Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Alverde Macadamia Nut Body Butter.

Produktbeskrivelse: Den høykvalitets omsorgsformelen med macadamia nøtterolje og sheasmør fra sertifisert økologisk landbruk gir huden din rik omsorg og langvarig beskyttelse. Formelen med utvalgte ingredienser gir huden en varig fuktighet og gir en silkemykt følelse og en behagelig duft - hele dagen. Veganer.

Pris: € 3 for 200ml

ingredienser: Aqua, Glycine Sojaolje *, Glycerin, Alkohol *, Cetylalkohol, Cetearylalkohol, Glycerylstearatsitrat, Macadamia Ternifolia Seed Oil *, ButyrospermumParkii Butter *, Theobroma Cacao Seed Butter *, Olea Europaea Fruktolje *, Xanthan Gum, Calendula Officinalis Flower Extract *, PrunusAmygdalusDulcis Seed Extract *, Rosa Damascena Blomstervann *, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum **, Limonene **, Benzyl Salicylat **, Linalool **, Citral ** * Ingredienser fra sertifisert økologisk landbruk ** fra naturlige essensielle oljer Wässrig-alkoholischerCalendulablütenauszug (Bio-Alkohol) *, Sojaöl *, pflanzlichesGlycerin, Fettalkohol, Glycerinfettsäureester, Macadamianussöl *, Karitébutter *, Kakaobutter *, Olivenöl *, Xanthan, Mandelextrakt *, Rosenblütenhydrolat *, E-vitamin, Sonnenblumenöl, Vitamin C, MischungätherischerÖle ** * RohstoffeauskontrolliertbiologischemAnbau ** ausnatürlichenätherischenÖlen

Min erfaring med Alverde Macadamia Mørk Kroppsmørk:

Produktet kommer i et vakkert badekar med et skruelokk. Karet har en hvit farget bunn og et brunt lokk. Det er også et bilde av macadamia nøtter på lokket. Lokket åpner opp til en stor åpning for å grave i kroppens smør. Åpningen har en beskyttende forsegling for å sikre at ingen i butikken har dyppet i fingeren. Samlet sett er emballasjen god og ser søt ut, men noen kan finne det uhygienisk siden du må grave inn i karet hver gang med fingrene.

Kremet selv er hvit i farge og er tykk i konsistens. Denne kroppssmør er best for de kaldere månedene som nettopp startet her. Duften er veldig hyggelig og varm, noe som gjør den enda mer perfekt for kaldere måneder.

Kremet er ganske tykk i konsistens, og fordelingen på huden kan bli litt vanskelig. Den sprer seg ujevnt på huden, hovedsakelig på grunn av konsistensen. Men man kan varme det ved å gni mellom palmer først før du bruker og det fungerer som en drøm. Jeg har tørr hud og derfor elsker jeg å bruke det som det er veldig nærende. Kremet er veldig rik. Den er perfekt for kaldere måneder som det er så nærende. Hvis du har normal eller fet hud, er det tilstrekkelig å bruke det en gang i uken eller så i kaldere måneder. Jeg elsker å bruke dette på mine knær og albuer og på tørre områder av huden min.

Kremet tar litt tid for å bli fullstendig absorbert. Duften er som en nøtter og dermed ikke noe fancy. Hvis du er vant til å ha floral eller fruktig søt duft, kan du ikke foretrekke det. Hvis du blir vant til det, bør det være bra.

Totalt elsker jeg helt denne fløten, da det bidrar til å holde tørrheten i sjakk og også produktet er organisk.

Pros av Alverde Macadamia Mørk Kroppsmørk:

  • Robust og sterk emballasje.
  • Veldig nærende.
  • Fungerer perfekt for tørr hud.
  • Må ha for vintermånedene.

Ulemper med Alverde Macadamia Mørk Kroppsmørk:

  • Duft er ikke fancy.
  • Tar litt tid å bli absorbert i huden.
  • Ujevn fordeling på huden.

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøp Alverde Macadamia Nut Body Butter? Jeg foretrekker å bruke den til flekkbehandling spesielt i vintermånedene. Anbefaler jeg Alverde Macadamia Nut Body Butter? Helt sikkert. Selv om det er noen ulemper, føler jeg at proffene gjør det verdt å kjøpe. Hvis du har tørr hud, så kan du definitivt gå for det.

Alverde Moisturizing Body Lotion Hibiscus og Kakaosmør Alverde Repair Shampoo Bio-Avacado Bio-Sheabutter Alverde Cleansing Milk Bio-Wildrose Alverde Wild Rose Face Oil Alverde Naturkosmetiske Shimmer Pudderperler Nivea Oil in Lotion Kakao og Macadamia Oil Kaya Puresense Macadamia Deep Nourishing Hair Cleanser Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo Schwarzkopf Nature Moments Marokkansk Argan Oil og Macadamia Oil Shampoo Skjønnhetsformler Mango Kroppsmørk Naturens Co Mango Body Butter Jeg elsker Mango og Papaya Body Butter Bad- og kroppsverk True Blue Spa Mango Butter 24-timers fuktkroppsmørk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: