Hei IMBBians,

Jeg bruker en epilator for å fjerne hår fra beina og benene mine. Selv om det er mer tidkrevende og smertefullt, gir det langvarig resultat og mindre brutal mot huden min. Razor gir meg en forferdelig brenning, spesielt på lårene mine. Beinets hud lider også av "jordbær" utseende fra hårfjerning. Derfor, for å få huden min til å smitte og hårfjerningsprosessen mindre smertefull og effektiv, har jeg noen triks på meg selv som løser problemene til en viss grad. Jeg kjøpte denne kroppen skrubbe fra min lokale Ulta butikk og så langt elsker jeg det.

Produktbeskrivelse: Elsk huden med Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub. Denne sukkerbaserte formelen kysses med Argan Oil, Rose og Certified Organic Shea Butter til øyeblikkelig jevn hud mens du tilfredsstiller dine sanser.

Pris: $7.99

Min erfaring med Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub:

Dette produktet kommer et stort badekar - den typen som er vanlig for kroppsskrubb. Den har en skrue på lokket og karet har en bred munn for å skape ut produktet mens det er i dusjen. For å røre føles det som sukker blandet homogent i en gelatinemessig emulsjon. Det er rosa rosa i farge og lukter av roser som er fantastisk.

Det hevder å inneholde Argan Oil, Rose og Certified Organic Shea Butter, som jeg håper er sant fordi det gjør huden min jevn. Den inneholder for det meste sukker og glyserin med godhet av andre viktige og fordelaktige ekstrakter, oljer og smøremidler. Den inneholder silisiumdioksyd som gir den en glatt konsistens og gjør det lettere å bruke på hud og massasje, noe som er en stor ulempe ved hjemmelagde skrubber.

Duften av dette produktet er veldig behagelig og er et stort salgsargument for dette produktet. Jeg bruker den rett før jeg epilerer beina mine. Jeg masserer en sjenerøs mengde av denne skrubbe mens du blander den med brennende varmt vann (jeg foretrekker å brette varmt vann til dusjen min). Jeg skrubbe for godt noen minutter å åpne porene mine og vaske det av med brennende varmt vann igjen. Dette gjør håret mykere og lettere å fjerne. Dette gjør også huden mykere, hindrer hårstopp eller blåmerker.

Den inneholder Shea smør som fukter huden, Marokkansk (Argan) Olje som bidrar til å øke hudens elastisitet og balanserer huden for å lette betennelsen og Rose Hip Oil forbedrer hudens tekstur. Bortsett fra dette inneholder den godhet av safflorfrøolje, kvelden primroseolje, avokadoolje, oransjeolje og macadamia frøolje.

Pros av Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub:

 • Rimelig kroppskrubb - 510 gm produkt for $ 7,99.
 • Emballasje er lett å lagre (kan holdes i dusjen caddy).
 • Fantastisk duft og glatt tekstur og lett å massere på huden.
 • Inneholder Sheasmør som fukter huden, Marokkansk (Argan) Olje som bidrar til å øke hudens elastisitet og
 • balanserer huden for å lette betennelsen og Rose Hip Oil forbedrer hudens tekstur.
 • Også inneholder godhet av safflorfrøolje, kvelden primroseolje, avokadoolje, oransjeolje og macadamia frøolje.
 • Paraben og grusomhet.
 • Lett tilgjengelig i Ulta eller Walmart eller Amazon.
 • Forutsetter hud for hårfjerningsprosess.

Cons of Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub:

 • Emballasje er ikke reisevennlig.
 • Noen av oss må kanskje først teste det for hudallergier, hvis de er allergiske mot noen frøoljer.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Tree Hut Marokkansk Rose Shea Sugar Scrub? Det er en rimelig kroppskrubb som fungerer bra. Den kommer i en sjenerøs mengde, gir fuktighet til huden og gjør det jevnere. Jeg liker å bruke denne kroppen skrubbe hver annen dag og anbefale det til andre også, spesielt de som har hudproblemer som meg.

Tree Hut Tropical Mango Shea Sugar Scrub Tree Hut Detoxifying Fig og Olive Mediterranean Salt Scrub Tree Hut Shea Sugar Coconut Lime Body Scrub Tree Hut Shea Sugar Brasilian Nut Body Scrub Kroppsbutikken Marokkansk Rose Kroppsmørk Kroppsbutikken Marokkansk Rose Kroppsmelk Kroppsbutikken Marokkansk Rose Hand and Nail Cream Kroppsbutikken Marokkansk Rose Shower Gel Bad & Kroppsarbeid Magi i luften Skummende sukkerskrubbe Kaffe, Vanilje og Sukker Kropp Scrub Freeman Virkelig Luscious Chocolate Brown Sugar Body Scrub Equate Beauty Skumming Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: