og du kan følge igjen med et annet lag hvis det er nødvendig. Vanligvis gir tre lag av leppestift full ophet og dekker leppene helt, men hvis du vil ha en ren fargevask, så kan vi stoppe med det første laget selv.

De har en berry duft og formelen er så lett at du glemmer at du har på deg noe. De er slitesterke og de fades jevnt og når de tørker ned. De er smudgeproof og overføringssikre.

Totalt sett er disse fantastiske lippene som vil være en godbit for alle som hater over tørking av normale flytende leppestifter.

Pros av Lime Crime Plushies Soft Focus Lip Veil Blackberry:

 • Søt emballasje.
 • Rød berry rød farge.
 • Flytende konsistens.
 • Matt finish.
 • Fungerer som en leppefarge.
 • Smudgeproof, transfer-proof.
 • Komfortabel, lett.
 • Byggbar pigmentering.
 • Berry duft.
 • Langvarig.

Cons of Lime Crime Plushies Myk Fokus Lip Veil Blackberry:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Lime Crime Plushies Myk Fokus Lip Veil Blackberry? Ja, og jeg vil prøve flere nyanser fra denne linjen.

Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick Saint Lime Crime Velvetines Liquid Matte leppestift Cindy Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick Utopia Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick Cupid Lime Crime Velvetines Væske Matte Leppestift i Riot Charlotte Tilbury Wonderglow Instant Soft-Focus Beauty Flash Primer Benefit Watt's Up Soft Focus Highlighter L'Oreal Color Riche Caresse Fiery Veil leppestift Illamasqua Matte Veil Bodyography Veil Foundation Primer - Nøytral Bobbi Brown Crushed Lip Farge Blackberry Kiko Milano Creamy Lipstick 06 Blackberry Revlon Super Lustrous Creme Lipstick: Blackberry City Color Blackberry Mojito Kremete Lips Sephora Collection 14 Blackberry Sorbet Cream Lip Stain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: