Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv

Hilsener alle,

I dette innlegget vil jeg gjennomgå Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam. Det er tre andre varianter - fuktig, følsom og frisk. La oss komme inn på detaljene.

Pris: $ 16,61 for 150 ml Produktbeskrivelse: Dette er en skrubbe + skumrenser. Den inneholder mikrofine melpartikler som forsiktig skrubber de døde hudcellene og lyser kjedelig hud. Det har pulvermel duft.

Hvordan å bruke: Dispense en tilstrekkelig mengde på palmer og skum med vann. Masser forsiktig opp hele ansiktet og skyll det grundig. ingredienser: Vann, Myristinsyre, Glyserin, Kaliumhydroksid, Sukrose, Palmitinsyre, Stearinsyre, Laurinsyre, Hydrert kisel, Honningekstrakt, Kokamidopropylbetain, Glycerylstearat SE, PEG-40 Stearat, Natriumklorid, Trehalose, Butylenglykol, Betain, PEG -14M, tetranatrium EDTA, hvete kjernemel, natriumlauroyllaktylat, ceramid NP, fytosfosin, Ceramid AP, kolesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ceramid EOP, Etylheksylglyserin, 1, 2-hexandiol, Fragans

Min erfaring med Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam:

emballasje: Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam kommer i en lett å presse, klumpete tube emballasje med en flip top. Flippen åpnes med et lite trykk og lukkes med et klikk som forhindrer spild, derfor er det reisevennlig. Navnet på produktet er skrevet på forsiden av røret og all annen informasjon er gitt på baksiden av røret. Annet enn det, viser de 3 honeycombs ved siden av ordet 'Honey' på røret det fuktige nivået, og de 3 hveteplanter ved siden av ordet 'Hvete' indikerer rensingsnivået.

Tekstur og duft: Dette renseskummet er ganske tykt og kremaktig i konsistens. Det er ingen sjanser i det hele tatt å få produktet ut av røret uten å klemme det. Det har skinnende peachy-pearly farge til den. Teksturet føles litt gritty på grunn av tilstedeværelsen av eksfolierende partikler, som jeg ikke vet hva de er laget av - kanskje hvetekjerne melpartikler. Disse partiklene er svært små og ganske milde på huden, noe som gjør den perfekt til daglig bruk som rensemiddel.

Disse er ikke lett synlige før du fokuserer på dem, men definitivt kan føltes opprinnelig. Senere, innen få sekunder, blir partiklene oppløst. Når det kommer i kontakt med vann, skummer det veldig bra ut. Duften er ganske frisk. Den er mild, subtil og behagelig. Selv om det er en personlig preferanse, liker jeg definitivt duften. Duften drar rundt i noen minutter etter å bruke renseskummet.

Bruk / Resultater: For det beløpet som er nødvendig for å rense ansiktet, bruker jeg bare en ertestørrelse. Ærstørrelsen av renseskummet er mer enn nok til grundig rensing. Og med så mye beløp som trengs, varer det ganske mange måneder. En liten mengde lunder opp ganske bra og føles luksuriøst. Etter å ha latt opp, masserer jeg forsiktig over ansiktet og nakken i et minutt. Så skyller jeg av med vanlig vann.

Post skylling, huden er mye klarere og mykere samtidig. Det gjør huden knirkende rent og tørker ut huden rundt hjørnet av munnen min. Derfor, for tørr hud, tror jeg ikke denne spesielle varianten er bra. Dette renseskum bidrar til å kvitte seg med hver smuss, sebum og urenheter effektivt. Hvis jeg bruker den om morgenen, holder den min oljeholdige nese skinnfri hele dagen. Det renser huden dypt og renser porene. Rengjøringsskummet lyser opp huden mens du porer porene dypt.

Også, hvis rensende skum brukes over den ødelagte huden, stikker den mye. Jeg hadde hormonell pause i forrige uke og pimpleen ble poppet på egenhånd. Da jeg brukte dette renseskummet, stakk det det området. Jeg kan føle den stikkende følelsen gjennom masseringstiden og til jeg skyller av renseskummet. Det er effektivt å fjerne spor av lys sminke, men sørg for ikke bruk dette renseskumet hvor som helst nær øyet. Det stikker øynene for dårlig.

Alt i alt: Hvis du har problemfri hud, kan dette være godt rensende skum for huden din. Det lyser opp ansiktet og renser huden dypt. På plussiden lenger den friske duften rundt i noen minutter etter bruk av renseskummet. Imidlertid kan den ikke brukes på knust hud og noen ganger gjør huden elastisk.

Pros av Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam:

• Praktisk emballasje • En liten mengde er nødvendig • Exfoliator + rengjøringsmiddel • Frisk duft • Lammer godt • Forårsaker ikke utbrudd • Gjør huden knirkende rent • Fjerner lys sminke • Lyser opp huden

Cons of Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam:

• Gir huden litt stretchy rundt hjørnet av munnen • Sting hvis brukt over ødelagt hud

IMBB Rating: 3.8/5 Vil jeg anbefale Skinfood Honey Flour Brightening Cleansing Foam? Jeg vil bare anbefale hvis huden din ikke faller inn i kategorien for å være tørr eller problematisk.

Skin Food Peach Sake Emulsion Skin Food Peach Sake Pore Serum Skin Food Everyday Lentil Facial Mask Sheet Skinfood Black Sugar Mask Wash Off Skinfood Black Sesame Hot Mask Skinfood Royal Honey Hydro Cream Innisfree Green Tea Pure Cleansing Foam Avène Mousse Cleansing Foam The Face Shop Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam Sebamed Clear Face Cleansing Foam Missha Beyond Closet Super Seed Cleansing Skum Grapefrukt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: