Hei alle sammen,

Det har vært en stund rett 😛 Jeg vet at jeg har vært MIA for lenge, men jeg er tilbake for nå med mye etterlengtet gjennomgang av søsteren til den svært elskede Anastasia Modern Renaissance Palette. Denne anmeldelsen kommer til å være på den nye "Soft Glam" øyenskygge paletten av Anastasia Beverly Hills.

Produktbeskrivelse: En palett med hverdags og natt med 14 nyanser, inkludert essensielle mattes og glansglans. Denne paletten har 14 nyanser i ultramått, duokrom og metalliske overflater som lar deg lage myk glamorøs utseende helst. Hver nyanse er fullpigmentert og lett å blande. Paletten er luksuriøst pakket, med et stort speil og en dobbeltbørste. Pris: $42

Min erfaring med Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eye Shadow Palette:

emballasje:Denne paletten kommer i lik størrelse og format som den moderne renessansen-paletten med samme irriterende fløyelfront, som har en tendens til å bli skitten så lett. Jeg ønsker at de vil forandre dette aspektet som mange av sine kunder forakter. Jeg liker ikke penselen som er gitt i denne paletten. Børsten i paletten "Modern Renaissance" var ikke dårlig å bruke på mine reiser da jeg var kort på plass, men børsten i "Soft Glam" virker skrapelodd, skjuler over, og er dårlig laget. Jeg forstår at mange mennesker vanligvis ikke foretrekker å bruke pensler som følger med slike paletter, men hvis en merkevare bestemmer seg for å sette inn en, vil jeg heller at de også legger inn litt innsats. Et godt eksempel - Urban Decay Naked (Naked, Naked 2, Naked 3, Naked Heated) paletter, som alltid har en flott kvalitetsborste i dem.

Tekstur, Pigmentering, Blandingsevne: Anastasia møtte nylig en stor tilbakeslag da hun bestemte seg for å endre formelen med sin Subculture-palett, noe som var en stor feil og gjorde mange av sine kunder som foretrukket den moderne renessansformelen veldig opprørt. Derfor kom merkevaren ut med denne paletten for å tilfredsstille kundene med den samme elskede formelen som den moderne renessansen. Faktisk fulgte de den politikken så mye at 3 nyanser (Tempera, Brent oransje og Kypros umber) gjentar seg fra den andre paletten, men hei, som de sier "Hvis det ikke er ødelagt .." Jeg tenker virkelig ikke på gjentar som de var mine favoritt nyanser fra den tidligere paletten og de som jeg bruker i nesten alle utseende, så jeg er glad for å ha de samme i denne paletten som gjør det lettere om jeg ville reise alene med denne paletten.

Strukturen og blandingsevnen til disse skyggene er like fantastisk, akkurat som den moderne renessansen paletten. De er mettede i pigment, lett å diffuse og de metalliske farger virkelig pop på lokkene.

Shades: Jeg elsker virkelig skyggeområdet i denne paletten. Hvert utseende leverer virkelig på "Soft glam" -temaet. Denne paletten er en absolutt no-brainer med alt fra lokkfarge til mattes til myke shimmers til metallics, alt på ett sted. Det ville være ideelt å reise med eller til bryllup.

tempera: Ultra matt matt fløyelsaktig beige. Dette er en vakker pannebeinskygge og å sette primeren. Jeg bruker noen ganger dette som en all-over lokk skygge også med matt brun crease nyanse for en subtil au naturlig øye utseende.

glinsende: Iriserende gull med et snev av rosa refleksjon. Denne nyansen er en av de mindre i ansiktet skinnende nyanser.

Orange Soda: Ultra-matt pastellfersken. Dette er en vakker overgangsskygge når du ikke vil ha en veldig hard definert krone.

Rose Pink: Rose gull med en myk rosa iriserende nyanse. Jeg elsker denne skyggen, den er perfekt for datoenetter. Denne skyggen, akkurat som skyggen "Glistening" lener seg mot en myk glimmer i stedet for rett opp metallisk.

trykkende: En hybrid satin metallfinish varm chokoladebrun. Denne skyggen har mye rosa glimmer over en brun base som har en tendens til å gjøre den ser mer rosa eller mer brun avhengig av hvordan lyset treffer det.

Bronse: Metallisk gullbronse. Denne skyggen tar hjem medaljene for meg. Det er en av de helt mettede metallene som nesten føles kremaktig å røre ved. Det fungerer bra med en pensel, men brukes best med fingertuppene.

Mulberry: Ultra-matt mulberry. Denne nyansen er en vakker dyprød mulberry skygge.

Dusty Rose: Ultra-matt støvete lilla. Dette er en vakker nyanse for å bruke en tradisjon for rosa-tonet utseende.

Fe: Flerdimensjonalt lysgull. Denne skyggen er en annen av den myke shimmeren i denne paletten. Ser vakkert ut som en all-over lokk skygge.

Brent Orange: Ultra-matt dyp oransje. En vakker tradisjon eller krølleskade og også å diffundere kantene i krøllen.

Sienna: Ultra matte jordbrun. En perfekt rødbrun krølleskygge.

rustikk: Ultra-matt dyp kanelbrun. Den perfekte midtone brun krølleskygge. Du kan bare ikke gå galt med dette.

Cypress Umber: Ultra matt mørk kaffe. Dette er en min skygge for å røyke ut linjelinjen uten å gjøre det virke for hardt.

Noir: Ultra matt matt dyp karbon svart. Den allsidige, svarte skjønnheten. Kan brukes til røykfylte øyne, flekker, definere. Hva som helst.

Farger på hånden:

Forbli kraft: Disse skyggene var vakkert i 7-8 timer med minimal fading. De slår seg ikke på meg og forblir levende hele slitestiden.

Samlet sett er denne paletten passende navnet "Soft Glam." Selv om du kanskje tror "Trenger jeg anternøytral palett?" Jeg føler kvaliteten og sammenholden i denne paletten gjør den uovertruffen til enhver annen "nøytral" palett ute på markedet . Jeg er super fornøyd med det og anbefaler det til alle.

Fordeler med Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eye Shadow Palette:

  • Fremragende kvalitet.
  • Lett å blande.
  • Mettet pigmentering.
  • Sammenhengende fargevalg.
  • Passer alle hudtoner.
  • Kan brukes til å lage mykt utseende eller full glam.

Ulemper med Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eye Shadow Palette:

  • Pensel er subpar kvalitet.
  • Uten fløyelsagtig sak har en tendens til å bli skitten lett.

IMBB Rating: 5/5

Anastasia Beverly Hills Moderne Renaissance Øyeskyggepalett Anastasia Beverly Hills Øyenskygge Enkeltrom Anastasia Beverly Hills Ikke i dag Øyenskygge Anastasia Beverly Hills Contour Kit Soft Glam og Razor Sharp Winged Eyeliner Tutorial L'Oreal Paris Glam Bronse Pudder Duo Brunett Harmoni Viseart 01 Neutral Matte Øyenskygge Palette Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette 4 Morphe 35OS 35 Farge Shimmer Nature Glow Eyeshadow Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: