Hei lovelies

Dette er mitt første neglelakkpost på IMBB, og jeg tok lang tid å bli ferdig med denne anmeldelsen. Somre er her, og jeg plukket noen spiker malinger fra min all-time favoritt apotek merke, Maybelline. Blant disse nagelmalene er noen glitrende, mens noen gir en elegant matt finish. Jeg vil gjennomgå dem alle i dag. Uten mye forsinkelse, la oss komme i gang med anmeldelsen.

La oss ta en titt på de fargene jeg har valgt for gjennomgang i dag (L til R): • Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Paint - Blushing Bubbly 115 • Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Paint - Fyrverkeri 114 • Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Paint - Rock The Night 117 • Maybelline New York Color Show Bright Matte - Blå Orange M306 • Maybelline New York Fargeshow Glitter Mania Nail Lacquer-606 Paparazzi Purple

Pris: For 6 ml hver • Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Paint - Rs 150 • Maybelline New York Color Show Bright Matte - Rs 175 • Maybelline New York Fargeshow Glitter Mania Nail Lacquer - Rs 125

Min erfaring med Maybelline Color Show neglelakk:

emballasje: Neglelakkene som jeg vurderer i dag, kommer fra tre forskjellige Color Show-områder av Maybelline: Party Girl-serien, Bright Matte Range og Glitter Mania-serien. Selv om de tilhører forskjellige områder, er det ingen variasjon i emballasjen til disse neglelakkene. De kommer i samme runde formet glassflaske med en svart hette på den. Penselapplikatoren er festet til den svarte hetten på flasken.

Penselen plukker en anstendig mengde produkt og er perfekt for å påføre neglelakk feilfritt. Skyggenavnet på neglelakk er nevnt på toppen av den svarte hetten. Kun for Bright Matte-varianten har flaskens kropp en vakker, matt matte type finish som ytterligere forbedrer emballasjen. Samlet sett er emballasjen reisevennlig, attraktiv og søt. Men disse er ikke robuste, siden hvis du slipper dem, vil flasken sannsynligvis bli knust i stykker

Min erfaring med Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Maling:

Tekstur og finish: Dette området er spesielt ment for deg hvis du skal til en fest og vil ha glitrende negler som skinner som en bombe. Neglelakkene er utformet på en måte slik at de kan brukes som glitertopp over din normale neglelakk. Hver av nyanser i dette området har en fest som en glitrende tekstur. Tekstur av denne neglelakken er ganske fantastisk. Den inneholder mange klumpete glitter som ser nydelig ut når de påføres negler.

Konsistensen er middels tynn og kan lett påføres neglene uten å rive eller trekke. Den inneholder både mellomstore og mikrostore glitter. Neglelakk kan påføres sømene jevnt og gir en jevn finish. Ved bruk av neglelaket har glitter imidlertid en tendens til å spre seg ujevnt, så du må håndtere børsten smart for å diffundere glitterene på hele neglen.

Det er definitivt ikke hurtig tørking neglelakk. Det tar ca 10-15 minutter å tørke helt ned, slik at du ikke kan røre noe innen denne tiden for å unngå overføring på gjenstander. Etter at denne neglelakken tørker helt ned, legger den seg til høyglansende nagelmaling og ser perfekt ut til fester. Fargebetaling av disse nagelmalmene er ganske bra, så du kan bruke dem som individuelle nagelmaler også. Mens jeg eksperimenterte med disse neglelakkene, brukte jeg dem som en individuell neglelakk for å teste deres effektive ytelse som et frittstående neglelakk.

Shades: Dette spekteret har totalt 8 spiker maling og fargevarianten som tilbys er veldig bra. Fra subtile rosa glitter nyanser til dristige røde glitter negler maling, finner du en neglelakk som komplimenterer ditt valg passende. Jeg elsker virkelig skyggeområdet. Nail maling er perfekt pigment pakket og farge vises godt på neglene levende. Hvis du bruker den som individuell neglelakk, vil du trenge 2-3 slag for å oppnå den perfekte fargevinduen.

Men hvis du vil bruke denne neglelakken som en topplakk glitter, er det bare et enkelt slag, og du vil ha festklare negler. Jeg kjøpte tre negler fra dette området, og de fargene jeg har valgt, er både dristige og dempede glitterfamilier. Dette skyldes at jeg ikke ville bruke dristig glitter neglelakk hver dag. Jeg har nyanser 'Fireworks' og 'Rock the Night' spesielt for festslitasje. For hver dag ha det formål, fikk jeg en dempet glittermaling i skyggen 'Blushing Bubbly'. La oss definere hver av disse nyanser individuelt.

Blushing Bubbly:

Dette er en veldig pen baby rosa glitter spiker maling som ikke er veldig rikelig med glitter. Det er ingen synlige klumpete mellomstore sølvglittere; den inneholder bare veldig fine mikro-rosa baby rosa glitter som blander godt med basen rosa farge. Det ser faktisk ganske rosa ut når det bæres alene som en individuell neglelakk. Fargen ser dempet, men veldig stilig. Jeg personlig elsker disse typer negler maling. Den kan brukes på hverdagslig basis og vil helst gå med rettferdige til mellomstore overflater.

Fyrverkeri:

Dette er en vakker, rød, basert glitter spikermaling som inneholder mange klumpete sølvglitter og mikrostrålende glitter som ser veldig vakkert ut. Det er perfekt å samsvare med din lille røde kjole. Hvis du går til kveldsfester, så er denne rødglitterte neglelakken den perfekte plukkingen. Det ser veldig sofistikert ut på negler og glitter opp neglene. Denne fargen passer alle hudtoner. Jeg elsker denne neglen maling mye. Fargebetaling er fantastisk, og jeg foretrekker å bruke den som individuell neglelakk. Du kan også bruke den til en topplakk over en basefarge. Det vil helst gå med svarte basefarger.

Rock The Night:

Denne nyansen er en dristig og vakker mørkblå nyanse som inneholder mørkblå og gylden glimmer suspendert i en blå basefarge. Den mørkeblå glitteren i denne neglelakken, når den diffuseres med den blå basen, gir et nydelig utseende på neglene. Gyllene glitter er imidlertid ikke særlig fremtredende, men de gir en vakker, gylden, blåaktig glans til neglene. Denne fargen er mindre pigmentert sammenlignet med de to andre nyanser som jeg plukket og krever flere slag for å oppnå den perfekte glitterfinishen. Alt i alt er dette en flott festskygge, og jeg elsker denne skyggen mye

Oppholdsstyrke: Disse nagelmalingene blir veldig lange, i ca 10-15 dager på neglene mine. Etter 10 dagers søknad oppdaget jeg svakt chipping av fargene fra neglene. Men likevel etter glisning så glødet veldig frisk og det var ikke mye variasjon i fargeintensiteten. Fra et apotek som Maybelline, forventer jeg ikke denne lange oppholdsperioden, så jeg er virkelig overrasket. Hvis du ikke engasjerer deg i husarbeidene mye, vil du ha en lang oppholdstid. Men hvis du gjør husarbeid, bruk en transparent topplakk over dette for å sikre en lengre oppholdsperiode.

Kommer til fjerning av disse nagelmalingene, er det veldig vanskelig å fjerne glitterbaserte nagelmaling. Med normale fjernere vil du faktisk ende opp med å bruke mye produkt. Bedre dab neglelakkfjerner på et stykke bomull og hold det trygt for en stund på neglene dine. Dette trinnet hjelper forholdsvis i enklere fjerning. Men igjen vil fjerningen ikke være så enkelt som du har med normale neglelakker.

Alt i alt: Jeg er veldig imponert over tekstur og kvalitet på disse neglene maling. Min personlige favoritt er 'Blushing Bubbly' og jeg bærer det ganske ofte. Oppholdsstyrken er som OMG! Jeg kan ikke slutte å bli forelsket i disse neglelakkene. Disse er perfekte for fester. Vær en bedre og ta noen neglelakk fra dette området.

Fordeler av Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Maler:

• Reisevennlig emballasje • Fin applikator • Rimelig • Flott for fester • Inneholder klumpete glitter • Fargepengene er gode • Kan brukes alene eller som topplakk • Beskytter neglene jevnt. • Glitter glir på neglene jevnt • Perfekt glansfull overflate • Lettvektsformel • Neglene blir ikke ujevnlige • Oppholdsstyrke er vanvittig • Skriver ikke mye av • Dette sortimentet kommer i en rekke farger.

Ulemper med Maybelline New York Color Show Party Girl Nail Maling:

• Fjerningsprosessen er veldig tøff.

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline New York Color Show Party Girl Spiker Maling? Ja, sikkert.

Min erfaring med Maybelline New York Color Show Bright Matte Nail Maling:

Tekstur og finish: Dette er et vakkert matte spikermalingområde fra Maybelline. Nail maling i dette området er veldig lett å jobbe med og en veldig jevn mellomstykk tekstur. Det glir på neglene uten problemer og opptar neglene jevnt uten å rive seg. Disse neglelakkene tørker veldig fort, så du trenger ikke å vente timer for å få neglene dine ferdig. Disse er hurtigtørking av nagel emaljer. Maten er helt matt og ser veldig vakker ut på neglene. Disse dagene er matte negler trending overalt, og jeg elsker matte neglelakk. Samlet sett er formuleringen og kvaliteten veldig bra for en matt neglelakk

Shades: Denne serien har ca 6 nyanser, men skyggevalget i dette området er ikke variert. For det meste finnes farger fra rosa, røde og oransje familier i dette området. Shade variasjon klok, det er ganske deprimerende som jeg ventet flere alternativer fra Maybelline. Jeg ville ha plukket flere nyanser hvis fargespekteret var variert. Uansett, jeg hentet bare en nyanse fra dette området. Det er i skyggen 'Blazing Orange'. Fargen er svært pigmentert og vil trenge 1-2 slag for den perfekte matte finishen. Du kan også bruke et enkelt slag, men for å sikre mer jevnhet i søknaden bruker jeg to slag.

Blazing Orange: Som beskrevet i skyggenavnet, er dette en veldig levende og poppy orangisk rød nyanse. Den går helt matt i ett slag. Denne fargen er en perfekt blanding av røde og oransje undertoner. Jeg elsker denne typen lyse og valmuefarge for somre. Det lyser øyeblikkelig opp neglene mine. Denne fargen er veldig allsidig og passer godt til alle indianer. Man kan også bruke denne fargen som brudepike maling. Jeg elsker denne lekre orang-røde neglelakken, og jeg er veldig imponert over finishen.

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er omtrent 5-7 dager, avhengig av hvor mye arbeid du gjør. Hvis du er mer i husarbeidet, begynner den å kippe av fra kantene etter 3 dager. Bruk av topplakk er nyttig i dette tilfellet. Samlet sett er oppholdskraften kult til dette prispunktet. Denne neglelakken er også veldig lett å fjerne.Enhver vanlig fjerner ville fjerne den helt og det etterlater ingen flekker.

Alt i alt: Jeg har ikke mye klager om dette spekteret. Det virker veldig bra som en matt neglelakk. Oppholdsstyrken er også god. Bare det, mener jeg Maybelline burde ha lansert flere farger i dette området. Hvis du er mer inn i røde og appelsiner, er dette spekteret perfekt for deg.

Fordeler med Maybelline New York Color Show Bright Matte Nail Maling:

• Reisevennlig emballasje • Fin applikator • Frostet matte overflate på flasken • Rimelig • Flott for sommerferie • Lys og poppy rødaktig oransje farge • Kan også brukes som brudefarve • Fargepengene er gode • Beskytter neglene jevnt. • Spikermaling glir på neglene jevnt • Den perfekte matte overflaten som ser nydelig ut • Lettvektsformel • Neglene blir ikke ujevnlige • Oppholdsstyrken er god • Fjerning er veldig enkelt

Ulemper med Maybelline New York fargeshow Bright Matt neglelakk:

• Begynner å kutte av kantene etter 3 dager • Fargevariasjon er dårlig • Nyanser hovedsakelig fra rød og oransjefamilie

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline New York Color Show Bright Matt neglelakk? Ja, sikkert.

Min erfaring med Maybelline New York fargeshow Glitter Mania Nail Lacquer:

Tekstur og finish: Denne serien ble lansert av Maybelline for lenge siden. Det er et annet glimrende utvalg av Maybelline. Fargene i dette området er anstendig. Det inneholder for det meste mikro-størrelse sølv glitter og shimmers som gir en vakker touch til neglene. Glitterene er ikke klumpete og polsken er ganske gritty i naturen. Tekstur klok, neglelakkene har en middels tykk tekstur som glir lett på neglene uten å slepe. Fargen opptar neglene perfekt og sikrer en jevn og feilfri finish.

Alle fargene i dette sortimentet er sandete teksturerte og gjelder som en bris. Fargepengene er flotte og nagelmalingene er ganske pigmentpakkede. Det gir en vakker skinnende glansfinish til neglene. Formuleringen er veldig flott og fungerer skikkelig som en glitrende neglelakk. Imidlertid elsker jeg glitterfinishen til Party Girl Range mer med respekt for dette. Jeg bruker to strøk av dette neglelakk for en perfekt fargepeng. Fargen tørker ned veldig fort og tar omtrent 5 minutter å bosette seg helt. Jeg vil ikke si det er hurtig tørking neglelakk.

Shades: Denne serien har totalt 7 nyanser, og fargevariasjonen er kult. Jeg har nettopp valgt en nyanse fra dette området nylig. Jeg ønsket en blå-basert lilla, så jeg plukket 'Papparazzi Purple'. Hvis du er ute etter en rødbasert lilla, kan du prøve skyggen 'Matinee Mauve'. La meg nå beskrive skyggen.

Paparazzi Lilla: Skyggen 'Papparazzi Purple' er en nydelig blå tonet lilla med sølvglitter som er suspendert på grunnfarge. Når det brukes på neglene, ser det ut som teksturerte glitrende neglelakk. Glitterene diffunderer ikke med basisfargen, men forblir suspendert og gir et kornet utseende. Fargen ser veldig stilig ut på neglene, og kommer mest med vestlige antrekk. Dette vil passe til rettferdige til middels hudtoner mer.

Når det settes, faller glitterene ikke av. Neglelakket virker super skinnende på tidspunktet for påføringen, men etter hvert som tiden går, reduseres glimmer og det ser mer teksturert ut. Hvis du ikke er ganske vant til gritty neglelakk, kan dette overraske deg.

Oppholdsstyrke: Denne neglelakken holder seg i 7-10 dager på neglene mine. Det begynner å kippe av etter 4-5 dager fra kantene, og den glansete glansen forsvinner. Ved hjelp av et toppfrakk kan glansen bli restaurert og oppholdsperioden kan økes. På samme måte som andre glitrende neglelakk, er det ganske vanskelig å fjerne denne neglelakken. Normale neglelakkfjernere tar mer tid og kvantitet for å tørke av dette helt.

Alt i alt: Dette er et anstendig kjøp som en glitter neglelakk. Det ser vakkert, budsjettvennlig ut og det holder seg lenge. Men hvis du ikke liker teksturert neglelakk i form av glitter, kan du gi dette hoppet. I et nøtteskall er jeg fornøyd med kjøpet.

Pros fra Maybelline New York Color Show Glitter Mania Nail Lacquer:

• Reisevennlig emballasje • Fin applikator • Rimelig • Vakker blåtonet lilla glitter neglelakk med silverskygger • Flott for kveldsklær og med vestlige antrekk • Tekstur er gritty • Konsistensen er middels tykk • Tørker raskt av • Fargepengene er gode • Beskytter neglene jevnt. • Spikermaling glir på neglene jevnt • Perfekt glitterfinish som ser nydelig ut • Lettvektsformel • Neglene blir ikke ujevnlige • Oppholdsstyrken er god

Ulemper med Maybelline New York fargeshow Glitter Mania Nail Lacquer:

• Begynner å kutte av kantene etter 4-5 dager • Skimmerfarge reduseres etter 4-5 dager • Teksturert glitterfinish som virker ganske sandig • Det er vanskelig å fjerne denne neglelakken

IMBB Rating: 4.3/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Maybelline New York Color Show Glitter Mania Nail Lacquer? Ja, bare hvis du elsker teksturisert glitter neglelakk, så gå for det.

Maybelline Fargeshow Nail Polish - Livlig Rose, Merry Fuchsia, Pinkalicious, Hooked On Pink, Pop Goes My Heart 5 Maybelline Color Show Bright Matte og Party Girl Nagellakker Maybelline New York Color Show Spiker Maling i 4 nyanser 6 Maybelline Color Show Nail Color Shades 6 Maybelline Colors Vis Spiker Maling Maybelline Color Show Party Girl, Bright Gnister, Go Graffiti Nail Maler 6 More Maybelline Color Show Nail Maler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: