"ColourPop Super Shock Shadows" er tilgjengelig i så mange fargevarianter at du enkelt kan få farge. Dessverre selger dette merket ikke i mitt land, og bestilling fra tredjepartssider blir dyrt. Også, å kjøpe direkte fra nettstedet tiltrekker seg heftige spesialavgifter. Likevel, å kjøpe noen av disse skyggene er et must for alle de dovne menneskene der ute, da dette er et vinn-vinn-produkt for alle siden du ikke trenger å lete etter børstene dine fordi de fungerer best med fingertuppene.

Pris: $5 Produktbeskrivelse: Vår revolusjonerende creme-pulver øyeskygge, kjent for sin unike bouncy tekstur, gir dristig farge og fin glitter i en sveipe uten krølling, fading eller fallout. Gå undercover i denne dype marron med gull og rosa glitter.

• Super Shock Shadow Vår berømte slitesterke crème pulverformel med en unik hoppeteaktig tekstur. Det er super kremaktig, sint pigmentert, og har en sveipeintensitet med nullfall. • Fullfør: Ultra-Glitter • Skygge: Rød • Netto vekt: 2,1 g (0,074 oz)

Søknadstips: For maksimal dekning - Bruk fingertuppen og trykk skyggen direkte på øyelokk. En flat, fast syntetisk børste vil også fungere og er perfekt for detaljert bruk nær lash linjen. Å blande - Bruk en myk syntetisk børste med god bevegelse, dypp spissen inn i skyggen og påfør med en "vindusvisker" bevegelse gjennom øyenkransen for et mykt og diffust utseende.

ingredienser: Syklopentasiloksan, Dimetikon, Trimetylsiloksysilikat, Kalsiumnatriumborosilikat, Isododekan, Bornitrid, Syntetisk Fluorflogopitt, C30-45 Alkyleteretyl Dimetikonkorspolymer, Cycloheksasiloksan, Dimetikon / Vinyltrimetylsiloksysilikat Krypolymer, Fenoksyetanol, Disteardimonium Hectoritt, Glycine Soja (Soyabønne) Olje, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Propylenkarbonat, Ethylhexylglycerin, Tinnoksid, Cucumis Sativus (Agurk) Fruit Extract, Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491), Glimmer (CI 77019).

emballasje: ColourPop Super Shock Shadow Off The Grid kommer i en søt hvit potte. Pass også på å skru lokket på supertett for å holde skyggen tørr ut. Tekstur: Dette er en av de mest strålende og unike øyeskyggeformlene i markedet, uten tvil! De er super myke og nesten svamplignende. Super Shock Shadows er litt vanskelig å påføre med børster, men en fingerprøve gir fantastisk pigment. Det holder fast på huden, men jeg vil ikke si at en primer ikke er nødvendig under.

Min erfaring med ColourPop Super Shock Shadow Off The Grid:

Dette er en enkelt skygge og kommer i en søt hvit sirkulær boks. Lokket er gjennomsiktig, så det er lett å se fargen. Luken lukkes og åpnes som en skrue og bunnen av potten har en etikett på skyggenavnet. "Off The Grid" er en vakker maroonfarge med gyldne glitter. Elske denne fargen!

Det er min go-to-eyeshadow for min ferske makeup. Det varer også hele dagen uten krøller eller flak hvis den bæres med en primer. Jeg ville kjøpe det igjen. Den har en enorm fargepenger og fungerer best når den brukes med en finger eller en liten foringsbørste når du gjør et mer detaljert arbeid.

Jeg liker metallisk og glitrende nyanser - de er veldig vakre. Imidlertid er matte nyanser vanskelig å jobbe med. Med den myke formelen og det vanvittige pigmentet og en fantastisk pris kan du bokstavelig talt ikke slå disse øyeskyggene.

Fordeler med ColourPop Super Shock Shadow Off The Grid:

• Ingen nedfall • Vakker maroon skygge • Kremet tekstur • Lang slitasje • Lett å blande • Ikke krøll i det hele tatt • Rimelig

Cons av ColourPop Super Shock Shadow Off The Grid:

• Tilgjengelighetsproblemer • Tørker raskt ned hvis lokket ikke er stramt

IMBB Rating: 4.7/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp ColourPop Super Shock Shadow Off The Grid? Ja til begge deler. ColourPop Super Shock Shadow kan kjøpes individuelt så vel som i sett. En enkelt "SSS" selger for $ 5, som er latterlig budsjettvennlig. Jeg sverger at de føler seg som smør, og jeg vil grave fingrene inn i dem hele dagen. De er veldig kremete og ekstremt pigmenterte. Må prøve!

ColourPop Kom og få det presset pulver øyenskygge ColourPop Hold Golden Pressed Powder Eyeshadow ColourPop Koosh Super Shock Eyeshadow ColourPop Ta det Slow Metallic Pressed Powder Himalaya Purifying Neem Peel-Off Mask Clinique 7 Day Scrub Cream Skyll Off Formula Beauty Blender Cleanser Solid for hva igjen? Smelte Kosmetikk Kjærlighet Syk Øyenskygge Stack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: